- השיר שלכם. -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - השיר שלכם. - ../images/Emo41.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

אני אני אני אני ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של שייגעצ
אבא עורך דין
למה
אין סיבה מיוחדת.. שיר השבוע לא של שייגעצ
בתוך הצינורות- אלג'יר למה
כי הוא מדהים, כי הוא גורם לי לבכות כל פעם מחדש... וכי התאהבתי בגבריאל בלחסן ואביב ג'דג'..
ובכלל. זה אלג'יר אין סיבה ללמה השירים שלהם מדהימים

שיר השבוע שלי...

הוא דווקא של שייגעצ והוא קשה לי לחשוב כי הוא מזכיר לי תקופה מיוחדת שהייתה לי השבוע לפני שנה

כפרע עליך מטיוס../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אוהבתותך ילד.. המון. אני כבר מתגעגעת!
יפה לך התמונה

No¥a

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שייגעצ -
את דומה לכלב
למה בחרתם בשיר הזה?
סתם, זה שיר יפה:)
שיר השבוע לא של שייגעצ -
pixies - where is my mind
למה בחרתם בשיר הזה?
כי חרשתי עליו בזמן האחרון

Hezi The One

New member
נמממממ

שיר השבוע של שייגעצ-חמישה רבעים
למה בחרתי-זה פשוט שיר שנובע משיכרות...ומצאתי את עצמי מזמזם אותו פעמים רבות השבוע שיר השבוע לא של שייגעצ-Evanescence-Hello למה בחרתי-כבר שבועיים אני חושב על השיר הזה!

...

שיר השבוע של שייגעצ-אבא עור דין למה בחרתי-כי אני פשוט אוהבת ת'שיר! שיר השבוע לא של שייגעצ-ד"ר קספר סקס למה בחרתי-כי אני חורשת עליו הוא פשוט יפה! חחחח אל תתיחסו לתמונה אני פשוט חולה עליהם! <הומואים!>

dsol

New member
שלי...

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- מרלין מונרו למה בחרתם בשיר הזה? כי מישהי נדבקה אליו וכל פעם שהיא מנסה לשכוח אני בכוונה מזכיר לה אותו שתתחיל לשמוע קצת שייגעצ -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- KORN-Word Up! למה בחרתם בשיר הזה? כי גיליתי שזה חידוש (במקרה גיליתי) וסתם כי זה שיר יפה...

t o p l e s s

New member
../images/Emo79.gif השירים שלי ../images/Emo79.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- מרלין מונרו
למה בחרתם בשיר הזה? אני ממש אוהבת את השיר הזה והוא חרוש ב24 והקליפ ממש יפה אז זה די תקוע לי בראש...לא שזה רע
שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- כול מיני שירים מהדיסק החדש של אמינם encore. למה בחרתם בשיר הזה? קניתי עכשיו את הדיסק ויש שם שירים ממש טובים,אז אני שומעת את הדיסק הזה שוב ושוב כבר כמה ימים....

אני רוצה!

שייגעצ- את יודעת זה נכון בזמן האחרון.. לא של שייגעצ אביב גפן- שיר עצוב! פשוט שיר יפה! וכל כך נכון!

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ
את יפה למה בחרתם בשיר הזה
שיר יפה -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ
מה שעובר עלי- איפה הילד למה בחרתם בשיר הזה
כי אני חורשת על הדיסק שלהם

Black Angel77

New member
אהמ

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- ששת הימים למה בחרתם בשיר הזה? פשוט יצא שכל השבוע זימזמתי לי אותו -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- נמרוד שיקלר - יש פרחים למה בחרתם בשיר הזה? כי זה נמרוד שיקלר :)

למעלה