השיר השבועי
(כן כבר עבר שבוע)

../images/Emo41.gifהשיר השבועי../images/Emo41.gif (כן כבר עבר שבוע)

והפעם "תעלות" ושיהיה לכם/ן שבוע נפלא

herut123

New member
על ה"תעלות" שלי..

קודם כל אני חייבת לציין שהשיר הזה כל כך מדהים!! המוזיקה, המילים, הכל. ואני חושבת שהשיר הזה אין אחד שלא מתחבר אליו, המילים מתאימות לכולם.. אחד השירים היפים שלו, ונכון, אני אומרת את זה על כל השירים, אבל את זה אני אוהבת בדרך אחרת. שיר מקסים!! אני הכי אוהבת את הבית הזה: לפחות שטים ביחד,לאורכן של תעלות,ומהמקום הכי נמוך אפשר רק לעלות.זהמשחק שאין בו כוח,משחק בלי הכרעות,לפחות אנחנו כאן בתעלות. וגם את הבית הראשון.. (ובאמת איך השבוע עבר מהר...
)

על "תעלות"-מהו בשבילי:

קודם כל אני מתחברת הכי הכי ללחן, אני "חולה" על הצליל של הכינור. תמיד חלמתי- חוץ מכמה חלומות שיש לי-, להיות כנרית.. (לא נראה לי שזה יתגשם
) ככה שכשאני שומעת את השיר הזה אני נכנסת ל"טראנס" לא תמצאו אותי בשיר הזה, לא תוכלו לקרוא לי, אני לא פה כשאני שומעת את "תעלות"
במיוחד בזמן שהכינורות מנגנות. המשפט שהכי עושה לי את זה בשיר הוא: "לפחות שטים ביחד לאורכן של תעלות, ומהמקום הכי נמוך אפשר רק לעלות". וכמובן סולו הכינורות הכי עושה לי את זה.

שטה לי בתעלות...

שלום!! זנחתי אתכם לאחרונה... הלימודים קשים אנשים!! אין לי זמן!!!! היום היה לי מבחן במתמטיקה- זה מנוול!!! הציון שלי מתחיל מ-75... כי אני, חכמה שכמותי ישבתי כל המבחן על תרגיל של 15 נק'... טרפז ארור!!! לא הבנתי מה עושים... לא משנה שחוץ מזה נדפקתי עם משוואה של 10 נק' ארורה... נווו מילא!!! הגיע זמן ההגשה... מסרתי את המבחן המנוול... יצאתי מהיכתה וסגרתי את הדלת... פתאום נפל האסימון... הבנתי כל מה שצריך לעשות!!!! אוףףף עכשיו אני אוכלת את עצמי- יום לא טוב היום--->התחלה זוועתית לשבוע! מחר בוחן בלעע ויום שלישי עוד בוחן באנגלית! אני משתגעת!! אינשאללה יהיה טוב!! יוו עכשיו השתחררתי! חחח בלעע אני יודעת... כל השטות שכתבתי ארוכה, מייגעת ולק קשורה לתעלות אבל הייתי חייבת!! תעלות: שיר מושלם!!! פשוט מושלם!! אני כל כך אוהבת את הסיפור שלו, את המלים, את הלחן, את המלים והלחן יחד, את המשמעות, את תמונה הממש מדהימה שאפשר לדמיין כששומעים את השיר!! הוא כל כך חי!!! אני אוהבת אותו במיוחד בהופעות... כשאוהד מגיע לפזמון ושר אותו במין צורה אגרסיבית מדהימה!!! זה כל כך כובש!!! אני תמיד נבלעת בתוך השיר!! קשה לי לבחור משפט אהוב... אבל אני אלך על "מהמקום הכי נמוך אפשר רק לעלות" על "לכל אחד יש מציאות נפרדת" ועל "בתעלות נשפכת כל הזוהמה". שיר כל כך אמיתי... ניתן להזדהות איתו בכל מצב, למצוא בו את עצמינו כל כך הרבה פעמים!!!! פשוט גאונות!!! **ובגלל השבוע ההזוי שהיה לי... אני מציעה שאוהד יכתוב שיר על בית ספר- זה יהיה נהדר!!!**

שלא נדע כמה טעויות יש לי!!!

אני מתקנת: *מהכיתה *מחר בוחן באנגלית *ולא קשורה *התמונה

ayaliar

Well-known member
תעלות

לשיר הזה יש סאונד שמזכיר לי את שנות ה-80 (לא החלק הפופי שלהן אלא הרוקיסטי יותר) והמילים הקצת אפלות שלו, מושלמות ללחן הזה. אני אוהבת את השיר הזה והוא תמיד עושה לי הרגשה קצת מפחידה, בודדה כזו. זה מסוג השירים שאני מכנה שיר עם תחושה של אדום. קשה לי נורא להסביר את זה ויש כמה שירים שמתאימים מבחינתי לקטגוריה הזו.. זו מן תחושה כזו של מועדון לילה אפל עם קצת תאורה אדומה. מישהו הבין?
בקיצור, אחלה שיר
השורה האהובה עלי: "זה מגרה במשך כל היממה.. קריצות וחיוכים, אחר כך שוב בוכים"

למעלה