השוקו הטעים ביותר שהכנתם

../images/Emo41.gif השוקו הטעים ביותר שהכנתם../images/Emo41.gif

אנא שרשרו מתכונים בהמשך להודעה זו, איזהו השוקו הכי טעים שהכנתם. ערב נעים וחמים לכולנו

שוקו-

מחממת חלב בכוס עד לרתיחה מוסיפה קוביות שוקולד איכותי שאני מקבלת מבלגיה (70% מוצקי קקאו) מערבבת. לפעמים מוסיפה ברנדי/ליקר שוקולד/קצפת.

קישלורן

New member
שוקו מקקאו

לא הכי טעים אבל זו הווריאציה הכי דיאטתית (וזה לא) שמצאתי כי כששותים בכמויות . . . פשוט מאוד: כפית קקאו כפית וחצי עד שתיים סוכר 3/4 כוס ממלאה במים חמים והשאר חלב. כמו נס קפה אבל מקקאו.

צוצונת

New member
../images/Emo185.gifשוקולטה../images/Emo185.gif

3 כוסות חלב 1 כוס שמנת מתוקה 150 גר' שוקולד מריר 3-4 כפיות סוכר מרתיחים את החלב והשמנת בסיר קטן מסירים מהאש ומוסיפים לתוכו את השוקולד המריר והסוכר .מערבבים היטב עד שנמס והתערובת מקבלת צבע שוקו יפה וסמיך, מוזגים לספלים ומגישים חם. הערה : אפשר להוסיף סוכר אם אוהבים יותר מתוק.

השוקו שלי הכי קל

להרתיח במיקרו 1 כוס חלב להוציא מהמיקרו ולהוסיף 1-2 כפיות שוקולית, לערבב ולהתענג.

מירבלי

New member
השוקו הטעים שלי ../images/Emo13.gif

כוס חלב 1/2 כוס שמנת מתוקה 150 גר' שוקולד מחממת הכל במיקרו ושותה יאמי אוי עשיתן לי חשק הולכת להכין

נירהמ1

New member
../images/Emo186.gifצ'וקולטה מחממת ליום סגריר../images/Emo182.gif

הנה המשקה שלי.
צ'וֹקוֹלָטָה מחממת ליום סגרירי וקר / נירהמ1 5 כוסות חלב 200 גרם שוקולד מריר 50 גר' שוקולד מריר מגורר (או שוקולד חלב עבור הקצפת) 100 גרם שוקולד חלב 1 כוסית קוניאק, או רום (לא תמצית) 2 חלמונים להסמכה חצי כפית קינמון רבע כפית פלפל שחור (אם אוהבים) 2 סוכר וניל 1 שמנת מתוקה הכנה: 1. מקררים במקפיא את השמנת המתוקה (במשך שעה לפחות), מוציאים, מהמקפיא ומקציפים עם 2 סוכר וניל לקצף קשה, שמים במקרר עד להגשה. 2. על אש קטנה ממיסים את שני מיני השוקולד בחלב, יחד עם התבלינים ושקית אחת של סוכר וניל, מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה, טורפים את החלמונים ומוסיפים אותם לחלב החם ובוחשים במהירות שהחלמונים לא יתקרשו לגושים, וממשיכים לבחוש עד שמסמיך. 3. מוזגים את הצ'וקולטה הלוהטת לכוסות גבוהות. 4. ממלאים צנתר עם פיית כוכב בקצפת ומקשטים את הצ'וקולטה החמה ומפזרים מעל את השוקולד המגורר. אפשר גם לפזר גם מעט קינמון (למי שאוהב). אזהרה: לא מומלץ למי שמנסה לרדת במשקל!!!

קקאו מבושל אמיתי של אמא שלי../images/Emo3.gif

קקאו מבושל: מצרכים: ליטר חלב, 4 כפיות מלאות קקאו, 10 כפיות סוכר הכנה: להרתיח את החלב עם הסוכר ולהנמיך את הלהבה. לערבב חצי כוס חלב רותח עם הקקאו, להחזיר לסיר עם החלב הרותח, לערבב היטב ולבשל יחד עוד כדקותיים. זה הקקאו הכי טעים ושום שוקולית לא דומה לו... פינוק חורף אמיתי! הכמות היא ל-4 כוסות.

נירהמ1

New member
../images/Emo45.gifשל כל האמהות../images/Emo3.gif

אמא שלי עשתה כך וכשהגישה היתה מפזרת למעלה קצת קינמון, ושמה למעלה כמה קוביות של שוקולד חלב. פינוק אמיתי! זו ממש נוסטלגיה!

למעלה