השיר הנכסף - Amnesiac - חלק 2

The Walrus

New member
../images/Emo41.gifהשיר הנכסף - Amnesiac - חלק 2../images/Emo41.gif

בסיבוב הקודם העפתם את Hunting Bears. הנה השירים שנשארו: Packt Like Sardines In A Crushd Tin Box Pyramid Song Pulk/Pull Revolving Doors You And Whose Army? I Might Be Wrong Knives Out Amnesiac/Morning Bell Dollars & Cents Like Spinning Plates Life In A Glass House מיהו השיר הכי חלש לדעתכם? כתבו את שמו בכותרת וזכרו לנמק. חג מונדיאל שמח אנשים

Pyramid Song

New member
I Might Be Wrong

אני פשוט יותר אוהב את שאר השירים.. זה לא שהוא רע, הוא ממש מגניב. אבל תמיד היה בו משהו שעיצבן אותי.

MilkShack

New member
לא לקחת אישית!

איך אומרים, זה רק ספורט!
(שיזדיין הספורט כבר 200 שקל הפסדתי בווינר בגלל המונדיאל...)

Supermassive777

New member
Dollars & Cents

טוב הגענו לשלב שאי אפשר להדיח כלום. עכשיו אני נזכר למה זה האלבום האהוב עלי בכל הזמנים. שיר ענק עם באס ליין מפוצץ, אבל משהו בו פחות עושה לי את זה מאשר השאר. רק שלא יעיפו לי את IMBW.

בעיה בעיה בעיה

אני לא שולטת באלבום אבל אני מכורה לפירמיד סונג, מייט בי רונג, ניווס אאוט ולייף אין א גלאסס אאוס שזה שיר מגניב בטירוף וחדשני ברמות, ואני אלחם בכל מי שירצה להדיח אותם -__- (כנראה ע"י העפת שירים אקראיים חח)

MilkShack

New member
Dollars & Cents

פשוט טיפה טיפה פחות מעדיף אותו כיום מהשאר.

The Walrus

New member
Amnesiac/Morning Bell

מה נסגר עם כל האנשים שמעיפים שירים לפני שלושת הפילרים הברורים באלבום? לייף אין א גלאסהאוס לגמר!! שם הוא יפסיד לפירמיד סונג

The Walrus

New member
דווקא נייבס אאוט הוא מהחלשים

זה פרנויד אנדרויד 2, רק בלי כל מה שטוב בפרנויד אנדרויד. וגם מילים מהדביליות שת'ום אי פעם כתב... נו באמת. לייף אין א גלאסהאוס, לעומת זאת...

The Walrus

New member
זה אומר שתעשו אותו במחווה? ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

טוב נו, לפחות יהיה לי זמן להפסקת שירותים...

Adidason326655

New member
המחווה.

אחחח המחווה, ההופעה מתקרבת אגב, סוף יולי תחילת אוגוסט ככה. זה לא אומר כלום, קשה ממש לרצות את כולם ולכן קשה לגבש רשימת שירים אבל בוא נגיד שבשביל זה יהיו עוד הופעות. בואו עם ראש פתוח.

Faust Arp

New member
Pulk/Pull Revolving Doors

דמיינתי או שהיו כבר שתי הצבעות לדולרים וסנטים???

Roy1232

New member
Packt Like Sardines In A Crushd Tin Box

משעמם, השאר טובים יותר וכו'. איך אפשר אפילו לחשוב להעיף את גלאס האוס בשלב כזה?

למעלה