השיר הנכסף - OKC - הגמר!!!

The Walrus

New member
../images/Emo41.gifהשיר הנכסף - OKC - הגמר!!!../images/Emo41.gif

בסיבוב הקודם הגיע למקום השלישי והמכובד Lucky... שתי השירים שנשארו בגמר הם: Paranoid Android Exit Music (For a Film) מי יותר טוב מביניהם? כתבו את שם השיר שאתם רוצים שינצח בכותרת וזכרו לנמק.

קוֹבּ

New member
Paranoid Android

אני חייב להגיד שממש סבלתי בסופו של דבר מהסבב הזה של המשחק, עם כמה שלמשחק הזה אין שום משמעות, הצורך לבחור או לדרג את השירים באלבום כזה הוא בלתי אפשרי. כל שיר פונה לאלף מקומות שונים בבנאדם ופתאום צריך להחליט באיזה מקום אתה מעדיף שיגעו בך. זה מתסכל. בסוף החלטתי ללכת על פראנויד, כי יש בו הכל. גם גאונות, גם טירוף, גם רגש, גם עצב קיומי, גם קול נהדר וגם מורכבות.

Pyramid Song

New member
Paranoid Android

הדירוג שלי: 01. Lucky 02. Let Down 03. SDFBJKL Homesick Alien 04. The Tourist 05. Paranoid Android 06. Climbing Up the Walls ורק אז........... 07. Exit Music כן, מסתבר שאני קצת לא מסכים עם הפורום על הדיסק הזה.... אבל כל שבעת השירים האלה מושלמים, כפרה על רדיוהד :)

Supermassive777

New member
Paranoid Android

למרות שהפופולריות שלו מורידה את הערך שלו בקרב האנשים פה, לדעתי רמה אחת מעל. שיר גאוני, לא היה כזה ולא יהיה כזה. יש בו את הכל.

Moon The Loon

New member
Paranoid Android

לא כי הוא השיר הכי טוב באלבום, אלא רק כי הוא יותר טוב מאקסיט מיוזיק.

ElShaddai

New member
אה

וכי זה השיר הכי מוצלח באלבום מבחינה מוכחת, והכי טוב לדעתי.

MilkShack

New member
Paranoid Android

אם זה לא לאקי, זה חייב להיות הוא. שיר מעולה, עשוי טוב, אחד האהובים עלי מהאלבום.

The Walrus

New member
Exit Music

דבר ראשון, כי לשיר כזה טוב לפחות מגיעה הצבעת כבוד... דבר שני, כי זה השיר הראשון שממש אהבתי של רדיוהד ועדיין יש לו מקום מיוחד אצלי... ודבר שלישי, כי זה פשוט שיר ענק...

צנחן06

New member
Exit Music

לא חשבתי שפארנויד יזכה... אקזיט מיוזיק שיר חזק, מגיע לו לזכות.

אזירפאל

New member
Exit Music

השיר הכי גדול של רדיוהד בעיני. (שלום, אגב. אני חדש-ישן פה, למרות שקורא כל הזמן)

ערן1987

New member
Paranoid Android

לא כי הוא באמת הכי טוב באלבום (דאמט, הוא לא היה נכנס לטופ 3), אבל הווא בהחלט טוב פי כמה מ-EM

kraz11

New member
Exit music

אוהב יותר מפרנויד ..הוא הרבה יותר מרגש ממנו

למעלה