- השיר שלכם -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - השיר שלכם - ../images/Emo41.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

ושלי....../images/Emo187.gif

שיר השבוע שלי של שייגעצאין לי כוח למה בחרתי בו- כי כרגע באמת אין לי כוח (לכלוםם ) שיר השבוע לא של שייגעצ שלי-לבקש ת'קש כי ז תמיד השיר שלי שבק"ס מלכיםםם
למה בחרתי בו-כי שבק"ס מלכים חחח

Innocence Lost

New member
שלי:<

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי אויר למה בחרתם בשיר הזה? כי אין לי אויר[?] -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- עכשיו - ג'וני שועלי למה בחרתם בשיר הזה? הוא מגניב.

שליייייייי

שייגעצ: את יפה בחרתי בזה כי מישו החמיא לי שהתיפתי פתאום חח מוזר! לא של שייגעצ: wellcome to the jungle של guns n' roses כי אני דיי חיה בלאגן בחדר חחחחחח

שלייי../images/Emo13.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? אממ עושה ביד למה בחרתי- לא יודעת כי הרגע שמעתי אותוו וחוץ מזה זה שיר אלוף! -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? ממממממ...אם כבר של היהודים.. למה בחרתי- סתם כי זה שיר מאוד יפה..(?!)

° w a v e °

New member
me me me ../images/Emo9.gif

של שייגעצ - ניו יורק רפיח למה? ככה
לא של שייגעצ - עכשיו, של ג'וני שועלי השיר הכי יפה שיש

Hezi The One

New member
נמממ

שיר השבוע של שייגעצ-משקאות חריפים אממ למה? כי זה השיר הכי טוב שלהם! והרצתי אותו המון המון פעמים השבוע.... שיר השבוע לא של שייגעצ-אם כבר-היהודים נממ חזרתי לשמוע אותו מלא והוא פשוט השיר הכי טוב שמושמע בארץ...זה ומשקאות חריפים...

No¥a

New member
אני אני אני../images/Emo187.gif

שיר השבוע של שייגעצ - דיילת באל על
למה בחרתם בשיר הזה - אני חורשת עליו בזמן האחרון
שיר השבוע לא של שייגעצ - אם כבר-היהודים
למה בחרתם בשיר הזה - כי ביום שישי איזו להקה בבי"ס שלי שרה אותו.. [היה ביצוע טובב :)]

שילי

של שייגעצ--> את יפה סיבה-->פשוט נתקע לי לא של שייגע--> עכשיו טוב סיבה--> כי זה השיר האחרון שהשמיעו במסיבת חנוכה והוא נתקע אצלי גמ..

../images/Emo9.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- ניו יורק רפיח למה בחרתם בשיר הזה? כי קר לי ועצוב כזה :| -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- היא אוהבת- פיטר רוט למה בחרתם בשיר הזה? תקשיבו ותבינו

שלי

שייגעצ- ניו יורק רפיח כי העולם הזה מסריח לאשלשייגעצ-אחלום לנצח.......באמת אני אחלום לנצח! אין מה לעשות...

זונע

New member
אניייי

שיר השבוע של שייגעצ-ניו יורק רפיח כי שמו לי גבס והעולם מסריחחחח לא של שייגעצ: dead boy's poem של Nightwish כי הוא יפה:)

למעלה