~השורה~

רותמיקה

New member
../images/Emo41.gif~השורה~../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אני גאה
להודיע לכם על המשחק שיקים אתכם מהרגליים (או שלא
)
ההוראות
אז ככה: נתחיל מהאלבום הראשון, פצעים ונשיקות, ומהשיר הראשון באלבום, מכה אפורה. עכשיו, אני אומרת את השורה הכי אהובה עלי בשיר, ובכל שיר יש שורה כזאת, אני בטוחה!! וזה שעונה אחרי צריך לשים את האייקונים
אם הוא מסכים או לא עם השורה שבחרתי, אם הוא מסכים עם השורה שבחרתי הוא שם
ומחליף לשיר הבא בדיסק וכן הלאה.. ואם הוא שם
בכותרת הוא כותב את השורה שלדעתו הכי יפה ובולטת בשיר ואז זה שאחריו צריך להחליט אם הוא מסכים איתו הוא לא וכן הלאה.. משחק ממש נחמד! בואו ניתן לזה להצליח!!!! יאללה אנשים תתחילו לשרשר שורות...

רותמיקה

New member
מתחילה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

האלבום:פצעים ונשיקות
השיר: מכה אפורה השורה:"הוא יורד כמו מ-כ-ה א-פ-ו-ר-ה ע-ל ה-ע-י-ר, אני זוכרת שהיא אמרה, אני זוכר, איך הכל התפורר, אולי את זוכרת, מה את אומרת? מה את אומרת עכשיו?" (גלשתי לקצת יותר משורה אבל , שיהיה)

Shai Felton

New member
../images/Emo45.gif

האלבום : פצעים ונשיקות השיר : סאן חוזה השורה : היא נסעה לסאן חוזה וחתכה את הוורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים (לוידעת למה דווקא ת'שורה הזאת
)

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

עוד פעם: "תני לי עוד פעם להכנס לתוך הלב שלך, רק לשמוע רק לשמוע, עוד פעימה".

../images/Emo31.gif

אני חושבת שהשורה הכי יפה בשיר היא: "באתי לאסוף אותהההה מנמל התעופה.. עם תחשבושות על הידיים היא הייתה יפה כמו מתנה, בעטיפה.." וגם כמובן הפזמון שאחרי השורה "כמה זה נפלא, אם שוב אהיה שלה אבזבז את השעות שלי איתה בסוף גמורים נשכב אחד בתוך השניייי"

Negative creep1

New member
../images/Emo45.gif

השיר: עוד פעם שורה:"תני לי עוד פעם להכנס לתוך הלב שלך רק לשמוע רק לשמוע עוד פעימה"

בואר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

השיר: אחר כך השורה: מאז שנגמר נפגשנו רק פעם ברחוב בהתחלה לא הפסקתי לחשוב עליה אחר כך הפסקתי לחשוב...

Just Adi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

השיר : כל החברה השורה: יש כמה... 1. החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה 2. הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה 3. כי אין תרופה לאבן בנפש, לזה אי אפשר לעשות הפלה

בואר

New member
../images/Emo45.gif אבל רק ל1../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אבל שמישהו אחר ימשיך כי לי אין כוח

בואר

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה

tiptip4u

New member
../images/Emo45.gif

הייתי בטוחה שזה "הקל" את העונש ולא "ביטל" טוב לא נורא הדיסקיםשלי... העטיפות שלהם... נעלמו... אני לא זוכרת מה השיר הבא
אני אכתוב מחר את השורה מהשיר האהוב עלי אני זכרתי את כל הדיסק בע"פ, מה קרה לי?!

רותמיקה

New member
אני אחליף אותך...../images/Emo29.gif

180 אבל זה לא קשור אז דייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo31.gif ../images/Emo168.gif

"איך זה כל אחד נהיה לי איזה רוק סטאר, כשלי עדיין יש קשיים לסרוך ת'אולסטאר"

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

אוהבת גם ת'שורה הזאת כי יד בה אולסטאר
ופצעים ונשיקות עכשיו לא? ,שארית התום בארגזי קרטון מעשי אומנות או מעשה יום יום'

מסכימה עם חן ../images/Emo45.gif

השיר הבא: פצעים ונשיקות הקטע שאני הכי אוהבת: "שארית התום בארגזי קרטון, מעשה אמנות או מעשה יום יום. אני חוזר, אני חוזר היום להלהלהלהלה"

../images/Emo45.gif

מסכים דיסק: פצעים ונשיקות שיר עיניים טובות: אין פה שורה ממש חזקה אבל: רוצה לדעת איך היה הביקור שלך באנגליה היה יפה הספקת לראות הרבה אז אולי כמוני הרגשת נוכריה.

למעלה