השיר הנכסף - חלק 10 - OKC

The Walrus

New member
../images/Emo41.gifהשיר הנכסף - חלק 10 - OKC../images/Emo41.gif

אז לאחר שובר שוויון סופר צמוד ומהפך מפתיע החלטתם להוציא מהמשחק את Climbing Up the Walls, שהוא אגב השיר הכי טוב באלבום
אלו השירים שנשארו: Paranoid Android Exit Music (For a Film) Lucky מהו השיר הכי פחות טוב לדעתכם? כתבו את שמו בכותרת וזכרו לנמק.

The Walrus

New member
Lucky

כבר הייתי מוכן להצביע נגד פרנויד אנדרויד - זה מה שהייתי עושה עם קליימבינג היה נשאר - אבל לצערי משום מה לאקי עוד פה... אז הנה, ונקווה שהפעם לאקי יובס.

WundeRKind

New member
Exit Music (For a Film)

קח את זה בצור המלצה ולא עקיצה, אבל תשתדל לכתוב בפחות התנשאות.. זה לא כ"כ נחמד

The Walrus

New member
לכן היה שם את הסמיילי המחייך

שהיה אמור להבהיר שאני אומר את זה בקלילות, או מה שלא יהיה. וכמו שאמרו למטה... מהרגע שקליימבינג אפ, זה נהיה אישי

צנחן06

New member
Paranoid Android

איזה גמר מעאפן יהיה. איפה לט דאון, בלי הפתעות והתייר... אל תבינו אותי לא נכון, אקסיט מיוזיקה ולאקי שירים ענקיים, אבל אני יכול להגיד רק על אקזיט מיוזיק שהוא עד כדי כך טוב בשביל להיות בגמר. פארנויד נחמד, אבל האחרים הרבה יותר טובים ממנו. זה היה ברור שכאשר המשחק הזה יגיע לOK זה לא יגמר טוב.

FunkyMonk

New member
Paranoid Android

אווו איזה יופי של שירים נשארו! אבל לאקי ואקסיט מיוזיק הם ללא ספק השירים הטובים ביותר באלבום. אני לא אהיה פה בימים הקרובים וחסר לכם שExit Music לא מנצח!!

Lucky

אני מבינה שכל אחד והדעה שלו, על טעם ועל ריח וכו'... אבל בחיית, העפתם את קליימבינג?! ארררררר טוב, ממשיכה להצביע ללאקי, שהוא שיר מעולה אבל גדולים ממנו עומדים פה להצבעה

Pyramid Song

New member
Exit Music

אני פשוט חושב שהוא הכי פחות טוב כאן, הוא בכלל לא אחד מהשירים האהובים עליי בדיסק.. אבל יש סיכוי גבוה מאוד שאני אשנה את ההצבעה, אם זה מה שאני אצטרך לעשות בשביל להציל את Lucky.

The Walrus

New member
השורה now we are one in everlasting peace

לבדה טובה יותר מכל לאקי... ואני ממש אוהב את לאקי.

Pyramid Song

New member
לעומת זאת...

It's gonna be a glorious day, I feel my luck could change.... בכלל, כל הבית השני. הקלידים שלו מרגשים אותי עד צמרמורות וכמעט דמעות, בכל שמיעה.

למעלה