השרדות ישראל - פרק ההדחה

omer719

New member
כי אם לא היום , מחר הוא יהיה עליהם בלילה..

ולמה להסתכן בכלל? אולי הוא ארסי וכל מיני שטויות .. ואין להם ממש ברירה , זאת הישרדות.. וזה היה אוכל . גם אני נגד פגיעה בבעלי חיים , אבל בהישרדות אין להם הרבה ברירות.

shaharc0

New member
אתגר הכח הכפול זה כבר הגזמה

חלאססססססססס כמה חופריםםםם ... שילמדו מהאמריקאים.. שמים בפרק אחד משימת פרס, משימת חסינות, ו-ז-ה-ו!!!!!!!!!!!!! בלי התערבות של ההפקה. לא מפסיק מפצלים לשני פרקים, גם האי מתים הזה וגם עוד משימה... שבכלל לא פירית!!! בעעעעעעעעעע

kobzor

New member
עכשיו הם מספקים גם אירוניה

דווקא דן זה שכרת את ראש הנחש בקטע הזה אני באמת לא יהיה מופתע אם זה מבוים. לפחות כל הקטע שרק הוא היה מוכן להתקרב אליו.

Gootche

New member
רמיזה בפרק שהגמר יהיה בSMS

כשזוארץ הציג את מושיק בחבר המושבעים, הוא אמר שהמושבעים יהיו אלה שיחליטו מי יעלו לגמר ולא מי יזכה בתוכנית. מה שאומר שאיך יחליטו מי זוכה? SMSים כוס אחותם

Fairywitch

New member
מה שהכי הטריד אותי היום זה דבר אחד-

"המושבעים יבחרו מי יעלה לגמר". מחשבה אחת רצה לי בראש- אומ"ג, הם באמת הולכים לבחור מנצח בסמסים!!!
אבוי לזוועה, בושה לפורמט
במקום ההפקה המקורית הייתי תובעת אותם על הרס המוניטין

../images/Emo69.gif../images/Emo46.gifהסיכום שלי

נתחיל בזה שעד לפני 3 פרקים העדפתי את סבאנה - לא עוד. כמה שהם עיצבנו אותי היום עם הראויים שלהם, והשוק שמשה שיקר להם, חבורה של צבועים, כאילו הם אף פעם לא שיקרו, וגם אם לא, אז כי לא יצא להם עדיין, אם היה מצב שרק סבאנה היו נשארים, הם היו חייבים להתחיל לשקר. ושהם זוכים במשהו אז הכל בסדר, אבל שג'יברו או משהו מהם זוכה - אוי אוי אוי, "לא היה צריך לעשות את זה מולנו......הוא לא בסדר.." אני שונאת צביעות והתיפייפות, וכמה שלא סבלתי את דן - הוא לפחות אומר דברים בפנים (טוב, עדיין גם אחרי הגב). משה עיצבן אותי שהוא מתנצל כל הזמן, היה צריך להגיד "הייתי נאמן לחברי השבט שלי, נקודה" יותר מידי רגיש הילד הזה. אהבתי וגן שנעמה הגנו עליו. אתגר הכח הכפול - בדיחה גרועה!! רעיון מטומטם ומעצבן שבא לסרס את המשחק, וכמה שאני היום יותר בעד ג'יברו הייתי רוצה שיהיה עימות נחמד, אחרי הכל הם 5:5, סתם הרסו (הם נעשו ממש אלופים בלהרוס). עושה רושם שכל פעם שמדיחים משהו ומכבים לו את הלפיד, הוא מקבל ביציאה שק של מרמור, מושיק עם השאלה המפגרת הזו (חצי מהאנשים שם "רוכבים על הגב של משהו אחר). ומה זה?? ממתי חבר המושבעים שואל שאלות? ומה זאת אומרת "חבר המושבעים יחליט מי יעלה לגמר"? הם לא אמורים להחליט מי מנצח?? אני מריחה SMS וזה מסריח. "והראויה" מכל עפה הביתה.

kobzor

New member
אתם יודעים מה הכי מעצבן אותי

שליה, ורה, גיא וכו' מתגאים בזה שהם לא בגדו ולא שיקרו אבל בסופו של דבר הם לא בגדו ולא שיקרו כי הם לא היו צריכים עד האיחוד את מי הם העיפו? מיה, שהיה קונצנזוס של להעיף אותה ולא היו שום בריתות באותו שלב יואב, שלא התחבר עם אף אחד והיה "ראוי" ביותר להדחה טינה, שמעשית ביקשה מהם להדיח אותה ומולי, נחשיב גם אותו למרות ששם זה היה רק מושיק גיא ועידן. ושם פשוט לא הייתה להם ברירה והם היו חייבים להצביע למישהו מהשבט שלהם. ואני לא מבין מה הם כועסים על משה (כאילו שחסרים לו תסביכים הם גם מוסיפים לו). הם כאילו אומרים שעדיף לבגוד מאשר להישאר נאמן לשבט שלך. ממש ראוי מצידם.

Bill Kilgore

New member
היה פאק רציני בעריכה

שנייה אחרי שהראו את דן מתגלח הראו אותו יושב עם ג'יבארו לא מגולח... העורך הזה פשוט ילד כאפות

The Snow fox

New member
הרמיזה על המסרונים הרגה אותי.

זה בול השחיטה המוחלטת של הפורמט, עד עכשיו לא הייתה לי בעיה מיוחדת עם השינויים, אבל זה היה חתיכת אגרוף לפורמט. על הפנים. חוץ מזה סבאנה נכשלו בענק, ולחשוב שהייתי בעדם. יאללה משה

RageBot

New member
סבאנה לא פישלו

הפשילו אותם. ההפקה התערבה בצורה מוגזמת באתגר כוח כפול האחרון, שמרינה רקדה וכל השטויות האלה. אני חושב גם שההפקה תחזיר בפרק הבא את נועם בשביל שלסבאנה יהיה יתרון 6-4 והכוח הכפול בכלל לא יעזור לסבנאה, אבל מה, אני לא הולך לראות את זה, כי אני פורש מהתוכנית.

מה?

"אני חושב גם שההפקה תחזיר בפרק הבא את נועם בשביל שלסבאנה יהיה יתרון 6-4 והכוח הכפול בכלל לא יעזור לסבנאה" אתה מתכוון שנועם יחבור לסבאנה בגלל ש"בגדו בו" מג'יבארו? קודם כל זה לא יהיה 4-6 זה יהיה 5-5 אחרי שורה עפה. דבר שני קשה לי להאמין שנועם יבגוד בג'יבארו,אחרי הכל צריך לזכור שכשהוא הודח לא הבנות של השבט ולא דן היו שם,רק משה ואלכס שעם כל הכבוד לא היו יכולים לעשות יותר מדי. היחיד שלנועם תיהיה בעיה איתו זה דן,שהם התחלקו ל2 קבוצות נפרדות בהדחה של ויקה,אבל עדיין,נועם לא טיפש בשביל ללכת נגד דן ופמליית הבנות שלו. אם הוא יחזור בפרק הבא או עוד 2 או 3 פרקים הוא יחבור ישר לבנות של ג'יבארו...

RageBot

New member
מה מה?

נועם יחזור ויהיה עם ג'יבארו, לזה התכוונתי! ג'יבארו עכשיו (בזכות ההפקה) 5-4 על סבאנה (לטובת ג'יבארו). אז נועם יחזור לג'יבארו, ישאר איתם, ואז יהיה 6-4 נגד סבאנה.

Confide In Adam

New member
דעתי..

אני ממש מרחם על משה.. כנראה שכל החיים שלו הוא גדל בתחושה שהוא טמבל ולא יוצלח, וזה מתבטא בהתנהגות שלו במשחק. במקום להראות קצת ביטחון ולעמוד על שלו הבן אדם רק מתנצל כל הזמן, נותן לאחרים לתת לו להרגיש רע ולא מפסיק להזכיר לכולם את הפאשלות שהוא עשה... כל הקטע עם הנחש היה די מזעזע, לא מבין למה הם היו צריכים להראות לנו את זה, זה לא היה מעניין וסתם מגעיל. שלא לדבר על כל הקטע הנמרח של היומנים שלא היה קשור וממש שיעמם. אני שמח שחברי סבאנה לשעבר הצטצמצו, לא אוהב את ההתייפיפות והצביעות שלהם. מה שהם עשו למשה היה ממש מעצבן. מקווה שהמגמה של להעיף אותם תמשיך, ונישאר בסוף רק עם חברי ג'יבארו. קיוויתי שדווקא עידן יהיה זה שיעוף, אני לא יודע אם ככה הוא בחיים או שהוא רק עושה את עצמו בגלל המצלמות, אבל הבן אדם חי בסרט ומעריך את עצמו קצת (הרבה) יותר מדי. לא ממש הבנתי מה היה העניין של סבאנה לתת קול אחד לכל אחד בג'יבארו (אני מניח שליה וורה שלא הצביעו היו אמורות להצביע לדן ונעמה)? אולי כדי להראות שהם חושבים שכל ג'יבארו לא ראויים לדעתם?
smsים בגמר? אני לא אתפלא.. למה שלא ינסו לסחוט מאיתנו קצת כסף? אם ערוץ 2 עושה את זה כל כל התוכניות ריאליטי שלהם אז גם לערוץ 10 מגיע.. מה זה משנה אם יהרסו עוד קצת את הסדרה

למעלה