השידורים החוזרים, חוזרים

axnholic

New member
../images/Emo41.gif השידורים החוזרים, חוזרים ../images/Emo41.gif

עוד שניות מספר ישודר הפרק הראשון בעונה הראשונה של כולם אוהבים את ריימונד. משבצת שידורים זאת משדרת מהיום, שידורים חוזרים של כולם אוהבים את ריימונד. כולם אוהבים את ריימונד - פיילוט 14:04:00 19/12/2004 תקציר: סיטקום פופולרי ועטור פרסי ''אמי'', בכיכובו של הבדרן ריי רומאנו, המגלם כתב ספורט מצליח מלונג איילנד, שחי עם אישתו וילדיו קצת קרוב מדי לשאר בני משפחתו - אביו, אימו ואחיו, הממררים את חייו ופולשים לפרטיותו.

kyle chandler

New member
יש כמה חידושים ופאשלות:../images/Emo168.gif

בפיילוט התאומים נקראים גרגורים ומת'יו, ובפרקים הבאים מייקל וג'פרי, והם גם לא אותם תאומים. המטבח של מארי ופרנק הוא איפה שהסלון שלהם נמצא בפרקים המתקדמים יותר. הוולפייפרים של ריי ודברה, בקיר שפרנק ומרי עשו התנגשות באחד הפרק, שונים מאשר בשאר העונות. בדלת האחורית של דברה וריי - אין חור לדואר. ובלי הרבה קשר, חשבתי למה אם מהכניסה מהסלון של ריי ודברה רואים את הבית של פרנק ומרי, פרנק ומרי נכנסים לרוב מהמטבח, ולהיפך - למה אם המטבח של מרי ופרנק ממוקם מול הכניסה לסלון של ריי ודברה, למה הם נכנסים גם דרך הכניסה השניה?

kyle chandler

New member
ועוד משהו../images/Emo168.gif

הרהיטים של ריי ודברה שונים לגמרי בעונות החדשות

axnholic

New member
לא פאשלות, "פיילוט"

אני בטוח שאתה יודע מה זה, אבל אני אסביר בכל זאת. פיילוט זה פרק ניסיוני שמכינים, את הפרק שולחים לחברות שידור. החברה שקונה את הסידרה יכולה גם לשנות לפי האינטרסים שלה. יכולות להיות עוד סיבות, אבל אני חושב שזאת הסיבה.

minalota

New member
נצל"ש הפרק ב 18:05

עכשיו צריך גם לכתוב שעה? ולא רק תאריך....? אהבתי את הפרק היום איך שפראנק אמר לדברה "את כמו הבת שלי" חשבתי הוא הולך לזרוק המשך אבל כלום.. כניראה שיש בו טיפת אנושיות סתם סתם

למעלה