השרשור השבועי - פרק 14

ayala65

New member
סתם נדמה לך ../images/Emo3.gif

וב'מת מקומה של מריסה עם ריאן . הוא כל כך חמוד . נורא אהבתי אותו הפרק

Tinty

New member
אכן, פרק ענק ../images/Emo6.gif

אהבתי את הקטע עם ה
Gimme Sex​
, במיוחד לאחר שהוא גילה שזאק רוצה לשכב עם סאמר לאחר הפעם האחרונה שיראה אותה

Tinty

New member
../images/Emo58.gifחופרת

כרגיל
|טון של קבוצת תמיכה| "אנחנו אוהבים אותך, מיכל!"

Tinty

New member
../images/Emo58.gifחופרת

כרגיל
|טון של קבוצת תמיכה| "אנחנו אוהבים אותך, מיכל!"

liory20

New member
לכולם..

לא ראיתי ת'פרק מישהו מוכן לספר לי בדיוק מה היה?...

זה הפרק שראיתי בארהב !

ושראיתי אותו שם הוא היה מזה דכאוני כי היה את כל הגשם אבל היום זה היה פחות - מוזר

invisiblegirl

New member
איזו סדרה ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן, האמת שגיליתי את הסדרה לא מזמן ורק אחרי שראיתי 3-4 פרקים התמכרתי אליה... והתבאסתי לגלות שגיליתי אותה רק באמצע העונה השנייה! יש מצב שיחזירו את כל הסדרה מההתחלה??? הפרק היום היה מדהים! במיוחד הסוף עם השיר המהמם שחיפשתי (תודה למי שרשם שזה של אואזיס), כל הקטעים היו כזה חמודים, סנדי שיורד מהאוטובוס ורואה את קירסטן (איזה בעל שווה
), ריאן שבכה בגשם וכמובן סת וסאמר... הלוואי ויחזירו את הכל מההתחלה...

f10

New member
Welcome To The O.C. Bitch

אני פרדי (
), 16. אגב, תראי את הפרק הראשון של העונה הראשונה ותביני את המשפט שבכותרת.

Oshry A

New member
חדש+דעתי על הפרק..

שלום כולם,אני אושרי,בן 15 צופה אדוק של הסידרה.. ורק היום שמתי לב שיש פורום בתפוז לסדרה הענקית הזו! ולדעתי:היה פרק ממש טוב,הנשיקה הייתה קטע מהסרטים תרתי משמע! למרות שהיו קטעים שלא ראיתי.. אני מאמין שאת הטובים ראיתי.. כמו:סת' והרעיונות על המיטה (ראיתי שיש את זה למישהו בחתימה והייתי חייב לצטט " Eureka Ryan EU-FREAKIN-REKA ") והקטע שסת' רואה את מריסה ומשפשף את העיניים גם היה מעולה.. וכגבר אני חייב לומר שנהניתי מהנשיקה של מריסה ואלכס במיוחד עם המראה של מריסה (רטובה עד לשד עצמותיה). לפי שקראתי וספיילרתי את עצמי רבקה סופסוף עזבה ואני שמח שקראתי כי לעזאזל היא עיצבנה אותי! לסיכום,אתם מוזמנים לדבר איתי במסנג'ר [email protected] ולקרוא את הבלוג שלי (הכתובת למטה בכתובות אינטרנט נלוות,ומעוטר בתמונה יפייפיה של רייצ'ל בילסון).. אני זז לראות שידור חוזר!

היי אני חדשה!!! הפרק היה מעולהההה

אני צופה מושבעת של the o.c הפרק היום היה מדהיםםםםםםםם!!!!!! המשחק של סאמר... ושל סת' בעיקררר.. איך שהם התנשקוווווווווווווו!!!! זה היה מדהים, מרגש, קצת מצחיק גם.. איך שהוא ניגב ת' עיניים כשהוא ראה את מריסה!! זה היה מצחיקקק הוא כזה חמודדדדד וריאן!!! בכלל
איזה חתיך הורסססססססס!!! הוא כזה שווהההההההההההההההההההההההההה!!!! היה מ'זה לא צפוי כשאמרו שכיילב הוא האבא שלה... כי חשבתי שזה יהיה מישו אחר לגמרי!!! חחחח!! אין... סדרה שווההההההההההה!!!!!!!!!!!!! זה ומגרש ביתיייי!!!!!!!

איימיס

New member
וואי כמה חדשים!

הנה הברכה הרשמית בשבילכם: Welcom To The O.C Bitch מקווה שתהנו בפורום . אני עמית, בת 16

g o 1 2 3 4

New member
שאלה שאלה שאלה שאלה

איזה שיר היה השיר העצוב של בויז טו מן שהיה בחדר של סת' ושל סאמר? קטע מגניב זה היה...

למעלה