השיר הנכסף- The Bends- חלק 1

Pyramid Song

New member
../images/Emo41.gif השיר הנכסף- The Bends- חלק 1 ../images/Emo41.gif

עקב נסיעתו הזמנית של The Walrus אני אמלא את מקומו באופן זמני. Planet Telex The Bends High & Dry Fake Plastic Trees Bones (Nice Dream) Just My Iron Lung (...Bullet Proof (I Wish I Was Black Star Sulk Street Spirit הצביעו לשיר שאתם הכי פחות אוהבים.. רצוי גם להוסיף נימוק. ההצבעה תהיה פתוחה למשך שלושה ימים.

sulk

האמת שדה בנדס זה אחד האלבומים המגניבים:) הבעיה איתו היא שרוב השירים באותה רמה (כולם טובים) ויש כאלה שהם קצת מעליהם אבל גם ביניהם קשה לבחור. black star ו- sulk הם חלביים כאלה
בקיצור, ההתלבטות הייתה ביניהם ו- sulk צריך לעוףףף:)

Pyramid Song

New member
Bones

Sulk הרבה הרבה יותר טוב! בנוסף לזה שהוא טוב, הוא גם בא בין שני השירים הכי טובים בדיסק (Black Star ו- Street Spirit) אני גם שונא את High & Dry, אבל בכל זאת יש בו משהו קצת מרגש, וזה מספיק בשביל להיות יותר טוב מ- Bones

High & Dry

של פופ סתמי. למרות שהוא היה כרטיס הכניסה להרבה אנשים לעולם של רדיוהד. אני אוהב את ההתחלה של Sulk ואת: Just like your dad you'll never change. שורה שמתאימה לכמה אנשים שאני מכיר.

(...Bullet Proof (I Wish I Was

בלי לקשר לבחירת שיר,השיר היחידי שלהם שאני ממש לא אוהב משעמם רצח! שיר חמוד לא יותר מזה :) רגוע לי מידי

אה ו

בונסססססססססססססס אחחחחחח איזה שיר!!! אתם לא עושים את זה איך אפשר בכלל להעיף פה את השירים? בתכלס "fake plastic" זה השיר של האלבום והוא יזכה כנראה...למרות שהשאר מדהימים מקווה להתמיד בכניסה לפורום חח שבוע טובב

למעלה