התאריך נקבע.

../images/Emo41.gif התאריך נקבע.

13/03/2003. זה היום בו אני נשלח לשרת בצבא הגנה לישראל. אני הולך להיות חייל בחיל האוויר
אז רישיון כנראה שלא יהיה לי ב-4 שנים הקרובות
. אבל אני מאוד שמח ששובצתי בחיל האוויר :)

General Zod

New member
על פי אילו עובדות את מבססת את הטענה

שלך? אל תדברי סתם באוויר, את לא יודעת איך זה חיל האוויר לאלקטרונאים. אז תעשי טובה ואל תכנסי לוויכוחים על דברים שאת לא מבינה.

למעשה גם אתה לא יודע...../images/Emo3.gif

שמעתי מלא סיפורים על חיל האוויר לאלקטרונאים...כל אחד אומר משהו אחר. דוגמא קטנה - אסף שיטרית אמר לי שחבר שלו עשה רק י"ג ומשרת בחיל האוויר. התפקיד שלו זה לתקן את האוזניות של הטייסים. זהו. פעם במלא זמן האוזניות האלו מתקלקלות והוא צריך לתקן אותן.

מאיפה אתה יודע

אתה מבסס את כל מה שאתה אומר על מה שאייל קורן סיפר לך לפני שנתיים... אני אישית דיברתי עם 3 טכנאי אלקטרוניקה בחיל האויר שמרוצים מאד מההצבה ורוצים לחתום עוד.

General Zod

New member
מה אתם אומרים??!!!

אני דיברתי עם מינימום עשר אנשים בנוגע לחיל האוויר וכולם אומרים שזאת עבודה שחורה ומגעילה. ושלפעמים מקפיצים אותם באמצע הלילה לעבודות. גם חיילים מחילות אחרים מספרים את אותו הדבר. אז חגי תעשה לכולנו טובה ותסתום את הפה. אתה סתם מנסה עכשיו לריב. מה הקשר בכלל לאייל קורן?! ולאמיתי אני מקווה מאוד בשבילך שתהיה בתפקיד טוב, כי למרות מה שכולם אומרים, יש תפקידים טובים בחיל האוויר לאלקטרונאים.

יודה...

דבר ראשון - איזה כיף שיש לי חבר כמוך שיודע לבאס אותי ברגעים הטובים של חיי (ביום החתונה שלי אתה מבטיח לבוא ולספר לי שאשתי היא בעצם גבר? ככה שיהיה צחוקים). דבר שני - הצבא בכללי זה חרא. ליפול על תפקיד טוב זה מזל. ליפול על תפקיד רע זו שגרה. בסופו של דבר, רע או טוב מתרגלים להכל. נקווה שיהיה רק טוב.

שעומז

New member
מעכשיו מזל טוב

אמיתי מזל טוב על גיוסך בעוד שנה כמתנת גיוס אני שולחת לך פריכיות! נראה אם תזכור אותי...

מיכל יא זבלה!

את פה ולא אומרת?! מיכל כהן מלכת הפריכיות והטאקי...
(איך ידעתי...? כתוב לך בכרטיס האישי...)

שעומז

New member
אמיתי

ואללה היום רק נרשמתי מה אתה רוצה אני לא מבינה בחרא הזה של האינטרנט!!! מה קורה נשמה? תגיד לי למה דחו את הטכס?

faith2

New member
אמייייתתתתתייי! ../images/Emo140.gif

ששיפשוף נעיםם!!! תעשה חיים, אמרו לי שבצבא חרא, אבל אחר כך תמיד מתגעגעים, אז במקום לבכות, תחשוב על העתיד !!
*למרות שאתה נשמע דייי מתרגש*

maayanot

New member
מזל טוב!

גם אני אהיה בחיל האוויר... לפי מה שכולם אומרים, יש שם אלה תנאים. שיהיה לך בהצלחה!

למעלה