- השיר שלכם -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - השיר שלכם - ../images/Emo41.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

../images/Emo13.gif

של שייגעצ.. וואלה השבוע לא שמעתי אותם בכלל ולא שלהם Papa Roach - blood שליטה

יאללה

שייגעצ- ראש הממשלה סיבה- יש את המשפט "לך לבצפר תלך לצבא תזהר שלא למות תשמור על המדינה..." מדבר אלי בזמן האחרון לא של שייגעצ- יש 2- מוניקה סקס-דם ברקי סחרוף-שבתות וחגים טוף דם כי יש שם משפט "חבל שאת לא רואה אותי לא רואה אותך מקרינים סרטים אחד על השני......." ושבתות וחגים כי זה שיר יפה והתחלתי לדמוע ברי בזמן האחרון וזה פשוט שיר מדהים!

No¥a

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של שייגעצ - לב מפלסטיק למה
... שיר השבוע לא של שייגעצ - העצב שלה - איפה הילד למה
אין סיבה מיוחדת :]

הממ...../images/Emo142.gif

שיר השבוע/יום שלכם של שייגעצ- "רוצה ללכת". למה? גרר
. ואני נורא מזדהה עם "שזיף" היום, או לפחות עם הבית הראשון. שיר השבוע/יום שלכם לא של שייגעצ- אולי זה יוני - יוני בלוך. למה? כי הוא מתאר בדיוק את היחסים ביני לבין החברה-הכי-טובה [בעיקר הבית האחרון.]

Hezi The One

New member
אה כן כן...

שיר של שייגעצ-ניו יוורק רפיח נו נוסטלגיה... שיר לא של שייגעצ-יש 2... היהודים-עוד ארון אחד שיר כ"כ טוב...התמכרתי:) עברי לידר ואביב גפן-מרי לנצח גרסאת ניצנים אין מילים! פשוט מדהים

Sheygets16

New member
../images/Emo26.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- את יפה :) למה בחרתם בשיר הזה? פשוט שמעתי אותו המון השבוע.. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- Green Day - Boulevard Of Broken Dreams למה בחרתם בשיר הזה?

:)

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אוי ואבוי למה בחרתם בשיר הזה? סתם ככה
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?בייב-כשתמי עוברת דירה כי זה שיר בן **** ולהקה עוד יותר בת ****

שטיצה

New member
אני.

טיפה|שיר השבוע שלי של שייגעצ- אלוף בלפשל - שייגעצ.
למה בחרתי בו- ככה.
שיר השבוע לא של שייגעצ שלי- עוד מעט - המכשפות.
למה בחרתי בו- כי הוא כ"כ טוב. :| מצורפת תמונה.

... ../images/Emo79.gif ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של שייגעצ
מרלין מונרו.. למה
כי הביצוע שלו בהופעה היה מגניב לחלוטין
ויובל מסטול
שיר השבוע לא של שייגעצ
סוף העולם, גן החטאים, שיר עצוב, בוכה על הקבר, סוף לאהבה- אביב גפן. למה
כי ההופעה היתה מדהימה, ממש אהבתי את הביצוע של כל השירים, ההפתעות של השירים שמזמן לא שמעתי בהופעה [כולם תכלס..], וסוף העולם זה השיר שלי של אביב

moshit1

New member
שירי השבוע שלי../images/Emo26.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ
אתה יפה (את זה כבר אמרו לך
) למה בחרתם בשיר הזה
שיר יפה. ויצא לי לשמוע אותו. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ
קח את הזעם- אלג'יר
למה בחרתם בשיר הזה
כי הוא פשו שיר טוב.

dsol

New member
שלי ?!

שייגעצ........... אממ בזמן האחרון אני כבר לא שומע אותם אני מגוון טיפה.... לא של שייגעצ Dream Theater-As I Am

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif תורי!

שיר של שייגעצ- מרלין מונרו-כי זה השיר שאני הכי אוהבת.... שיר לא של שייגעצ- שנינו שווים של אביב גפן-זה הכל בגלל ההופעה... מההופעה אני לא מפסיקה לשמוע אותו וגם את מלאך. שבוע נעים לכולםםם

../images/Emo95.gif השיר שלי

השבוע אני עדיין בהשפעת ההופעה של אביב גפן
לכן-שיר השבוע של שייגעצ
אוי ואבוי-זה הדבר היחיד שהם עשו טוב בהופעה ביום שישי שר לא של שייגעצ
"החברים האלה לקחת הם יודעים, וכשצריך לתת פתאום נעלמים" חברה מאוד מאוד פגעה בי עכשיו.

Crazy Snail

New member
השירים שלי

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אחחח לב מפלסטיק למה בחרתם בשיר הזה
-שיר גדול!
ליריקה שאני כל כך מזדהה והמוזיקה אחחח כל כך מושלמת הסולו הזה שאחרי הבית הראשון נו יש את "ואת שקועה במשהו אחר ואת בכלל לא מבינה מתי מתי תבואי חזרה " ואז סולו טובב קשה לתאר אותו..
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אחלום לנצח של מופע הארנבות למה בחרתם בשיר הזה
-אותה סיבה, מזדהה עם השיר ליריקה ומוזיקה ברמה שיר גדול.. תציצו במילים ותראו כבר עם מה אני מזדהה

../images/Emo23.gifבאסאדרר ../images/Emo23.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? אין לי כוח בגלל שאין לי כוח
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?fly away של לני קרביץ כי סתם באלי
שיר שקסי

אני ככה:

של שייגעצ: ששת הימים למה? נתן לי השראה לכתיבת שיר השבוע ללהקה שלי... לא של שייגעצ: I Me Mine של הביטלס למה? סתם, שמעתי אותו הרבה השבוע...

למעלה