התוכנית היומית- של אתמול

../images/Emo41.gifהתוכנית היומית- של אתמול../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif

לצערי, עשיתי משמרת צהרים בעבודה אז לא יכלתי לראות מה היה אתמול ועובדת בוקר (עוד 10 דקות יוצאת) אז לא אראה את השידור החוזר, אני אשמח אם מישהו/י יכתבו מה היה ושאלה מנחה לדיון בעקבות התוכנית
. תודה מראש

brum

New member
מכורים לסקס והתמכרויות אחרות

למרות שהתוכנית נסבה בעיקר על סקס מדובר גם בדברים שהם אובססבים ובעקבות זאת הם גורמים לבעיות ביחסים (בעיקר אך לא רק בסקס).ראינו אחד ש"נדלק" משיער של נשים עד כדי כך שממש לא משנה לאיזו אישה השיער שייך.לא יודעת איך מי שעכשיו אשתו לא ראתה את הבעיה הזו, איך אפשר להתחתן עם בן אדם שיש לו "שריטה" כזו עמוקה שהוא בוגד עם כל דבר שזז (בעקרון) ומדוע עד היום לא פנו ליעוץ ? ראו שהגבר לא כל כך הסכים להודות שבכלל יש בעיה, האם עכשיו הוא מבין ?ראינו עוד זוג שהתחלה לא רצה להודות שהבעיה שהגבר אוהב לראות פורנו היא מהותית עד כדי כך שצריך לעכב את החתונה - הגבר היה כנה בצורה מדהימה, מדובר ב"שריטה" שקיימת אצל הרבה מהגברים שלא מבינים שצפיה בפורנו פוגעת בבת הזוג שלהם וזה שהשכן או החבר עושה את זה לא עושה את זה לטוב.אהבתי מאוד את הערה של ד"ר פיל - "הנערה שאתה רואה שם היא בת של מישהו... שהשפילה את עצמה ונתנה לעצמה להיות מנוצלת ע"י אנשים שאתה ממן"וכן הבהיר למה ה"תחביב" הזה כל כך משפיל את בת זוגו - היא לעולם לא תוכל להשתוות לתמונות שמוצגות שם (וכן מדובר בהרבה "זיופים" בצילום אלו לא באמת איך שהנשים הללו נראות באופן טיבעי) וסיים בנימה אופטימית שבגלל שהגבר מכיר בבעיה הזו וכנה לחלוטין (אני בכל אופן מאמינה לו שהוא רוצה להשתנות ויכול) הם יכולים לשנות את הבעיה בענין של שבועות.מה אתם חושבים - האם זו באמת כזו בעיה ? האם נראה לכם שבאמת הם יתגברו על הדבר הזה (מדובר פה גם בשאלה של אמון שלא הוצגה שם - האשה כבר מחטטת במחשב לבדוק אותו כי הוא מסתיר ממנה את העובדה)בסיום התראיין זוג שמראה את הצד ההפוך של אובססיה למין וזה המחשבה של מין זה דבר מלוכלך - האשה גודלה על ידי האמונה שסקס זה דבר מלוכלך והיא תמיד בוכה תוך כדי או אחרי המעשה וזאת משום שהיא עברה שטיפת מוח בקשר לזה.האם אתם מאמינים לארוס שהוא יכול לחיות בלי סקס אלא רק על אהבה ?האם אתם מרגישים לפעמים שסקס זה סתם דבר מיותר ? הדבר הכי חשוב לשאול זה איך הסכימו בני הזוג להחשף לדבר כזה אינטימי ? כי לא נראה שהם ניסו להשיג תוצאות בדרכים אחרות האם ד"ר פיל העלה את התוכנית הזו בגלל יצר המציצנות שבנו או בגלל שהוא חשב שבגלל שזה נושא לרוב מתביישים לבקש עזרה יתכן והיא תעזור ?

לדעתי-

ד"ר פיל ניסה להעלות נושא שמרבית האנשים לא ששים ופתוחים לדבר עליו ולבקש עזרה לגביו.

elena20

New member
אין לי שוב בעיה שחבר שלי יראה

פורנו,אבל וזה א-ב-ל גדול כל עוד הוא לא מכור ולא צופה בזה כל יום,אם הוא רואה סירטון אחד או שניים כשהוא מאונן אין לי שום בעיה עם זה....

Y. Welis

New member
זה בהחלט ליבראלי מצידך...

לדעתי (המבוססת על נסיון..) התמכרות לפורנו היא לרוב סימפטום לבעיה אחרת - בד"כ בעיות אישיות, דיכאונות, ורצון לברוח מהמציאות הקיימת לסיפוקים מידיים. צריך לברר את הבעיות האלה, וכך למנוע את הצורך לברוח. לכן הייתי מעריך שההתמכרות שלו אינה תלויה בה, אלא בו ובבעיות שלו.

elena20

New member
ברור שזו בעיה כשמכורים לפורנו,אבל

דיברתי על גברים שרואים רק כשהם מספקים את עצמם,זו לא התמכרות לראות כמה פעם פעמיים בשבוע סירטונים ולאונן,כשזה כמה שעות ביום,כל יום,אז זו בעיה גדולה.

למעלה