השירים שבעקבות קרן - דיוּן

../images/Emo41.gif השירים שבעקבות קרן - דיוּן

האם קרן מעוררת בכם השראה? האם יוצא לכם להקשיב לשיר של קרן ולומר לעצמכם "אחח, איך אני לא חשבתי על זה"? האם קורה שאתם מוצאים את עצמכם עם שיר שלה תקוע בראש, שבסופו של דבר נרקם לשיר/ סיפור/ לחן/ ציור/ וואטאבר מקורי שלכם? יצא לי לחשוב על זה היום, כששיכתבתי סקיצה ישנה על רכבות שכתבתי ביום השואה. זה מוזר, אבל אחרי השכתוב ראיתי שמה שיצא בכלל לא דומה למה שהיה קודם. הבנתי שבתת-מודע שלי כנראה נתקע השיר 'רכבת באירופה' של קרן, ומצאתי בשיר שלי מוטיבים שמזכירים את השיר שלה... אומרים שבאומנות, בכול יצירה יש דברים שלקוחים או נובעים מיצירות אחרות, ושאין יצירה שהגיעה משום-מקום, תמיד יש איזה בסיס, אפילו אם הוא לא ניראה לעין והוא נמצא אי שם בתת-מודע. אני מאמינה בכך, וכול פעם מחדש מגלה כמה שזה נכון. וכך כתבתי אני, את ה'רכבת באירופה' שלי. אז מה - גם אתם מרגישים שקרן מעוררת בכם השראה? האם יצרתם משהו בעקבות יצירה שלה? אתם מוזמנים לכתוב את דעתכם ורגשותיכם, ואם יש לכם יצירה שקשורה לנושא - אדרבה, שרשרו לפה
.

עדי C

New member
בהחלט כן../images/Emo39.gif

מאז שקניתי את הדיסק [ובהתאם שמעתי לראשונה את רוב השירים] חזרתי לכתוב מה שלא עשיתי הרבה זמן... וגם שמתי לב שהכתיבה השתנתה, היא יותר... "כנה". אני מוציאה יותר רגשות ותחושות אל הנייר, ומרשה לעצמי לומר דברים שבעבר לא העזתי לחשוב עליהם. עד כדי כך הייתי חסומה. זה פשוט נהפך לסוג של תרפיה ואני כ"כ מאושרת מזה. אני לא רואה דברים דומים בכתיבה שלי ושל קרן אבל אני גם לא יכולה לומר בוודאות שהיא לא השראה... לא בדיוק עניתי על מה שהתכוונת [נראה לי
] אבל גם זה משהו

עדי C

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

אולי מתישהוא אני אעלה לכאן משהו שכתבתי... בינתיים עוד אין לי אומץ.

זה בדיוק המקום. כי זו סביבה אוהדת

מדי פעם אני פותחת פה שרשור ליצירות של חברי הפורום.. כשאני אפתח שבוע הבא.. אני מחכה לראות משהו שאת כתבת.. טוב?

עדי C

New member
../images/Emo9.gif |מתביישת| ../images/Emo39.gif

אבל גם מכם אני קצת מתביישת... אולי אפילו מעצמי וממה שיוצא לי. כי זו לא יצירת אמנות [פרפקציוניסטית שכמותי]... טוב
אני אביא משהו.

Liquid Dreams

New member
בטח שזו יצירת אמנות!

כל מלאכה שאנו מבצעים היא אמנות, אפילו אם זה ספגטי בולונז
|לדעתי כמובן| אני מכינה תכשיטים|סוגדת ל-1479|, זו אמנות אני עושה גרפיקה בפוטושופ, זו אמנות את כותבת, זו אמנות גם כן, תמיד תזכרי

עדי C

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בולונז ../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif

תודה

אומרים

שצריכים להיות מקוריים... להביא משהו שלך, שאתה יצרת, אבל אין שום דרך להתחיל ישר להיות מקורי, בהתחלה חייבים לעשות קודם חיקוי של משהו אחר, אבל החיקוי כמה שהוא יהיה טוב, הוא ישאר חיקוי, במקום קטן אחד בודד או יותר יהיה החיקוי לא כמו במקור... במקום הזה אתה מקורי ומביא משהו שלך. שם נוצרת המקוריות. סתם חומר למחשבה שהיה תלוי בכיתה שלי בימי כתלמיד לספסל הלימודים... חחח

ברור ,היא מצליחה להוציא על הדף

את מה שאני לא מצליחה במילים . זה מדהים זה אפילו לא יודעת.. לא משנה חח

למעלה