השבתת האתר

../images/Emo41.gifהשבתת האתר../images/Emo41.gif

לידיעת הגולשים: הלילה, בין השעות 2:00 ל-7:00 לפנות בוקר, האתר יושבת לצורך תחזוקה ושדרוג. אנו מתנצלים מראש על חוסר הנוחות.
 

AdiGoldman

New member
נצל"ש שאלת שמנים

שלום לכולם ותודה מראש על היענתוכם. רופא האף אוזן גרון שלי נתן לי רשימה של דברים שאסור לי לאכול עקב חומציותם מכיוון שיש לי בעיה של חומציות יתר בגרון. בין הפריטים ברשימה נמצאים מוצרי חלב מעל 3% שומן, שוקולד וקפאין וגם מאכלים מטוגנים - עקב השומן שלהם. חבריי העירו לי יום אחד, כאשר אכלתי עוגת קרם (פרווה) על השומן שיש בקרם בשאלה מה ההבדל בשומן של המטוגן או בשומן במוצר לא מטוגן אבל עתיר שומן. האם אתם תוכלו לענות לי?
 
תשובה

מבחינת מה שהרופא ייעץ לך, אין הבדל, כיוון שהוא אסר עליך מאכלים מטוגנים עקב השומן בהם. לכן, העניין הוא השומן ולא משנה באיזו צורה הוא מגיע. אני מניח שדווקא מאכל שטוגן עם מעט מאוד שמן הוא בסדר.
 
אם את מטגנת בשמן לא רווי

האיכות שלו נפגמת ככל שהטמפרטורה גבוהה יותר וזמן הטיגון מתארך.
 
למעלה