השיר הנכסף - Amnesiac - חלק 7

The Walrus

New member
../images/Emo41.gifהשיר הנכסף - Amnesiac - חלק 7../images/Emo41.gif

מצטער על האיחור, איכשהו זה ברח לי מהראש... בסיבוב הקודם העפתם את Knives Out. הנה השירים שעדיין במשחק: Pyramid Song You And Whose Army? I Might Be Wrong Like Spinning Plates Life In A Glass House מיהו השיר הכי חלש מאלו לדעתכם? כתבו את שמו בכותרת וזכרו לנמק.

קוֹבּ

New member
Life In A Glass House

שיר חמוד. הייתי בטוח שKNIVES OUT יזכה, בהתחלה..

Stigidam

New member
Pyramid Song

כי עם כמה שהוא שיר מדהים, שאר השירים יותר תופסים את האוזן. וזה מאוד טראגי לבחור בין השירים האלה, אגב

Like Spinning Plates, וכל השאר שירים ממש ממש

חזקים ובושה שהם עפים פה לפניו. עם כל הכבוד זה ש- i might be wrong שיר גרובי לאללה ותום לא בוכה בו עד כאב, לא הופך אותו לפחות גאוני, והוא גם מרגש מאוד. הגיטרות שם בהתחלה זה פאקינג אדיר, תעריכו יותר.

Supermassive777

New member
רשמתי שהוא מושלם

וכל מי שהצביע נגדו רשם שהוא שיר מעולה, כולם פה מעריכים אותו. לייק ספינינג פלייטס שיר כל כך מיוחד, בחיים שלי לא שמעתי עוד שיר כזה. הליריקה שלו, הלחן שלו, הביצוע שלו, הביצוע שלו בלייב.. מדהים.

The Walrus

New member
סך הכל זה עניין של טעם

בעיניי ובעיניי כל מי שהצביע נגדו, IMBW פשוט פחות טוב משאר השירים. כן, הוא גרובי ומגניב והכל, אבל סך הכל הוא פחות מושך לדעתי, זה הכל. וספינינג פלייטס מדהים. בהתחשב בזה ששירים קצביים כמו אידיוטק ופרנויד אנדרויד זכו על חשבון בלדות מרגשות כמו how to disappear וexit music, די מראה שלפורום אין בעיה להעדיף שירים גרוביים על פני שירים עצובים... זה פשוט שבמקרה הספציפי הזה, השירים העצובים יותר טובים מהשיר הנ"ל לדעת הרוב.

FunkyMonk

New member
Pyramid Song

נמאס מהשיר הזה! הוא עושה לי כאב ראש!! תחליט אם אתה מנגן על 5/4 או 4/4 או מה שזה לא יהיה ותפסיק לעשות אההההה-אההההה-אההההה כאילו אתה באוזיס או כריסטינה אגילרה.. והמילים.. אוי המילים! אני יודע שבד"כ רדיוהד מגרילים את המילים מכובע, אבל משומה פה זה נדמה שילד בן חמש כתב את המשפטים והם הגרילו אותם בשביל הצחוקים.. פיו, סוף סוף הוצאתי את מה שיש לי להגיד על השיר הזה.. קיצר שיעוף כבר לא הגיע לו בכלל להיות חלק מהאלבום המדהים הזה.

למעלה