השיר השבועי

../images/Emo41.gifהשיר השבועי../images/Emo41.gif

נכון כבר סיימנו את כל שירי התקליט הראשון ונכון שאמרתי שאני עוזבת אתכם. אבל קשה לי לראות את הפורום תקוע באותו דף כבר שבוע. אז לכן בכל שבוע נכתוב את השיר השבועי. אבל מהשירים החדשים של אוהד שעוד לא יצאו על הדיסק אך אנחנו נורא אוהבים אותם בהופעות. לכן השיר השבועי היום הוא:
"אל תברחי כשבא האור"
ותשתתפו כולכם, תודה! (אתם הרי יודעים את חוקי המשחק)

אני לא אברח!!!

מלים של אלעד ויסמן... שיר נפלא!!! אני מניחה שעוד מיוחד עבור ליאת!!! המלים של השיר הזה פשוט כובשות... ועם הלחן הרומנטי.. כמו שרק אוהד יודע להלחיןןן השורה האהובה עליי בשיר היא "אני יודע שנועדנו, את לי אהבת חיי" אני גם אוהבת את הכלים שמלווים את אוהד בשירה... פשוט מדהים!!! מעניין לדעת איך הוא יהיה בדיסק!!!! אני מאוד אוהבת את השיר הזה בהופעות!!! שיצא כבר הדיסק!!! שייייייירררר מדהיםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראנץ'... דברי איתי בערב! יש לי משהו יפה להראות לך ומשהו לספר לך בקשר ל...

ענת 19

New member
שיר מקסים...

למרות שהוא חאד שאני פחות אוהבת מהשר (החדשים) אבל הוא עדיין מדהים. אני מתה על השורה: "מתוך החושך והשכול מאירה את בחיי" אין מה להגיד אוהד הולך להפציץ באלבום הבא... איך נתמודד עם כל השירים היפים האלה????

herut123

New member
אל תברחי כשבא האור!!..

שיר מקסים אני נורא אוהבת אותו הוא גם קליט והמנגינה שלו כל כך יפה ונותן "מוטו לחיים" אני גם מחכה שיצא כבר הדיסק השני!!

../images/Emo99.gifבשיר הזה

השיר שאוהד הקדיש לי בהופעה ב30.9 (יומיים אחרי יום ההולדת שלי) אני בחיים לא אשכח את זה
"אל תברחי כשבא האור, רק הביטי בעיניי, מתוך החושך והשחור, בהירה את בחיי" המשפט הזה עושה לי פשוט צמרמורת! והייתה הופעה אחת שפשוט בכיתי בשיר הזה. (מהתרגשות)

ranch22

New member
אמממ...

סתם הערה..לפי סדר האלפבתי של השירים השיר הראשון הוא "אי אפשר"....אבל בכל זאת נתחיל עם "אל תברחי כשבא האור". בהתחלה זה היה שיר שחרשתי לו את הצורה מכל הצדדים. זה היה בהופעת ההשקה שהקלטתי אותו ממרחק של 300 מטר ושדורכים לי על הרגל(לירון לב וחברתו-אני עדיין זוכרת את זה,כן,כן. חחח") וכשהגעתי הביתה כבר היה מאוחר מאוד ולא היה זמן להעלות את זה למחשב אז פשוט השמעתי את זה במצלמה הדיגיטלית כל הלילה. באותו זמן השיר הזה התאים מאוד לתקופה שעברתי,תקופה ארוכה מאוד אבל הבעיה שהוא בא כבר די בסופה לכן פשוט הקדשתי אותו לאנשים אחרים שלפי דעתי היו זקוקים לו. השיר מתאר אדם שלפי דעתי הוא גם אבוד בתוך עצמו ולא רק אהבת חייו,אך למרות הכל הוא מנסה להציל אותך מתוך השחור,במקום להציל את עצמו קודם ולתת לה את היד הוא מעדיף להעלות אותה אל האור ולא משנה לו מה יקרה איתו. אפשרות אחרת שהוא כבר נמצא באור והוא מנסה להוציא אותה גם מהחושך הבעיה היא שלא נראה שהוא ממש יודע מה עובר עליה אבל אולי זאת רק הרגשה שלי... המטרה שלו היא להוציא אותה מהחושך בכל מחיר וכשהיא תראה את האור שלא תחזור לאחור,שלא תשקע בעבר אלא תצא החוצה. לסיכום: שיר עם מסר גדול ולחן שמתאים לו בצורה כמעט מדוייקת להפליא. (שבוע הבא "אי אפשר"-קבעתי עובדה!!) עדי-צריכה לדבר איתך....

למעלה