השיר השבועי והפעם "ליל האהבה"

herut123

New member
../images/Emo41.gif השיר השבועי והפעם "ליל האהבה"

אז קדימה. מה אתם חושבים על השיר? איזה משפט בשיר אתם הכי אוהבים? נ.ב- תודה ליאת שהזכרת לי חח ולא הייתי פה הרבה זמן, אני חולה, בערך, כי עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב. אבל לפני זה הייתי חולה, וירוס או משהו =\

וואי אני מקווה שאת מרגישה טוב

רפואה שלמה מותק
אני אגיב יותר מאוחר לגביי השיר. (סוף סוף את עושה את השרשור הזה
)

ליל האהבה../images/Emo99.gif

קודם כל את השיר הזה שמעתי פעם ראשונה בהופעה (הראשונה או השניה שבה הייתי לא ממש זוכרת), וקראתי לפני כן סיקור על ההופעה והשיר הזה, והוקסמתי עוד לפני שבכלל שמעתי אותו, אחרי שכבר שמעתי הוקסמתי עוד יותר. אהבתי הכי את המשפט: "בליל האהבה, חוף קיסריה שנת 2000". פשוט וקל להבין היה לי איפה ועל מה נכתב השיר הזה
אני אוהבת לדעת על השיר וממה המשורר קיבל את השראתו לשיר. אני אוהבת את השיר הזה בהופעות בגלל האוירה שיש ב"תמונע". (אני לא מאמינה ששבוע הבא יהיה השיר השבועי האחרון,
) אי אפשר לדחות מעט?
וחרות מקסימה, תרגישי טוב

ranch22

New member
נראה לך?!

זה לא שיר האחרון...אין מצב...אנחנו מנתחים גם את השירים החדשים...עד שנתת לי תקווה שיש לי עוד סיכוי בתור מורה לספרות את הורסת לי אותו?!סתם..חחח אני לא מתכוונת להיות מורה לספרות,לפחות לא בזמן הקרוב... ואין עושים גם את השירים החדשים,את יודעת כמה אני מחכה כבר לנתח את "אי אפשר","אל תברחי כשבא האור","לכבודך","האשה של חייו" וכל השאר?!

ayaliar

Well-known member
תרגישי טוב

ליל האהבה הוא ללא ספק השיר הכי סקסי באלבום. אני חולה על התיאורים שיש שם, מילים מדהימות. בהתחלה לא השתגעתי על השיר הזה אבל עם הזמן הוא הפך להיות אחד השירים האהובים עלי ביותר באלבום כולו. כנראה שצריך להיות סוג של גאון כדי להעביר כ"כ טוב תחושה כזו בשיר וכמה שהשיר הזה הוא כביכול ספציפי מאד (כולל תאריכים) אני עדיין מרגישה שאני יכולה להקשיב לו ולדמיין כל אחד והרבה סיטואציות שונות בכל מה שמתואר שם. בהופעות זה בד"כ השיר שמבשר את סוף ההופעה אבל אני כל פעם מתרגשת ממנו כאילו אני שומעת אותו פעם ראשונה. המשפט הגאוני והאהוב עלי ביותר בשיר: "לעזאזל עם הלבד, הוא שייך למי שלא טועים"

herut123

New member
ב"ליל האהבה"

שיר רגוע, מקסים, "שובר את הלב" המילים שלו נורא יפות והמנגינה אולי הוא גם רומנתי. ובאמת, שיר מדהים! אני חייבת לציין את הקטע "ראיתי סולמות ונעלמו הנחשים"- כל כך מקסים, מן מטאפורה של המשחק סולמות ונחשים. המשפט האהוב עלי:"והירח שר וכל הכוכבים לאיש המאושר מהחיים העצובים" משפט כל כך מוחשי ומקסים. ותודה איה

למעלה