השיר הכי יפה של אביב גפן - הגמר הגדול

R h o n e

New member
../images/Emo41.gif השיר הכי יפה של אביב גפן - הגמר הגדול ../images/Emo41.gif

נא לקרוא את הכל עד הסוף. אז ככה. סך הכל הצבעות בחצי הגמר: 22 רשימת המצביעים ובחירותיהם: 1. InnocenceLost - עכשיו מעונן, התאבדות 2. shira ofek - סוף העולם, מצטערים 3. התעוט - מצטערים, התאבדות 4. bati77 - מצטערים, סוף העולם 5. Forever NemeSh - סוף העולם, מצטערים 6. ליאור כהןן - סוף העולם, קרן אור 7. Hosh17 - סוף העולם, קרן אור 8. קרן א ו ר הירח - מצטערים, קרן אור 9. TairAtias - התאבדות, מצטערים 10. Hagzi - התאבדות, סוף העולם 11. Are You In - מצטערים, התאבדות 12. ח לו לים - שומקום, סוף העולם 13. גזר עם עדי - קרן אור, סוף העולם 14. מכושפת15 - שומקום, התאבדות 15. מוורקי - שומקום, סוף העולם 16. Even In Death - שומקום, התאבדות 17. timmy2120 - סוף העולם, שומקום 18. Be Bear It Works - סוף העולם, התאבדות 19. galush29 - קרן אור, מצטערים 20. מתניק16 - התאבדות, עכשיו מעונן 21. מוהיקן – סוף העולם, שומקום 22. עליסה להתראות ובחישוב מהיר וקליל ניתן להסיק מתוך ההצבעות שאלה התוצאות- עכשיו מעונן זכה ב- 2 קולות בלבד. התאבדות זכה ב- 10 קולות בלבד. סוף העולם זכה ב- 12 קולות בלבד. מצטערים זכה ב- 9 קולות בלבד. קרן אור זכה ב- 5 קולות בלבד. שומקום זכה ב- 6 קולות בלבד. ולפי סדר: 1. סוף העולם 2. התאבדות 3. מצטערים 4. קרן אור 5. שומקום 6. עכשיו מעונן ולפי התוצאות, שלושת השירים הבאים מודחים: קרן אור, שומקום, עכשיו מעונן. וזה משאיר אותנו עם שלושת השירים הבאים אל הגמר: 1. סוף העולם 2. התאבדות 3. מצטערים נא לשלוח אליי במסר בלבד!!!!!!!!!!!!!!! את הבחירה היחידה שלכם, את השיר המועדף עליכם מבין שלושת השירים. אנא, מי שמצביע לרשום פה "הצבעתי" ולשלוח אליי את המסר
צאו לדרך בפעם ה-25 והאחרונה.

TairAtias

New member
לא הבנתי איך בדיוק הגעתי לשלושה הללו

אבל אניוואי הצבעתי

timmy2120

New member
הצבעתי

למרות שאין דבר כזה "השיר הכי יפה".... כל שיר מבטא משהו אחר. אבל נזרום... =]

moriboy666

New member
אתם ממש לוקחים את זה ברצינות??

אני לא מאמין אעליכם..אני רואה את השרשורים האלה כבר חודשיים כמעט.. אני לא מאמין שאתם באמת נכנסים לכזה דבר...השיר הכי יפה/הכי גרוע/האלבום הכי גרוע.. עדיף שאביב יפסיק לכתוב ושלא תעשו כאלה דברים לדעתי..(טוב. המשפט די קצוני אבל יש בו משהו.) מצטערים התאבדות או סוף העולם? ממש ממש הגזמתם.. לכל אחד יש עדיפיות משלו וכאלה דברים קצת לא נוח לי לראות..זה מעצבן.. אז אני מבין שזה משחק ועובדה שלא לקחתי בזה חלק.. יש לכם עדיפויות וטוב שכך..אבל קצת תשמרו אותה לעצמכם. אתם עושים כאלה שרשורים וזה כאילו יוצא שבאמת אלימות דיכאון ממנטו מורי מלח הדמעות זוהרים גן החטאים וחושך (לדוגמא!! ובכוונה את החזקים ביותר) לא שירים טובים או שירים טובים פחות בקיצור עכשיו זה נגמר ולקחתי את ההזדמנות לומר את שאני חושב. אני לא רוצה לגרור פה מהומה עכשיו או דיון מעמיק על זה שזה רק משחק.. תקראו תפנימו ותקחו את זה למקום המתאים לכם בחלקים של המוח. יום טוב.

InnocenceLost

New member
הגזמת

זה סהכ משחק ופועלים פה על פי החלטת רוב הפורום לא על פי דעות אישיות גם לדעתי האישית יש שירים הרבה יותר חזקים ויפים מאלה שנכנסו לגמר אז די להתבכיין וקח את זה באיזי משחק של פורום, תשמע מה שאתה אוהב.

bati77

New member
ואוו...

לא, אני לא רואה אפחד שלוקח את המשחק הזה ממש ברצינות.. טוב, חוץ ממך..

למעלה