השוואת גירסאות - BROZA5

handlessman

New member
../images/Emo41.gif השוואת גירסאות - BROZA5 ../images/Emo41.gif

מעכשיו אני הולך לפתוח בסדרה שלמה בפינת השוואת הגירסאות, שבה נשווה בין כל השירים שהיו במופע BROZA5 (שכפי שאתם יודעים הם עברו הרבה עיבודים ושינויים שונים על מנת שיתאימו לסוג של המופע שהם רצו להעלות, מופע עם ניחוח ג'אזי - התחום ממנו באו ארבעת הנגנים, ועל כן ההבדלים רבים, מכל הבחינות) לבין הביצועים המקוריים שלהם בהקלטות האולפן. אז נעשה את זה לפי סדר השירים שהיו בהופעה (כמובן שלא מחשיבים את הפתיחה ואת הסיפור של סירו). וה-Lucky Number 1 הוא... "נשיקה גנובה" שבמקור מהאלבום... נשיקה גנובה! אז למי שלא זוכר איך זה הולך או שלא היה פה בפעם האחרונה שחידשתי את הפינה, הנקודות לדיון הן כאלה (כמובן שהן לא מחייבות): א. אורכי השירים - יתרונות וחסרונות (גירסה חופרת?). ב. סוגי הכלים בהם נעשה שימוש. ג. התקופה בה הוקלט השיר (ועל כן קולו ונגינתו של דויד עשויים להיות שונים במקצת, ובמקרה הזה גם של שאר הנגנים). ד. איזה אווירה הביצוע משרה בכם / אילו רגשות הוא מעלה בכם? ה. ובכללי - מה מייחד כל אחת מהגירסאות, ומה הופך כל אחת מהן לטובה / גרועה יותר מגירסאות אחרות. ו. ולסיכום: תנו דירוג בין 1 ל-10 לכל אחד מהביצועים, וסכמו בשתי מילים איזה ביצוע מועדף עליכם.

glitter8

New member
נשיקה גנובה!

חשוב לציין בהשוואה בין שתי הגרסאות הוא נוכחותו הבלתי מתפשרת של ג'יי בקנסטין על הסקסופון. בשתי הגרסאות הוא מופיע- משום שהוא אירח את הקלטת האלבום נשיקה גנובה בסטודיו שלו בארצות הברית. וכמובן בחמישית ברוזה שהתארחה בארץ ל-8 הופעות "חד פעמיות" בהופעות-דיויד מנגן נעימה זו בפתיחת ההופעה כולל רקיעות רגליים שהן חלק בלתי נפרד מהשיר
כשהוא מלווה את עצמו בהימהומים עדינים ואף פעם אי אפשר בעצם להבין, למה באמת הוא התכוון.. משנת '91 ועד היום אני שואלת את עצמי...איך אפשר בכלל לגנוב נשיקה??

איך זה יכול להיות?

לא תאמינו, הדי.וי.די שלי של BROZA5 התפגר סופית. בחנות אמרו לנקות עם מגבון ולבדוק אם אין שריטות - אז אין, והמגבון עוזר לרוקח ואני נשארתי בלי די.וי.די. בטח הוא נשחק מרוב שימוש... יש למישהו רעיון, חוץ מלקנות חדש? ענבל, תעזרי לי, מצאתי את הכתבה על מצדה אבל בשל חוסר הסבלנות שלי לא מצאתי את הצילומים מהמופע שאמרת שרואים את שלי וליאור - עזרה - לאן להכנס? ועמרי כתב על ראיון - איפה זה? וחוץ מזה היה כיף לדבר איתך וגם עם שרית אתמול בערב. אז מה עם תאריך למפגש? ומתי הולכים למופע? אני כבר ממש מתגעגעת לדוידנו.

glitter8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חניתוש, התכוונו שתקחי את המגבון ותנגבי לעצמך את המצח....
תבדקי קודם כל אם זה עובד במכשיר אחר- אצל שלי למשל- ואז תראי אם הבעיה זה בדיסק או במכשיר שלך. מעבר לזה- תתיעצי עם טכנאי די וי די -קטונתי..אין לי שמץ בדברים האלה.. ולגבי הכתבה ממצדה- אני אנבור ואמצא אותה אבל זה ייקח לי קצת זמן- אמור להיות שם כתוב video איפשהו.. (עמריקי, תעזור לה..)

handlessman

New member
לא, הם התכוונו בדיוק למה שהיא כתבה.

כשדיסק לא פועל, שתי הפעולות הראשונות הן לבדוק אם הוא לא שרוט ולנגב אותו בעדינות עם רטוב ואחרי זה עם יבש כדי להסיר שכבות לכלוך (ביאסתי אותך, מה?
) כל מה שאני יכול להגיד לך זה שתנסי לחזור על הפעולות האלה שוב... ואם את אומרת שהדיסק הזה כבר פעל ב-DVD שלך הרבה ולא היו שום בעיות, ושכעת דיסקים אחרים עובדים עליו, משמע היא שהבעיה בדיסק כמובן, רק שאני לא יודע מהי. תנסי לשים את הדיסק במחשב (בהנחה שיש לך כונן DVD במחשב) ולראות אם הוא פועל שם (יכול לקרות מצב כזה). אם כן, אז הבעיה היא בהעברת המידע בין הדיסק למכשיר ה-DVD, ופה זה כבר באמת דורש התערבות של טכנאי, כי זה מצב שלא אמור לקרות (שוב, רק אם דיסקים אחרים עובדים במכשיר ה-DVD שלך ואם הדיסק BROZA5 עובד בכונן ה-DVD במחשב אבל לא במכשיר), ותבקשי מהטכנאי שיסדר את זה, כי זה יכול לקרות גם עם דיסקים אחרים (גם הרעיון של ענבל טוב, תנסי גם אותו). ו... אין לי מושג על איזה כתבה אתן מדברות ועל איזה וידאו...

glitter8

New member
הוידאו של מצדה מהאתר המיוחד שעשו..

ראית את זה לפני פולין ו"מזה" התלהבת..

handlessman

New member
את מדברת על הכתבה הזאת באנגלית?

שיידעה אותנו לראשונה על ה-DVD??? אם כן, אפשר פשוט לחזור כמה עמודים אחורה ולמצוא...

lile0

New member
מנועה מלהשתתף

לא הייתי במופע וכאילו שזה לא מספיק גם לא רכשתי את ה-DVD אתם עדיין מוכנים לקבל אותי בפורום?

handlessman

New member
גם אני לא הייתי במופע...

ואת ה-DVD קיבלתי בהגרלה... תקני אותו, לעומת התמורה שאת מקבלת זה לא יקר.

lile0

New member
לא יקר

אבל אני לא חושבת שאני אשב לראות בבית הופעה, גם כשזה היה בערוץ 24 לא ישבתי לראות את הכל, לכן לא קניתי

handlessman

New member
משהו לא נשמע לי פה הגיוני...

כשאת אומרת שלא קנית כי לא ראית הכל, את מתכוונת שבשלב מסוים נמאס לך, או בשפה פשוטה - שיעמם לך? ולמה שלא תשבי לראות בבית הופעה באמת? זה אותה מוזיקה (בעיבודים ממש ממש יפים) עוד עם וידאו. מה אפשר לבקש יותר?

lile0

New member
תראה

זה לא ששיעמם לי, פשוט לא היתה לי סבלנות לראות את הכל, אין מה לעשות, הופעה ב-DVD זה לא כמו הופעה אמיתית

למעלה