השיר השבועי

../images/Emo41.gifהשיר השבועי../images/Emo41.gif

טוב אתם יודעים כבר את כללי המשחק, בכל שבוע נבחר שיר מתקליט הבכורה של אוהד חיטמן ועל אותו שיר תספרו סיפור אישי משלכם על אותו שיר, וציטוט מהשיר שאתם הכי מתחברים אליו. אז השבוע יהיה השיר: "נהר האהבה" להזכירכם כבר היה: "אישה משוגעת"
"רגע לפני"
ו"תגידי לו"
אז קדימה עכשיו תורכם להגיב

MsUnderstood

New member
וואי...

אחד השירים שאני יותר אוהבת... הוא הרבה פעמים מתאר את ההרגשה הכללית שלי. אחרי שדיברתי קצת עם ידיד שלי והוא סיפר לי על דברים שעוברים עליו,שלחתי לו את השיר הזה,את המילים,שיקרא אותם.כמובן גם הוא אמר שהוא התחבר לשיר,ושהמילים ממש יפות. ואז שיכנעתי אותו לקנות את הדיסק
ציטוט מהשיר...קשה לבחור... "אי אפשר לספור את הדמעות שאבדו בנהר" למרות שכמו שאמרתי אני מתחברת לרוב השיר.השורה הזו מכילה בתוכה הרבה.

ענת 19

New member
נהר האהבה בשבילי...

טוב אז ככה, דווקא את נהר האהבה מאוד לא אהבתי בהתחלה הייתי מעבירה אותו בכל פעם. אח"כ שהתחילו כל הדיברוים סביב השיר ושמעתי שאוהד הולך להוציא את השיר חשבתי עליו רבות. מה הוא אומר למה הוא מציק לי.. הבנתי. השיר הזה מדבר קצת על כל אחד מאיתנו ברגעים הפחות כיפיים בחיים שלנו. ברגעים שאנו כועסים או מרומרים על עצמנו ועל שטויות שעשינו. לי עצמי יצא להגיד איזה מיליון פעם "למה עשית כך וכך, איזה הבלה.." אבל בסופו של דבר אני חושבת שמכל דבר מטומטם שאנחנו עושים אנחנו לומדים דבר או שניים לפעם הבאה.. ככה זה לפחות אצלי. מאז כשאני שומעת את השיר הזה אני חושבת על הדברים שלמדתי, על לקחים שהפקתי וככה אני דווקא שמחה לדעת שעשיתי איזה דבר מטומטם. דרך אגב אמא שלי חולה על השיר הזה. אני הכי אוהבת את המשפט: "תינוק מגודל מתי תתבגר כבר תתאהב כבר כי אי אפשר לספור את הדמעות שאבדו בנהר"

"נהר האהבה"

מה אפשר להגיד אם לא השיר שהכי מתחבר לכולם, מלבד המילים שנוגעות בנשמה ומחלחלות אט אט לתוכנו, ככה אני הרגשתי ששמעתי את השיר הזה לראשונה. כשהשיר הזה יצא לרדיו כסינגל זה היה היום המאושר בחיי, ואני לא מגזימה. כשהוא יצא מהמצעדים היה לי קשה להבין למה בדיוק הוציאו שיר כזה נפלא מבלי לתת לו צ'אנס. המילים שאני הכי מתחברת אליהם הם: "על גדות נהר האהבה כששום דבר לא אמיתי, לא מצאתי שום סיבה להמשיך אותי". המשפט הזה גרם לי להיקרע מבכי. זו מן תחושה פנימית שלי שזה כאילו "מדבר" אליי, המשפט הזה.

herut123

New member
על "נהר האהבה" שלי..

קודם כל שיר מדהים!! מאודדד ממש יפה וקליט! נהר האהבה בעצם מדבר על נער שמחפש אהבה ולא מוצא. הוא לא מתבגר הוא נשאר "תינוק". אני לא יודעת אם אני ממש מזדהה אם השיר יש דברים בשיר שאני מזדהה איתם, לפעמים אני "תינוקת מגודלת" ולפעמים אני ממש בוגרת. ונכון שבשיר הוא מדבר על אהבה אבל אני גם מזדהה איתו בלי קשר לזה, יש דברים שאני מחכה להם אבל הם לא באים. כי רק שאני אהיה קצת יותר גדולה אני אדע אם השיר ממש מתאים לי, כי אני לא יכולה עוד לאמר.. אני הכי מזדהה ואוהבת מאוד את המשפט:"בידי אוחז חכה, כך עוברים הם הימים, הנהר נשאר אכזב, ואני תמים."

נהר האהבה...!!!

אני קשורה לשיר הזה במיוחד... הוא כל כך נוגע לי בנשמה...!!!! בבלוג של אוהד כבר יצא לי לפרט את הפירוש והתחושה שלי אליו... הציטוט שלי הוא "תינוק גדול צועק מתוכי בקול, תסתכל על כצמך, איך אתה רוצה שיאהבו אותך?" זה הבאמת הקטע שמשגע אותי. אני כל כך אוהבת את השיר הזה... הוא כל כך מדברת אליי... אני מתחברת אליו בטירוף. ובכל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת שקיבלתי את הסינגל מאוהד!! יצירה גאונית!!! שיר שמוכיח עד כמה יכול לגעת בנו במקומות הכי כואבים!!! כמה כשרון!!!!

שכחתי!!

לקרוא כאן את התגובות שלכם עשה לי חשק לשמוע את נהר האהבה... כבר יומיים לא שמעתי... אותו... התגעגעתי!!! אז עכשיו כשאני חושבת טוב... אני דווקא מתחברת לכל הפסמון של השיר, ולא רק לשורה שכתבתי... השיר הזה פשוט חרוט אצלי בנשמה!!!!

ranch22

New member
אממ..

מסיבות אישיות שלי אני מעדיפה לא להגיב על השיר... לא שאני לא אוהבת אותו,אני אוהבת אותו מאוד פשוט...אני לא יכולה,מצטערת ליאת וכולם.

ענת 19

New member
גם אני! ודרך אגב אחרי שנסיים את כל

השירים מהאלבום אפשר יהיה לכתוב גם על שירים מהאלבום הבא, רובנו כבר מכירים אותם...

ayaliar

Well-known member
נהר האהבה

זה שיר שתמיד יוצר אצלי בראש איזו תמונה ציורית כזו.. אני ממש רואה את גדות הנהר ואת הנער שיושב ומתחבט שיר שאני אישית מאד מתחברת אליו, מאד מרגישה כאילו הוא מושר לי לפעמים. הלחן מאד מתאים לנימה הכמעט מזלזלת שיש בחלק מהמשפטים והשיר ממכר לחלוטין המשפט האהוב עלי: "כי הסיפוק הוא התקווה להשאר שפוי"

למעלה