השרשור של תשע וחמישה

claimbing

New member
../images/Emo41.gifהשרשור של תשע וחמישה../images/Emo70.gif

עקב אי שיתוף פעולה מצד יובל, והוא רק אמר לי מה לעשות כל הזמן, אז היום זה קצת יהיה דל...
הילדה (כנראה) קיבלה שוחד (או פתרון לאחת החידות) מאיש החידות ופתחה לו שרשור הצדעה, כמובן שאני בלי לחשוב אפילו שנית על ההחלטה של הילדה, הצדעתי ראשון
דור דואג למצב הרפואי של חוצפאי ידרדר ופותח לו מהר שרשור הצדעה משלו(מצורף לינק למטה) הילדה מבינה מה הולך לקרות במפגש, מקבל שוק, ומכריזה על מבצע ציד בחורות גילעד פותח שרשור זדוני וכולם משתגעים אחריו החבר'ה מעלים נוסטלגיות(מצורף למטה קישור) וכמובן, איך אפשר ללא השיר שלי
ד"א, אל תחשבו אפילו על הופעה חייה במפגש
חזרנו חברים, אתם לא מדמיינים, השיר האולטימטיבי, של דיג'יי אחמטיבי הייתי חייב לעשות שיר יפה כדי שיובל לא ישפוך עלי קפה יש ערוץ שקוראים לו בריזה אני אפסיק עם הפירסום כי הילדה תחטוף ת'קריזה לילה טוב אנשים, נתראה מחר, אחרי עוד 4 שעות של סבל מר מי שלא מבין, אני משחק פינג פונג אני אפילו יותר טוב מבונד-ג'יימס בונד בעצם מחר - יום שישי! אין אימון, אני חופשי! לא יודע מה אעשה יש זמן בשפע, כמובן שאגלוש בפורום שבע תשע תשע! יובל רוצה שיר יותר ארוך, אבל מה לעשות, אין לי בראש הנה המשכתי, עכשיו אתה מרוצה? אני רק מבקש לא לשפוך עלי קפה יובל רוצה למשוך את הזמן, שעה לפני, והמאמר כבר מוכן בטח השיר הזה יהיה בסוף, תסגרו את ההודעה ותגידו לילה טוף תמיד יש את אלה שיגידו בוקר טוב, כי כל הבוקר ישנו כמו דוב אייסיקיו מוגבל לשבע מאות חמישים תווים מי פה מריח כמו צואת ביבים? אוי שיט, מישהו דרך על חרא יש תוכי ששמו ארה השיר הזה ארוך מידי, אולי פשוט נסיים ודי. עוד משהו אחד לסיום, בעצם ממש אין לי כלום. ש.ו.קליימבינג

claimbing

New member
הערה:

השרשור הצדעה שדור פתח זה לינק לא נכון..הלינק הנכון נמצא למטה...בסוף ההודעה

claimbing

New member
יששש...עוד קצת אני אשקיע בפורום

ויוסיפו את מה שאני אומר לFAQ... אני מתקדם לאט לאט

אם הייתי מנהל בפורום הזה, היתה

קטגוריה שלמה בFAQ על שמך. אבל אני לא. חבל. מאוד חבל. מאוד. אפילו.

claimbing

New member
אתה מתחנף אלי../images/Emo70.gif

כי אתה רוצה שאני אהיה בעדך..שתיהיה מנהל פורום...

למעלה