../images/Emo69.gif../images/Emo46.gifהסיכום שלי
נתחיל בזה שעד לפני 3 פרקים העדפתי את סבאנה - לא עוד. כמה שהם עיצבנו אותי היום עם הראויים שלהם, והשוק שמשה שיקר להם, חבורה של צבועים, כאילו הם אף פעם לא שיקרו, וגם אם לא, אז כי לא יצא להם עדיין, אם היה מצב שרק סבאנה היו נשארים, הם היו חייבים להתחיל לשקר. ושהם זוכים במשהו אז הכל בסדר, אבל שג'יברו או משהו מהם זוכה - אוי אוי אוי, "לא היה צריך לעשות את זה מולנו......הוא לא בסדר.." אני שונאת צביעות והתיפייפות, וכמה שלא סבלתי את דן - הוא לפחות אומר דברים בפנים (טוב, עדיין גם אחרי הגב). משה עיצבן אותי שהוא מתנצל כל הזמן, היה צריך להגיד "הייתי נאמן לחברי השבט שלי, נקודה" יותר מידי רגיש הילד הזה. אהבתי וגן שנעמה הגנו עליו. אתגר הכח הכפול - בדיחה גרועה!! רעיון מטומטם ומעצבן שבא לסרס את המשחק, וכמה שאני היום יותר בעד ג'יברו הייתי רוצה שיהיה עימות נחמד, אחרי הכל הם 5:5, סתם הרסו (הם נעשו ממש אלופים בלהרוס). עושה רושם שכל פעם שמדיחים משהו ומכבים לו את הלפיד, הוא מקבל ביציאה שק של מרמור, מושיק עם השאלה המפגרת הזו (חצי מהאנשים שם "רוכבים על הגב של משהו אחר). ומה זה?? ממתי חבר המושבעים שואל שאלות? ומה זאת אומרת "חבר המושבעים יחליט מי יעלה לגמר"? הם לא אמורים להחליט מי מנצח?? אני מריחה SMS וזה מסריח. "והראויה" מכל עפה הביתה.