- השיר שלכם -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - השיר שלכם - ../images/Emo41.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם.

yardenbm

New member
בלקע שוט

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-ניו יורק רפיח למה בחרתם בשיר הזה? כי אני בדכאון -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-my bloody nalentine של good charlotte למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא יפה -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם.

L i l A L o

New member
../images/Emo6.gif תמונה ענקית.

פעם שניה שאני רואה אותה ואני כל פעם שוכחת את הקטע מחדש.

שטיצה

New member
אני :)

שיר היום/השבוע שלי של שייגעצ- את יפה - שייגעצ.
למה בחרתי בשיר הזה? ווהו!!!!!11 :]
שיר היום/השבוע שלי לא של שייגעצ- תראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר.
למה בחרתי בשיר הזה? "..תראו אותי, אני שמח סתם פתאום.." - אני חושבת שזה אומר הכול. :]

No¥a

New member
אני אני אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של שייגעצ - מרלין מונרו, כי היום ראיתי את הקליפ :]
שיר השבוע לא של שייגעצ - כל השירים מהדיסק "מציאות נפרדת" של היהודים, אני וחברה שלי כל היום שרנו אותם..

Hezi The One

New member
כן...

שיר השבוע של שייגעצ ניו יורק רפיח...חזרתי לנוסטלגיה שיר לא של שייגעצ אם כבר-היהודים...שוב כל מילה נוספת מיותרת

דיילת באל-על../images/Emo160.gif

..סתם נתקע היום עם הדיסקמן..זה היה השיר היחיד על הדיסק
למה? כי זה תקוע לי בראש.. [סימן שיש לי ראש
בדיחת מורות] לא של שייגעצ עוד פעם למאיה יש אקדח
של כנסיית השכל.. כי שרנו אותו בקולי קולות.. ובכלל חיברנו לא גירסאות של ברטה חרשנו והיה כיף..

dsol

New member
אני ?

טוב שיהיה....... שיר של שייגעצ: משה מקנא.... למה ? כי זה שיר מגניב ואני אוהב לעצבן את חבר שלי מכיתה אחרת שקוראים לו מושה שאני שר לו את השיר.... לא של שייגעצ: Korn - Another Brick In The Wall Marilyn Manson -Personal Jesus Marilyn Manson -Tainted Love Marilyn Manson - Sweet Dreams (Are Made Of This) למה ???? לא יודע חידושים לשירים ישנים ושווים עושים לי טוב !!!

../images/Emo79.gifשיר השבוע שלי../images/Emo79.gif../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

שיר של שייגעצ
משאות חריפים.. סתם כי שמעתי אותו השבוע המון
שיר השבוע שלי בכללי
היא לא דומה- ארכדי דוכין
כי הוא פשוט ויפה.. שמעתי אותו היום עם
חבר שלי
בדרך הביתה, ועם המצב הרגיש של המשבר שאנחנו עוברים יחד זה פשוט עשה את שלו

יאללה

שייגעצ-אין לי כוח כי אין לי כוח! לא של שייגעצ-שיר עצוב כי קניתי את הדיסק מומנטו מורי וזה שיר כל כך יפה!!!!!!!!!

פרקשון

New member
השיר שלי

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? השיר היום שלי של שיגעצ זה אברום בורג כי בדיוק הצלחתי להוריד אותו -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? חמי רודנר ודן תורן-אימפריות נופלות לאט כי קלטתי ששיקו מנגן שם קבלו תמונה של עצמי במצב מאוד לא מחמיא

שלי

שייגעצ ניו יורק רפיח ככה כי העולם מסריח לא שייגעצ דוד-דודי לוי סתם ככה תקוע לי בראש הרבה

למעלה