השגריר חמש יבשות - פרק 8

E u r o b o y

New member
../images/Emo41.gifהשגריר חמש יבשות - פרק 8../images/Emo44.gif

הערב ב- 21:00, ישודר הפרק השמיני של "השגריר - חמש יבשות". והפעם: יעקב פרי חוזר ובגדול. מה יקרה כשהשופט הקשוח מהעונה הראשונה יפגוש את מתמודדי העונה השנייה? נחכה ונראה. כל מה שקשור לפרק שישודר הערב, שרשרו לכאן בלבד
וצפייה נעימה!

michal2004

New member
האמת שאני די מרוצה שנמרוד נשאר

ובעיקר אני מרוצה מזה שאליאס הכל כך לא מוכשר לתפקיד לא הוחזר.

טלמ

New member
שלישיית הגמר שלי

חגית, מלודי/רוני ונמרוד אני מאמין שנמרוד יפסיד וחגית/מלודי/רוני ינצחו

FrAnzY

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo13.gif

אפשר להגיד שהיה פרק נחמד מאד. יעקב פרי החליט מי יהיה האחד שיקבל את התיק חזרה. אהבתי את השיחות שלו, אבל לא הבנתי למה הוא הסתפק בשני משפטים מהמתמודדים. חגי - הבן אדם לא הספיק להראות לנו את מה שהוא יודע. נראה כי הוא לא יודע הרבה. ציפיתי לשמוע ממנו משהו אחר, אבל הוא כמובן לא עשה כלום חוץ מלשבח את עצמו ולהגיד שהוא הכי מתאים. תמי - לא צריך לשמוע ממנה הרבה. היא עדיין ילדה. גילה ומעמדה לא מעיד על כך, אבל אין לה הרבה שכל. היא אחת הדפוקות שם שבקושי תפקדה. אם היא הייתה עולה עוד שלב אחד, או אם בכלל היו חושבים עליה להיות שגרירה - זה אומר שמצבנו חמור. אליאס - סך הכל הוא אחלה. באמת שהוא משדר משהו אמיתי וכן, אבל אין לו את הכלים להסברה ישראלית. מאיה - הפוסטמה הבלונדינית שבחבורה. ניסתה להנהיג, אך ללא הצלחה. אם היא לא יודעת להסביר את עצמה, אז איך היא תסביר את ישראל? יאנה - בטחון עצמי מופרז. חברי הוועדה לא טעו כשאמרו את זה. היא אולי נראית משכנעת, רצינית עם המון ידע, אבל אם מסתכלים על הפן שמתחת לכל הידע הזה - אין לה את זה. היא לא מתאימה להסברה הישראלית. מוריה - מנסה להיות יצירתית, אבל לא מבינה שההסברה הזו לא תפורה עליה. זו לא היא. היא לא יכולה לשדר הנהגה \ הסברה. מה גם שהקול שלה מרגיז. עמרי - המתנשא. מתווכח, מנסה לצאת הכי צודק בעולם, מת על עצמו ולא מתחרט על שום רגע. הוא עשה הרבה פאשלות. אפשר להגיד שבהתחלה הייתי לטובתו, אבל לאט לאט קלטתי מי הוא באמת. שיוריד קצת את האף. תום - החמוד שבחבורה. אם להגיד את האמת, אני חושבת שיש לו את זה. הוא יכול לעשות את זה מצוין, אבל כנראה שידע הוא פאחד הפרמטרים החשובים ביותר בשגרירות. נמרוד - הליצן. הדבר היחיד שאהבתי בו זה ההומור. לא משהו אחר. האנגלית שלו לא משהו, מה שהוא מעביר לא משכנע ולא טוב. אנ בספק אם הוא יוכל למלא את התפקיד הזה בחריצות. בקיצור, זו הייתה ההחלטה של פרי. להחזיר את נמרוד. נחכה ונראה איך זה יתקדם. ד.א, שמתם לב איך רוני מתה על נמרוד?

טלמ

New member
אני מאוד מאוכזב מכך שיאנה הודחה

היא מאוד מוכשרת ודווקא הביטחון הזה מחזק אותה בכללי עוד נשמע ממנה

דעתי על התוכנית

אני אף פעם לא הבנתי מדוע צריך פורום לכל תוכנית טלוויזיה ובמה יש לדון, אבל מכיוון שהשגריר 5 יבשות היא תוכנית שאני צופה, רציתי לדעת מה יש בפורום. ובכן - ראשית, אפשר להניח שכל מועמדי השגריר נכנסים לפורום הזה מדי פעם להציץ ולראות מה הדעה של האנשים. שנית - בקשר לפרק שבו מחזירים מישהו - אני חושב שזה דפוק - אם החליטו בעבר להעיף מישהו - אז מדוע צריך לדאוג לפרק "החזרה".... והתשובה לזה היא - כי זה גורם לכך שיהיו עוד 2 פרקים.....(פרק החזרה, והפרק הנוסף שמדיחים מישהו). שלישית - כל התוכנית של השגריר הגם שהיא יותר אינטלגנית מאשר הדוגמניות מוכיחה כי גם כאן הכל מכור מראש. ולמה זה ברור כל כך ? ראו למשל בתחילת הפרק את יעקב פרי משוחח עם נמרוד וציין שהוא מצטער על מות אביו שכנראה היה בשב"כ. הוא הפתיע את נמרוד ואמר לו שבכל מקרה הבחירה שלו תהיה אובייקטיבית. האמת - אני אוהב את נמרוד - אבל מרגע שיעקב פרי מכיר את אביו של נמרוד - שום דבר כבר לא יכול להיות אובייקטיבי - והיה ברור שנמרוד יחזור. כמה שניסו למתוח את החבל - זה מה שיהיה. רביעית - באשר לזהות המתמודדים - שימו לב לרבגוניות של השגרירים שלנו. קיבלנו 2 מועמדים מרוסיה, 1 מסודן/אתיופיה, אחת מבלגיה, אחת מגרמניה, אחד משוודיה.....וכמות הישראלים שהצליחו לגרד היא ברמה כל כך נמוכה. עם זאת - מי שיהיה בגמר התוכנית כבר ידוע מראש: זה יהיה מלודי מול נמרוד - ואם הייתי צריך להמר על המנצח מביניהם - הייתי הולך או על נמרוד - או על כך שיהיו שני שגרירים אחד בן ואחת בת. ולמה זה ככה ? כי ככה זה צריך להיות. כל שאר המועמדים שעלו - הם טובים, אבל הציבור רוצה את הדמות הישראלית... הנהלת התוכנית מתגמשת פלאים בשביל סיפור האהבה של טום ומלודי (שנראה לי כמו פרק זול של טלנובלה) ומחליטה להמתין פרק אחד לפני שמדיחה את טום (בשביל הרייטינג). הנהלת התוכנית בוחרת מתמודדים שלא מבינים דבר וחצי דבר ביהדות ובמורשת הארץ (טום, ואם אני לא טועה הייתה עוד בחורה שלא ידעה מה זה מסגד...אבל שכחתי את שמה). בקיצור - אם הנהלת התוכנית לא יכלה להעמיד 14 מועמדים ראויים - כנראה שהמצב באמת קשה... ושיהיה בהצלחה לנמרוד....ששב כאמור לתוכנית - אבל אל תדאגו - זה היה צפוי...הכל נועד בשביל הרייטינג....הציבור רוצה את נמרוד כי הוא הישראלי האמיתי והוא ייבחר.

לירווני

New member
../images/Emo27.gif

לא התלהבתי מהפרק. אני גם לא משהו מאושרת שנמרוד הוא זה שקיבל את התיק חזרה. יעקוב לא נתן כמעט לאף אחד לדבר! הוא כל שניה קוטל,לא נותן אפילו לסיים משפט. היו מקרים מיוחדים כמו אצל מאיה,נמרוד ותום שהוא נתן להם להוציא משפט אחד ללא בעיות.<וגם זה לא בטוח.> בין נמרוד לתום,זה היה מאוד שקוף שנמרוד יקח,אבל כ"כ רציתי את תום. העברית שלו הפעם הייתה ממש טובה.לעומת פעמים אחרות. אולי היו לו טעיות בין זכר לנקבה,אבל בסה"כ העברית שלו הייתה מצויינת מפעמים שעברות. שבוע טוב

Musi© Gi®l

New member
מזל שהשאירו את נימי ../images/Emo9.gif

איזה חמוד הוא, כל כך משעשע, וידע יש לו, והוא גם יצירתי כל כך. חבל שהאנגלית שלו כה ישראלית
תום הזה כזה אידיוט , בהתחלה חשבתי חמוד, אוח. אז נראה כוסי משהו,אבל שכל אין, והמון יהירות. בא לתוכנית סתם, טוב, לפחות מצא אישה

למעלה