- השיר שלכם -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - השיר שלכם - ../images/Emo41.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם.

שטיצה

New member
.My songs

שיר היום/השבוע שלי של שייגעצ- קשה לי לחשוב - שייגעצ.
למה בחרתי בשיר הזה?
אמ, "..וזה קשה לי לחשוב, שאולי את עוד תרגישי קרוב גם בלעדיי.." :\
שיר היום/השבוע שלי לא של שייגעצ-
מחפש תשובה - היהודים.
למה בחרתי בשיר הזה?
סתםככה.

rock devil

New member
שלי

של שייגעצ-ניו יורק רפיח...סתם כי היה לי יום מעצבן אז העולם הזה מסריח לא של שייגעצ-seven nation army של white stripes בגלל שבדיוק למדתי לנגן אותו בגיטרה

L i l A L o

New member
../images/Emo13.gif

שיר של שייגעצ- אינטרקום. למה? "גשם בחוץ, וזהו חורף עצוב בשבילי". טוב, עכשיו במקרה לא יורד גשם, אבל.. רב הזמן יורד..
וגם יש לי הרגשה משונה כזאת, אז נקווה שמחר יהיה יותר טוב.. שיר לא של שייגעצ-השיר שלי0מופע הארנבות של ד"ר קספר. למה? לא יודעת. סתם כי שמעתי אותו היום והוא נדבק בי.

No¥a

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שייגעצ - מרלין מונרו
למה בחרתם בשיר הזה? - בגגל הקליפ
שיר השבוע לא של שייגעצ - light my fire-the doors
למה בחרתם בשיר הזה? - סתם כי זה שיר יפה

....../images/Emo13.gif....

שיר של שייגעצ: ערוץ הילדים למה: כי דווקא עכשיו כשיש את כל תקופת מחזות הזמר של חנוכה ורואים מנחה של ערוץ הילדים בכל מקום או איזה פליט של כוכב נולד... אני שמחה לראות שיש עוד מישהו (יובל.. ושייגעצ...) שחושב כמוני על כל הזבל הזה... שיר לא של שייגעצ: מיליארד טועים של אביב גפן למה: כי הוא פשוט שיר מדהים...!!! "זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים...."

יאי!

של שייגעצ-ניו יורק רפיח- האור בקצה המנהרה......העולם באמת מסריח לא של שייגעצ-מכורה לטיפה המרה/Pאנקייק- כי אני שומע את זה כל הזמן האחרון וזה שיר כזה ענק!

שלום שלום ../images/Emo3.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-מרלין מונרו למה בחרתם בשיר הזה?בגלל הקליפ החדש (מזל-טוב
)
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-פנים אל מול פנים-יהודה פוליקר למה בחרתם בשיר הזה? שמעתי אותו ברגע שהכי הייתי צריכה.. -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם.

שיר עצוב....

של שייגעצ-קשה לי לחשוב....כי הבנתי שנגמרה לה ידידות מאוד קרובה עם ידיד שלי. שהייתי בטוחה שתמיד יהיה שם....והוא ברח דווקא כשאני פשוט כלכך צריכה אותו. ואני רואה אותו מסתובב עם חברות שלי שאני יודעת שהן מזלזלות בו....כי הוא לא בחור רגיל...הוא פשוט מיוחד. וכן אני מקנאה. אני מקנאה לידיד שלי..... אז קשה לי לחשוב שאולי יהיו לו טוב גם בלעדי.... לא של שייגעצ- "לילה" של אביב גפן כלכך עצוב הלילה, הכוכבים נופלים אולי גם השמיים כמונו גם בוכים

יואו הייתי חייבת להגיב לך!!

כי קורה פה משהו מטורף לגמרי אצלי זה גם קרה לי עם הידיד הכי טוב שלי שפעם חשבתי שהידידות עומדת להיגמר וזה השיר ש"הקדשתי" לו בזמנו .. כי קשה לי לחשוב שיהיה לו טוב גם בלעדיי.. וגם אני - קינאתי לידיד שלי. וגם ממני הוא בערך "ברח" אם אפשר לקרוא לזה ככה.. יואו אני ממש מבינה אותך.. וגם אני אוהבת את השיר הזה הכי הרבה מכל השירים שלו וזה אחת הסיבות ..

זה פשוווטט

מרגיז/מעצבן/מאכזב כי זה הידיד הזה הוא הבנאדם הכי מתווווק שפגשתי בחיים שלי. כאילו הוא לא פוגע באף אחד. הוא פשוט מתוק שכל בחורה שתהיה לו פשוט תזכה. ופשוט התאכזבתי ממנו.... נעים מאוד אני יערה :) 20111323-אם בא לך. (לכולכם)

../images/Emo187.gif אני כי משעמם לי... ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלי של שייגעצ...
פרח נתתי לנורית... כי אחי שר את זה כל השבוע בגרסה של שייגעצ [הוא בן 8 וחצי
] שיר השבוע לא של שייגעצ- Bill Withers - Aint No Sunshine כי הוא כזה שיר יפההההה

../images/Emo108.gif../images/Emo184.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- קשה לי לחשוב למה בחרתם בשיר הזה? כי שמעתי אותו היום בדרך לבצפר :$ -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- FRANZ FERDINAND - שחכתי את שם השיר
למה בחרתם בשיר הזה? כי אני מהלהלת את העדמה שהם דורכים עלייה (משמידה תמונה של MUSE על כך שניצחו אותם באמי) -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם.

mine../images/Emo9.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?אין לי כוח ..כי חרשתי עליו במיוחדהשבוע
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?אממ מה נעשה של הדג נחש -סתם כי אני מתה עליהם
-סוף-

זונע

New member
גם אני אענה...

שיר השבוע של שייגעצ-אבא עורך דין, עושה מצב רוח טוב:) לא של שייגעצ-אממ זה קשה...נלך על 'מרדף לא ידוע' של המכשפות, כי...ככה...פשוט יפה.

אוקיי תורי

שיר של שייגעצ- אבא עורך דין למה- כי אני רוצה כסף שיר לא של שייגעצ- LINKIN PARK-BREAKING THE HABIT למה- כי אני שומעת אותו עכשיו...

../images/Emo79.gif גמני רוצע../images/Emo9.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-
אינלי כוח למה בחרתם בשיר הזה?
כי אני מטורפת עליו וחרשתי עליו השבוע [והוא גם רשום לי על החולצת שייגעצ שלי
] -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-
אומממ...The Calling - Somebody Out There למה בחרתם בשיר הזה?
כי זה שיר פשוט מדהים

Michali17

New member
היי אנשושים, חזרתי :)

שיר השבוע של שייגעצ הוא התמונות שבאלבום כי סוף סוף השמעתי אותו לאחי (החייל) קיצר... אתם יכולים להבין למה היה צחוקים :) שיר השבוע לא של שייגעצ הוא lies של אוונסנס נ.ב- סורי שלא הייתי פה אם אי פעם תרגישו חרא ותרחמו על עצמכם תגידו לעצמכם היי לפחות לי אין 700583495739458267 יחידות ו 843752984756298 מבחנים השנה.

למעלה