השירים שנכנסו לי ללב

redsnowhite

New member
../images/Emo41.gifהשירים שנכנסו לי ללב../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

במצעד "השירים שנכנסו לי ללב
" נבחר את השיר האהוב ביותר של RBD מכל השירים שלהם
בכל סבב יהיו מספר שלבים, בכל שלב נעיף שיר או שתיים עד שנגיע ל-3 השירים האהובים ביותר מאותו דיסק. כאשר נסיים עם כל הדיסקים של RBD נבדוק מה הוא השיר האהוב ביותר של הלהקה
והיום מתחילים עם הדיסק הראשון של הלהקה..

Rebelde Solo Quédate En Silencio Otro Día Que Va Un Poco De Tu Amor Enséñame Futuro Ex-Novio Tenerte Y Quererte Cuando El Amor Se Acaba Santa No Soy Fuego Sálvame​
בחרו ב-3 שירים שאתם הכי אוהבים מהרשימה הנ"ל

redsnowhite

New member
מצביעה../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

Rebelde Enséñame Sálvame התלבטתי בין פואגו לבין רבלדה ובסוף בחרתי ברבלדה

didalf

Well-known member
יאוו זה קשה../images/Emo109.gif

Rebelde Solo Quédate En Silencio Fuego לאחר ויתור כואב

LOCA6

New member
כפרה עלייך !!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

השירים שלי:
יואו מהדיסק הזה ממש קשה לבחורררררררררררר אבל בכל זאת.... Solo Quédate En Silencio Sálvame Fuego

f r e e g i r l

New member
שלי

Fuego Solo Quédate En Silencio Santa No Soy פעם הכי אהבתי את סלוומה אבל עכשיו נמאס ממנו לגמרי

ואיי זה כל כך קשההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

Solo Quédate En Silencio Sálvame Otro Día Que Va ואו זה היה הכי קשה שיש ... אני פשוט אוהבת כמעט כל שיר ושיר באלבום הזה.. וזה ברור שסלוואמה ינצח כמו תמיד לא ?

LOLO RBD

New member
ואוווווווווו שאלה קשה איזה נוסטלגיה חחח

בראש ובראשונה השיר ששינה את חיי וניראה שכתבו אותו עליי חחחחחחחחחחחחח מה אכפת לי להחמיא?< Rebelde השני Santa No Soy השלישי Futuro Ex-Novio הם השירים האהובים עליייייייי ואייי איך זה מזכיר לי את העונה הראשונה למרות שהתחלתי לראות רק מפרק 150 *אני זוכרת אפילו איזה מספר פרק חחחחחחח ואי איך אני מתגעגעתתתתת זה מזכיר את התמימות והשירים של העונה הראשונה רוברטה ודייגו וההתערבות בקיצור RBD הם אהבת חיי שבת שלום

שאלה לגבי המשחק

בלי להעליב לדעתי המשחק סתם מיותר הרי ברור שסלוומה או אלגון דיה יזכו
זה ידוע מראש כזה ולא כייף להשתתף במשחק שהתוצעות ידועות מראש

גמאני חושבת שסלוואמה הוא מעל כולם אבל

אבל כפי שאת רואה יש כאלה שאפילו לא הצביעו לסלוואמה ואולי יש סיכוי לשינוי... אז למה לא לנסות

חחחחח בדיוק 2 מתוך 12 לא הצביעו

חחחח בכל מקרה השיר הזה יזכה ואם לא הוא אלגון דיה ואם לא אלגון דיה אסי סוי ג'ו בקיצור שאנהי תוציא כבר דיסק סולו השאר סתם מיותרים

t00m

New member
עובדה שאנהי היחידה שהייתה לה קריירת סולו

במשך 3 שנים ובחיים לא זכתה לחצי מההצלחה שיש לה בrbd ,כי הלהקה מוצלחת בגלל שכולם שם אהובים ובחול דווקא אוהבים לא רק את סלוומה,רק בפורום הזה אוהבים רק את סלוומה.

t00m

New member
אני גם חושב שהשיר יפה וגם בחרתי בו

אבל עדיין לדעתי זה לא השיר של הלקה,זה שיר של אנהי סולו לבד ,אם בוחרים שיר של להקה זה צריך להיות שיר משותף שכל חברי הלהקה שרים את השיר.סלוומה יפה מאוד ואנהי שרה מעולה אני אוהב את הקול שלה הכי הרבה,אבל עדיין זה לא שיר של הלהקה וההצלחה של אנהי באה יחד עם ההצלחה של שאר חברי הלהקה כך שלקרוא להם ''מיותרים'' זה מיותר

אולי כריסטיאן ודולסה לא אבל השאר כן

אנהי דולסה וכריסטיאן היחידים לדעתי שמתאימים לבמה,דולסה לדעתי אולי הקול שלה לא הכי עוצמתי כמו של אנהי אבל מבחינת שואו ואנרגיות היא יותר בולטת מאנהי,יש בה אש כזה,תה רואה אני לא פוסלת.וכריסטיאן בכלל מוכשר ג ברמה.אבל כריסטופר מאיטה ופונצו לא מתיאימים למבה.אבל מבחינת הקול אנהי הכי טובה.

t00m

New member
מסכים חלקית

גם אני אוהב את הקול של אנהי הכי,אני חושב שהיא שרה מעולה,ולגבי דולסה אולי באמת הקול שלה לא עוצמתי כמו של אנהי אבל הוא מיוחד ומוסיף .לדעתי היא צריכה לעבוד על הקול שלה עם מישהו די טוב ואני בטוח שאם היא תעבוד עליו יהיו תוצעות טובות כמו איירה וכמו אל מונדו דה אטרס.גם אנהי עבדה על הקול שלה הרבה שנים בגלל זה היא גם שרה ככה.קול יכול להיות לכל אחד תלוי מה עושים ואיך עובדים עליו
ודולזסה באמת מלאה אש,כריסטיאן מלך ולדעתי דווקא מאיטה שרה סבבה ובגלל זה אמרתי מסכים חלקית,לגבי פונצו וכריסטופר את צודקת לגבי מאיטה חלקית.

למעלה