השיר הנכסף - אמנזייק - שובר שוויון

The Walrus

New member
../images/Emo41.gifהשיר הנכסף - אמנזייק - שובר שוויון../images/Emo41.gif

לאחר השוויון בסיבוב הקודם, הגיע הזמן לשובר שוויון... אלו השירים שיצאו בתיקו: Dollars & Cents Life In A Glass House מי מביניהם פחות טוב? כתבו את שמו בכותרת ותנמקו. מי שמצביע נגד גלאסהאוס נפסל

קוֹבּ

New member
life in a glasshouse

אני אשמח אם ישאלו בסקר הבא של הפורום האם זה יותר פאתטי או מצחיק שהשירים בשוויון רק כי אתה שינית את ההצבעה שלך כדי שLIAG לא יעוף?
.

קוֹבּ

New member
תראה, יש 2 דרכים

להתייחס למשחק שלך: לזלזל ולהגיד שהוא מפגר, או לזרום ולהנות מהאקשן היחסי שהוא מספק ומהתזכורות שהוא מעורר לאלבומים של רדיוהד. מכיוון שהרוב החליטו על הדרך השניה, מן הראוי לשחק את המשחק באופן הוגן והגיוני, כלומר: לא לשנות את ההצבעה שלך אחרי שכבר החלטת, רק כדי להציל שיר אחר. כל זה כמובן אם אנחנו מתעקשים לקחת אותך טיפה ברצינות. אין לי בעיה שתגיד שהכל טיפשי ושאני לא צריך לקחת שום דבר ברצינות. אבל צריך לדבוק בגישה אחת. זה הכל.

The Walrus

New member
תשמע, אלו החוקים,

ואני לא היחיד שהשתמשתי בזה, היו פה לא מעט שינויי הצבעות במשחקים הקודמים, חלקם הגדול נגד השירים שאני אוהב. כבר שמעתי תלונות בעבר וכבר אמרתי שאם יהיה רוב לבטל את החוק הזה, אין לי בעיה לבטל אותו. לא קם רוב כזה, זה לא קרה. זה הכל.

Pyramid Song

New member
Life in a Glass House

ממש ממש חבל ששני השירים המצוינים האלה מתמודדים ראש בראש בשלב כל כך מוקדם. שניהם מצוינים, אבל בעייני D&C יותר טוב...

MooTzk

New member
Dollars & Cents

עצם ההשוואה בין השירים מגוחכת, LIAG שבע רמות מעליו.

ElShaddai

New member
Dollars & Cents

אני אוהב את שניהם, אבל life in a glasshouse לוקח ובגדול.

nothingwoman

New member
Dollars & Cents

איך אפשר בכלל להשוות בין השניים? (לא שדולרס לא טוב או משהו) גלאס האוס פשוט גאוני ושובר אפילו את שיאי הרגש של רדיוהד. שיר נדיר!

למעלה