השיר/ים הגרוע/ים ביותר של טורי!

avivs

New member
../images/Emo41.gifהשיר/ים הגרוע/ים ביותר של טורי!

מה הם לדעתם השירים הגרועים ביותר של טורי? שאלה קשה, אני יודע (לאחרונה יש המון כאלה).

חחחחחח מרוב היובש חשבת שרק הודעה כזאת תסחוף

תגובות
וול,אסטרטגיה טובה. אבל כנראה שיש לאנשים סיבות טובות לא להיות פה,ולא סתם כי משעמם.(כולנו יודעים שבימים כהלכתם של הפורום הודעה כזאת לא הייתה עוברת בשתיקה,והכל היה תוסס וויכוחים ורעות ונרות.) עוד מעט נגמר החופש... כולנו נחזור בייאוש,אל דאגה
אגב,אין לי שמץ מה הכי גרועים של טורי,ממש ריפרפתי על חצי מהביקיפר ועברתי קלילות על אמריקן דול פוס,ואבנורמלי לא זכה אפילו לרפרוף הקצר שבקצרים
(לא משהו אישי. או שכן?) אני אוהבת את הכל איך שהוא,אני מפחדת. טוב לי.

פלוטו24

New member
אני באופן אישי

מתקשה לשמוע את Irlend. הוא עושה לי ממש רע. משעמם, לא ברור ונוראי מבחינה מוזיקלית. יסלח לי אלוהים.

ענבאך

New member
אני ממש לא אוהבת את God

את שאר השירים שאני לא אוהבת אני פשוט לא זוכרת, אבל God היה תקוע ברצף שירים שאהבתי וכל פעם התעצבנתי שאני צריכה להעביר><

avivs

New member
../images/Emo2.gif

שיר מדהים לדעתי. היא צריכה להופיע איתו יותר. מבחינתי שני הגרועים ביותר הם: אירלנד. משטר אותי. GOD הוא יצירת מופת לידם.

God

הוא באמת שיר כ"כ כ"כ כ"כ טוב. אף פעם לא נמאס לי ממנו. (וזאת תכונה כמעט מההכי חשובות כשמנסים לבחון שירים איכותיים) והוא כזה מופרע ואמיתי ומצחיק ובלי גבולות וטורי ופעם וג'ינג'י

Sunflower Fairy

New member
אני דווקא ממש אוהבת אותו../images/Emo204.gif

אבל אני מפחדת ממנו פחד מוות. בעיקר מאז העכברושים.

רעוּת

New member
הם בטח בורחים ../images/Emo16.gif

כמו שהם תמיד בורחים ראשונים כשיש שטפון או משו והמים באים. אז טורי כמשל לאסון טבע
. ונראה לי שהיא התכוונה לעכברושים שבקליפ

למעלה