שיר מדהים עם לחן מדהים אפילו יותר. שיר שלכאורה בשמיעה ראשונה נשמע קצת מונוטוני אבל ככל ששומעים אותו יותר מבינים כמה עצבות ועומק יש בו. אחד השירים היותר אהובים עליי בדיסק, שיר שמתאים לשמוע מתחת לפוך או סתם אחרי פרידה כואבת... המילים מקסימות והביצוע שאוהד שר עם נינט בהופעת הבכורה גם כן היה בלתי נשכח! שיר שאני לפעמים נורא מזדהה איתו לפעמים גם אני מרגישה קצת כאלו שום דבר לא משתנה בי ובכלל במצב שבו אני נמצאת. אני מתחברת למשפט: "כשהבין שהכל בערך הוא שוב פגע בלי כוונה"
וואו שיר מקסים.. אני אוהבת נורא את המילים שלו, והלחן מאוד יפה צריך גם קצת לחשוב אחרי ולפני שקוראים אותו. כל אחד הוא לפעמים "מונוטוני", זאת מילה כללית מאוד. אהבתי את הרעיון של אוהד לשיר הזה. משפט אהוב: .."הוא חשב שהוא מונוטוני ושהחיים מסודרים"..- (מי כבר יכול לחשוב שהחיים מסודרים?)
קשה היה לי בהתחלה (אני מודה) להתחבר אליו. השיר היחיד שלא הסתדר לי בשמיעה ראשונה (נו, טיפשה) אחרי כמה פעמים ששמעתי את השיר המשפט היחיד ממנו שהכי דיבר אליי, הוא המשפט האחרון, "כשהבין שהכל בערך הוא שוב פגע בלי כוונה" הכי אהבתי גם את הביצוע של אוהד עם נינט בהופעת השקה.(ב17.5)
למען האמת, השיר שאני הכי פחות אוהבת באלבום (מה שלא אומר שאני לא אוהבת אותו, פשוט פחות) המילים שלו מאד עצובות ובאופן כללי השיר לא עושה לי טוב בהופעות לעומת זאת, אני נהנית מהשיר הזה מאד מאד המשפט שאני הכי אוהבת: "ולמרות שרצה כמוני, הוא בחר במרחקים"