השמש זרחה היום ותזרח גם מחר

נמשל

New member
../images/Emo41.gif השמש זרחה היום ותזרח גם מחר

אולי הכותרת קצת קיטשית, אבל לא איכפת לי. אתמול בערב הייתי שבור. לא יכולתי לדבר בכלל עם אנשים, התנתקתי. הדבר היחידי שעשיתי היה לבוא לפורומים ולהתנחם עם כל השבורים המכבים האחרים. אחרי לילה של חצי שינה, קמתי לשיגרה היומית מחוץ לבית. ואחרי שעבר כבר כמעט יום שלם, צריך להכנס לפרופורציות: מכבי תל אביב איבדה את האליפות, ולא קרה שום אסון: שוב הפקקים באיילון, שוב סכנין ניצחה בטדי. עולם כמנהגו נוהג, ושום אדמה לא רעדה. אז הפסדנו אליפות. לא אסון לאומי מי יודע, אולי זה בכלל בריא פעם בכמה שנים לאבד, כדי לרצות את זה כל כך שוב כי בינינו, כיף גדול זה לא היה כשהיינו מביסים סדרות 3:0 בגמר, כשהיריבה חוגגת לעצמה תואר אליפות בחצי הגמר. אז היום השמש זרחה כהרגלה. מכבי תל אביב לא אלופה. מכבי תל אביב לא אלופה. הנה, אמרתי את זה פעמיים וההודעה בכל זאת נשלחה...

Thierry Henry

New member
אני בכלל ציפיתי שבסל של דיקסון העולם יתפוצץ.

אבל הוא לא, אולי זה סימן מלמעלה
אני קורא בפורומים שהמכביזם מת. ואני יושב מול מסך המחשב, מתפוצץ. במשך שנים אני מתחנן שתבוא כבר קבוצה שתציב אתגר מול מכבי, שתחזיר את העניין קצת בימיי ראשון, כי נמאס. נמאס שהליגה פה כלכך מגעילה, נמאס שאין תחרות ואז מגיעה העונה הזו. יש עניין, מכבי מפסידה 10 משחקים (נראה לי שאם מחברים את 10 השנים האחרונות לא תגיעו ל10 הפסדים) ואם זאת, כשאוהדיי מכבי מגלים סוג של אדישות או חוסר אכפתיות שהאליפות נעלמה, אני מתפוצץ בפנים. כי זה המכביזם, תמיד להיות הראשון. איך אפשר לעסוק בספורט בלי להיות ראשון? בשביל מה לשחק אז? בשביל הכיף? היופי? כל אלו לא מעניינים מכביסטים. לרצות ולהיות הראשון, תמיד! אז מכבי הפסידה אליפות ובעונה שעברה שכבר ראיתי את זה קורה בפעם הראשונה, שאגות השמחה אחריי הסל של ארנולד היו סוג של השמחה הכי מדהימה שהרגשתי אי פעם, יותר מכל אליפות, כי הייתה יריבה, היא באה לקחת ונשארה בלי כלום. והעונה, העונה אנחנו בלי כלום. וכשאתה בלי כלום אז החרא מתחיל לצוף. זה צביקה, זה רענן כץ, זה ניהול כושל, זה עודד קטש. ומכבי לא אלופה. איך בכלל אפשר להמשיך את החיים עכשיו? איך אפשר לדמיין את מכבי ת"א בעונה הבאה מגיעה לאולם הפחים למשחק נגד הפועל חולון שמגינה על התואר שלה? זה נתפס בכלל? אצלי לא. כנראה שלעולם לא. אני רק מקווה שמה שקרה אז ב92 וגרר 15 אליפויות רצופות יעשה את אותו האקפט. זאת סטירת לחי מצלצלת שאם לא תאיר את מכבי תצטרך לגרום לנו, אוהדיי מכבי, מה שאוהדיי מכבי בכדורגל כבר הבינו. יש עוד עולם אחריי מכבי ת"א. וכמה שהעובדה הזו מצערת..

למעלה