השרשור השבועי - פרק 14

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifהשרשור השבועי - פרק 14../images/Emo41.gif

תגובות לכאן

../images/Emo98.gifפרק תותח..!../images/Emo98.gif

חחח איזה גבר סת' איך הוא הראה לראיין את הביגלה דרך החלון.. שירד גשם.. ואין שהוא כאילו ניגב את העיניים שלו שהוא ראה את מריסה..!!! פרק תותח..!!! אין על סת'..!!!!!!!

סנטה

New member
ok אני חושב שזה הפרק הכי מדהים

שהיה אי פעם. אחחח ה 5 דקות של הסוף ... oasis ברק עם השיר המרגש שלהם...וסאמ'ר וסת מתנשקים בצורה הכי רומנטית שאי פעם הומצאה - ספיידרמן :) אחחחח...מדהים

איימיס

New member
פרק מצויין!!!../images/Emo106.gif

כל כך נהנתי, מכל רגע! היה פשוט כל כך טוב! סת' הזה... הוא כזה אדיר ובאמת השיר בסוף של oasis היה מדהים . ממש היה טוב

קמימונת

New member
את בטוחה שזה היה של OASIS?

כי זה לא היה נשמע בדיוק כמו השיר בדיסק שלהם... וזה גם לא היה נשמע כמו הסולן שלהם.. אולי זאת גרסה אחרת?

קמימונת

New member
זאת אומרת,

כמובן שOASIS הם היוצרים של השיר אבל נראה לי שהמבצעים של הגרסה שהיתה בפרק הם לא OASIS.. יכול להיות?

Aviad1987

New member
פרק מדהים ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

אני זוכר שראיתי אותו איזה 3 פעמים במקור. זאת הפעם הרביעית
ואתם יכולים להבין למה חח

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo99.gifאההההההההה../images/Emo99.gif

גאט דמט..... היה בפרק הזה פשוט הכל,הפרק הכי טוב של העונה הזאת,פשוט,היה בה את כל הTHE O.C שאפשר,מתח,צחוקים,דרמה בלה בלה בלה.. וסת' וסאמר.. למרות שהם הרסו עם הפרומו,אבל בכל זאת הייתי יודע שזה מה שהיא הולכת לעשות.. אבל למרות כל הפרק המושלם הזה... הפרומו של הפרק הבא...ענק!

Aviad1987

New member
נכון ../images/Emo9.gif

זה הדיאלוג של מריסה וריאן מהפרק הראשון ראשון למי שלא שם לב
רק שלריאן במקום צ'יפס היה סיגריה במקור.

אהה נכון...

שבפעם הראשונה שהוא פוגש אותה מחוץ לבית ... אם אני לא טועה.. נכון?!

Aviad1987

New member
אם כבר אז עוד משהו מגניב

היום שסנדי בא לרבקה ואמר שיש להם חטיף שוקולד או אצבעות גבינה (לא זוכר איך זה באנגלית אבל זה יותר מגניב) זה מה שהיה במכונת ממתקים במלון בפרק 7 שהם נסעו לטיחואנה ומריסה וריאן דיברו.

למעלה