התוכניות של היום

../images/Emo41.gifהתוכניות של היום../images/Emo41.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

היום ישודר מאחורי הקלעים של הסידרה שתעלה בקרוב בערוץ 24 "ילדות רעות" בשיתופה של שירי מימון
בשעה 21:00 עד 21:30
וגם היום תתחיל התוכנית הראשונה של התוכנית החדשה בערוץ ישראל 10 "THE SHOW" השיתוף אסי עזר
בשעה 21:00 עד 22:45 בתוכנית צריך להצביע למועמד המועדף עליכם בSMS או בטלפון ולגרום לו להישאר כמו כוכב נולד רק של אנשים מפורסים חחח ביניהם אסי עזר, קארין מגריזו, אנחל בונני, ליהי אלון,מורן גרוס,נדב אבוקסיס,עדן הראל ועוד רבים ובטובים.....אז תצביעו לאסי שיגיע לגמר!! בחירה קשה במה לראות אה?!אני בדילמה!!!!

ראיתי את המאחורי הקלעים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

איזה חמודה שירי
למרות שלא הראו אותה מספיק
בא לי כבר שזה יתחיל אבל אני לא אהיה בבית כשיהיה את הפרק הראשון

לא ראיתי לא את זה ולא את זה!../images/Emo4.gif

+
העיקר ראיתי את הסרט המפגר "סוף העולם שמאלה"... כולם אמרו שזה סרט טוב וזה הסרט הישראלי המצליח ביותר ו.. ו.. ו.. בעעע סתם בולשיט!! חרא סרט!! לא אהבתי...
למזלי בTHE SHOW לא היה את אסי. *נכון?
* ואני מקווה ש"מאחורי הקלעים - ילדות רעות" יגיע לאתר הרשמי של שירי..

נראה לי גם לא בשבוע הבא..../images/Emo90.gif

כי ראיתי בסוף התוכנית שהייתה אתמול שהראו מה יהיה בשבוע הבא וגם לא הראו אותו... הם 16 מתמודדים וכל פעם 4 אז או שהוא יהיה בפעם השלישית או בפעם הרביעית..

לא ראיתי../images/Emo10.gif../images/Emo187.gif

ראיתי את "סוף העולם שמאלה"...טוב אני מקווה שאסי לא הופיע ב-THE SHOW..
ובטח את המאחורי הקלעים ישדרו שוב..

../images/Emo41.gifשירי מתארחת בוואלה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ביום ראשון
יש גם את האירוח של שירי גם את ההשמעה של השירים של הקדם וגם את הפרק הראשון של ילדות רעות ואני לא בבית כל היום!!!
יום זבל

אי אפשר להקליט מהאינטרנט../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את ילדות רעות אני הקליט (אם אף אחד לא יראה טלויזיה) את השירים מהקדם אני אנסה למרות שזה ברדיו... ואת האירוח אין לי סיכוי לראות
כשוואלה מעלים אחר כך את האירוחים הם מעלים רק איזה 5 דקות... הרוב בכלל לא נכנס...

אוקיי. תודה.../images/Emo13.gif../images/Emo90.gif

יום ראשון אני לא יוצאת מהבית.
אגב, מה עם סיכום השבוע+תמונת השבוע?

למעלה