- השיר שלכם -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - השיר שלכם - ../images/Emo41.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

Hezi The One

New member
אה הא!!! הוא חזר לשיר השבוע שלי!

וכמובן אני מתכוון בשירים לא של שייגעצ...יו וויל סי שיר השבוע של שייגעצ-שזיף! זה לא ששמעתי אותו הרבה..אבל שמעתי אותו שוב ונוכחתי לדעת שזה שיר לא רע בכלל! ובגלל זה...זה שיר השבוע שלי של שייגעצ... שיר השבוע של שייגעצ- המלך!!! אם כבר-היהודים כן הוא חזררר השיר הטוב ביותר שיש כרגע בארץ...שיר מדהים כל מילה נוספת...מיותרת

[:

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-משקאות חריפים למה בחרתם בשיר הזה?כי אמ כי ככה!
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-להתאבד-אביב גפן למה בחרתם בשיר הזה?כי...אמ...לא שמעתי אותו די הרבה זמן ונדבקתי השבוע בו:)

No¥a

New member

שיר השבוע של שייגעצ- השבוע לא ממש שמעתי אותם, בגלל שהשאלתי לחברה שלי את הדיסק שלהם והמטומטמת הזאת שרטה לי אותו
שיר השבוע לא של שייגעצ- נממ.. Slipknot-Pulse Of The Maggots

Sheygets16

New member
אממ.. ../images/Emo122.gif

|דגש|-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- קשה לי לחשוב |דגש|למה בחרתם בשיר הזה? פשוט ככה. |דגש|-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- יונתן רוזן - אוטומוביל |דגש|למה בחרתם בשיר הזה? פשוט כי זה שיר יפה :)

anii ../images/Emo9.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? עושה ביד,כי עשיתי השבוע הרבה ביד חחח לא,סתם התחשק לי ...
שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?act a fool-ludachris סתם כי זה שיר כיפי

אני

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? אוי ואבוי,כי ניגנתי אותו השבוע בלי הפסקה. שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? עוד פעם של מוניקה סקס, פשוט שיר יפה.

שלי! :)

-שיר השבוע שלי של שייגעצ: ממ...אין לי אוויר.. למה? סתם כי הרגע שמעתי אותו...=\ -שיר השבוע שלי לא של שייגעצ: אנה! של איפה ג'ושש למה? כי יצא לי השבוע לשמוע אותו והוא לא יצא לי מהראששש שיר יפהה..!0000

"שילה אם תראי נראה לך,../images/Emo142.gif

את לא שונה!"
שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? אבא עורך דין, כי הצלחתי לגרום לידידה שלי [פאקצה בתהליכי שיקום] לשמוע אותו. היפ היפ הוריי. שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? כל החבר'ה - מוניקה סקס, כי הוא כ"כ מעולה ונכון
.

סקוויד

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ - משה מקנא!! למה בחרתם בשיר הזה? - שמעתי אותו בלי הפסקה זה פשוט שיר יפה!!
שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ - throw away your television של רד הוט צ'ילי פפרס למה בחרתם בשיר הזה? - סתם...

אני

שייגעצ- חייל של מאה שערים למה? כי כל שבוע שעבר אני וחברים שלי היינו צריכים להתעסק עם כל הדתיים בכיתה שלי שביקשנו מהם לוריד את הבס"ד מהלוח, וכשהם קרעו לנו סטיקרים לא שייגעצ: greenday-Bulvd of broken dreams כי זה כל כך נכון השם בעברית: שדרת החלומות המנופצים

שיר השבוע ../images/Emo79.gif

של שייגעצ- משקאות חריפים. פשוט ככה... שמעתי אותו הרבה וזהו
לא של שייגעצ- אהבה- דניאל סלומון.
למה
היינו בתכנית לילה של אסף הראל ודניאל התארח והופיע עם השיר הזה
הצטלמתי איתו לפני התכנית ודיברתי איתו קצת וכאלה. וזהו. זה פשוט שיר מרגש

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ
עושה ביד למה בחרתם בשיר הזה
יצא לי לשמוע אותו די הרבה השבוע -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ