התוכניות החדשות של ערוץ 24_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo41.gifהתוכניות החדשות של ערוץ 24_../images/Emo189.gif

היום בערב (31.5.07) יעלו שני התוכניות החדשות לשידור 21:00 - תעלה לשידור התוכנית "המגזין" המגזין היא תוכנית שתסקר את ענייני המוזיקה בארץ ולראשונה בערוץ גם בעולם. ינחה אותה רן לוי עם דפנה לוסטיג. צוות הכתבים של "המגזין" יכלול את: שירה קצנלנבוגן, הראפרית שורטי, נגה שחר וצמד הראפרים כהן @ מושון. וכתבנו בחו"ל רומי אבולעפיה (לונדון) ועדי עזרוני (ניו יורק). בנוסף, קוואמי דה לה פוקס קיבל פינה משלו בה הוא יספר על סצנת האלטרנטיב בארץ 21:45 - תעלה לשידור התוכנית "מלכוד 24" מלכוד 24 תהיה מגזין בידור שבועי בהנחיית אסי עזר. צוות התכבים בתוכנית יכלול את : ציקי לאבין, רז שפירא ועידן גיל שיתפקדו ככתבי שטח משתנים ומשונים.

קלאסיקות

היום גם ראיתי שיש "קלאסיקות", בדיוק היה קליפ מ"הלהקה" קראתי להורים שלי, בשיא ההתלהבות, אולי יהיו הפתעות. אבל איזה קלאסיקות... עברי לידר ועידן יניב?! אין לכם מספיק ארכיון?

dsol

New member
גם אני הופתעתי מהבחירות של השירים_../images/Emo189.gif

ובמיוחד מהתקציר שיש ביס לתוכנית... החל מאריק איינשטיין ועד לנינט ?! באמת, נינט ?! קלאסיקה ? נינט ? לא מסתדר לי ביחד הזיווג הזה

dsol

New member
שהיא לא קלאסיקה !_../images/Emo189.gif

אירק זה קלאסיקה, שלום זה קלאסיקה, תמוז זה קלאסיקה נינט זה ממש לא ! כמה? 4 שנים מאז כוכב נולד ? שנה מאז הדיסק ? היא לא יכולה להיכנס להיות קלאסיקה כבר

dsol

New member
המגזין.... ביקורת_../images/Emo189.gif

דבר ראשון ! סחטיין על כל ה"התפוחים" שהושמעו בקטעי המעבר בתוכנית ! זה דבר שראוי לציון לטובה
דפנה חמודה מאוד אבל, טיפה מתלהבת אולי זה בגלל ההתחלה או לא יודע אבל אני מצאתי את הגישה שלה מתנשאת טיפה הפינה של קוואמי, מאכזבת! אני חשבתי שזה יהיה אלטרנטיב בארץ ! לעומת זאת קיבלנו פינה על מייק פאטון שהייתה לא מובנת בכלל, למרות שהקטע עם "האלוהוים שלי" ושהוא שם כיפה היה מצחיק, זו לא המטרה של התוכנית ודבר נוסף, שאומרים "נראה קטע מתוך" אני חושב שזה צריך להיות טיפה יותר מ3 שניות... וכל הקטע עם מוזיקה מהעולם באמת שמיותרת, זה ערוץ מוזיקה ישראלי והוא צריך להישאר ישראלי, ולא רק ערוץ מוזיקה צמד "הראפרים" מאוד הזכירו לי את כתבות השטח של ציקי במימיוזיק מגזין, אם אני לא טועה זה היה אפילו אחד לאחד עם הקטע שהם גילו שזה מועדון הומואים, חידוש לא היה פה
אההה כן, רן לוי היה טוב כרגיל

ג ב ש ו ש

New member
מה שהיה הכי יפה בתכנית של היום../images/Emo88.gif

זה הראיון של שורטי ואמיר

L e e e e e

New member
הייתה לי בעיה עם המגזין

לטעמי הנסיון לדחוס כל-כך הרבה נושאים ופינות יצר משהו שטחי וקופצני. נראה לי שעדיף קצת להירגע, לצמצם את כמות הנושאים בדקה ולהתחיל להיכנס קצת יותר לעומק. אבל זו רק אני.

dsol

New member
מלכוד 24- ביקורת שוב....בערך_../images/Emo189.gif

מה שראיתי עד עכשיו וכהעברתי ערוץ... לא יודע למה אבל ציפיתי ליותר ! ולא לבדיחות קרש עם מנחה לא מצחיק שמנסה, ובאמת מגיע לו על זה שהוא מנסה להיות ציני ולא הולך לו כל כך את ציקי אני כן אוהב
למרותתתתתתתתתת שהוא לא השתנה בכלל והבדיחות הן אותן בדיחות דרוש גיוון ! דרוש שיפור ! בכללי, מאוכזב מהתוכניות החדשות לבנתיים, נראה אולי בהמשך יבוא השיפור

Skicker

New member
למלכוד 24 אפשר לסכם במילה אחת

ציקי "אלוהים נותן אגוזים למי שלא אוהב שדיים"

למעלה