השיר השבועי

../images/Emo41.gifהשיר השבועי../images/Emo41.gif

זוכרים את המשחק שלנו? תזכורת למי ששכח. כל שבוע אנחנו בוחרים בשיר לפי הדיסק של אוהד, כותבים סיפור קצר משלנו על אותו שיר, וכותבים גם קטע מהשיר שהכי מדבר אלינו. מיכוון שכבר כתבנו על "אישה משוגעת", ו"תגידי לו". הגיע תורו של השיר: "רגע לפני". אז קדימה, עכשיו תורכם להגיב. (מקווה שזה בסדר מצד המנהלים, אני פשוט רוצה לעורר אתכם
) שבת נעימה לכולכם/ן

herut123

New member
אוקי.. אז על "רגע לפני"

קודם כל שיר מדהים!!
קליט מאוד נחמד כזה.. את השיר שמעתי בפעם הראשונה בהופעה של אוהד בטאוור רקורדס ואז גם בדיסק מלא פעמים וישר "נדלקתי" עליו. אז על השיר... באמת יש את השקט לפני הפיצוצים. זאת משמעות אחת שאני לוקחת ויש עוד כל מיני אפשרויות לזה בחיים והכל.

herut123

New member
אה שכחתי קטע מהשיר שאני אוהבת..

אני אוהבת את "רגע לפני הפיצוצים השקט הוא הרעש הכי גדול"

"רגע לפני"../images/Emo99.gif

תמיד אומרים שאם לא נוציא את מה שעל ליבנו אז זה יצטבר, ובסוף אנחנו "מתפוצצים", ככה אני בכל אופן מרגישה, בגלל זה אני משתדלת לספר כל מה שיש לי, כמובן למי שאני סומכת ובהתאם למצב. "רגע לפני הפיצוצים, השקט הוא הרעש הכי גדול" זה המשפט שהכי מתאים לי, שגרם לי להפנים בעצם שאם לא אדבר, ואם לא אגיד מה הבעיה, ואשתוק כל החיים, בסופו של דבר אני "מתפוצצת"..

ranch22

New member
"רגע לפני" הסיקור שלי חח

אוקיי בשיר הזה יש יותר מידי מסרים לפי דעתי שמובלים להרגשה אחת בעצם... "דווקא הרגע....",דווקא ברגע הזה כשהוא בוחר בשקר המושלם,כשהמציאות מכה בו,כשהוא חודל,כשהוא הופך שקוף...דווקא באותו רגע הוא סוגד לה...לאהבה. המשפט-אני מצטערת אבל לפי דעתי כל השיר הוא ה-משפט שלי...ואם לא אז לפחות רק הפזמון...שאותו אתם בטח זוכרים בע"פ. אני סוגד לך אהבה,אבל נחנק בדמעותיי...

ranch22

New member
ו....

ליאת את יודעת שאת הפורום אין כבר סיכוי לעורר נראה לי...

עדיף לומר, לא לשתוק../images/Emo3.gif

שכחת: "רגע לפני הפיצוצים, השקט הוא הרעש הכי גדול"
זה בסדר אל תצטערי

שיר m

Well-known member
המשפט שלי...

"כשלא אומרים מה שרוצים, הברירה היא רק לחדול"

שיר נהדר!!

אני אוהבת כל מילה, כל שורה מהשיר הזה... עוד יצירה גאונית של אוהד!! משפט שאני אוהבת... קשה להחליט... אבל אני חושבת שלפחות בזמן האחרון אחד המשפטים הקרובים ביותר ללבי "דווקא הרגע אני בוגד בחלומות, אני סוגד לך אהבה מבלי לומר מלים חמות." הרבה משמעות יש לזהההה פשוט מדהים!!! שיר נהדרררר

ענת 19

New member
אוקיי אז אני ממש אוהבת את השיר הזה!

במיוחד את המעבר מ"אישה משוגעת" אליו. שיר קצבי מעניין מאוד. ושיר כמו שכולם אומרים, שיר שאתה שומע אותו ומבין שיש עוד הרבה לפניך. שיר שנותן לך חשק לרגע הבא כי עכשיו זה הרגע שלפני הסערה. מתחברת אליו נורא... יש לי תמיד את הרגעים האלה שאני קולטת שעוד שנייה יקרה משהו אבל אני ניהנת מהשקט שלפני... אני חולה על המשפט: "אני סוגד לך אהבה אבל נחנק בדמעותיי" וגם אוהבת את: "רגע לפני הפיצוצים השקט הוא הרעש הכי גדול"- משפט גאוני! ואחלה לחן!

למעלה