התוכנית היומית- 30.8.06

../images/Emo41.gif התוכנית היומית- 30.8.06 ../images/Emo41.gif

והפעם בתוכנית- ד"ר פיל בודק זוגות האם הם מוכנים למחויבות של חתונה ומשפחה ע"י סדרת אתגרים: בתוכנית עצמה הציגו זוג שבו לאישה לא איכפת ממין בכלל, ואילו לבעלה לעתיד זה מאוד חסר, וגם זוג שפוטבול זה נושא משמעותי בחיי הבעל לעתיד והאישה לא מתלהבת מהעניין. והוצג זוג שלישי שעבר לגור ביחד אבל האישה מרגישה שהוא חודר לה לחיים ולשטח שלה, שאין לה ספייס. בדקו בתוכנית איך הגברים יתנהגו ללא הנשים שלהם בחברת נשים אחרות ואחד מהם נתפס מביט באיזו בחורה יפה
, הם שוחחו עם הבנות שישבו בקרבתן, וסיפרו שהם "מאורסים או משהו כזה", וזה הביא לדיון בנושא ההגדרות לבגידה מבחינת הזוגות. לאחר מכן האתגר הבא היה קבלת בובות תינוקות שמתנהגות כמו תינוקות אמיתיים, והזוגות היו צריכים להישאר יומיים עם הבובה כולל לילות- אצל 2 זוגות, התחלקו בעבודה ואצל זוג אחד רק האישה התעוררה לטפל בתינוק המדומה בלילה. המסקנה הייתה שאריק, המשתתף שאישתו לעתיד לא מתלהבת מנושא הסקס, לא ממש מוכן לכל הנושא של ילדים עדיין. היה קטע מצחיק שאריק וארוסותו קמו לאט לאט כדי לראות מה יקום קודם לתינוק, והשני ישר הלך לישון. ושתי הזוגות האחרים מרגישים יותר בטוח עם תינוקות ומבינים מה המשמעות של טיפול בתינוק. מאחר וכל הזוגות הצליחו לא רע הם זכו בחופשה של ארבעה ימים בגמייקה- לא רע
. ובנוסף הייתה הגרלה לנופשון במקסיקו של החבר'ה מהקהל- ממש נחמד מצד ההפקה להיות לארגיים ולחלק כזאת חופשה למישהו מהקהל... זכתה אישה מבוגרת ממש חמודה.נקודה לזכות התוכנית
. האתגר הבא היה אתגר ספורטיבי, היה עליהם לעבור מכשולים כשהם קשורים אחד לשני, על מנת לבחון כיצד יתמודדו בשעת משבר וקושי: הם רצו קשורים ביחד, קפצו בחבל ביחד כשהם קשורים ברגל אחת ביחד, עשו באנג', טיפוס על קיר, זחילה והתהפכות, קפיצה לתוך חישוק מבלי לגעת בו, הפלת בובה, מעבר חומר, גרירת הבובה וריצה עד לסוף המסלול וכל זה כשהם קשורים אחד לשני. וניכר היה באתגר שהזוגות עזרו אחד לשני ותפקדו כצוות, חוץ מזוג אחד שלא ממש תיקשר טוב והגבר נשאר מאחורה כי נפל. הזוג שהצליח ממש טוב זכו בטלויזיה ענקית שמסתובבת עם שלט רחוק- cool
והזוגות האחרים זכו במצלמת וידאו. האתגר הבא הוא ביקור והתערבות של החותנת וההשפעה שלה על הזוג- האימהות של הזוגות מגיעות לבקר בהפתעה את הזוגות ומתחילות להתערב להם ולתת הוראות מה ואיך לעשות וזה הביא לדיון על ההחלטות שצריך לעשות לגבי התערבות של המשפחה בקשר וביחסים. אתגר נוסף הוא שהנשים שאלו את הגברים שאלות שונות שהם דילמות, ובחנו את התשובות של הגברים. בתוכנית היה דיון סביב השאלה למה אחת הנשים מרגישה שבן זוג פולש לחייה אם הם גרים ביחד, הבחורה התרגלה לחיות לבד וד"ר פיל ניסה לגרום לה להבין שדברים משתנים כשנמצאים בזוגיות. ד"ר פיל נתן להם מטלה מתוך ספר חדש שלו, שכל הקהל גם קיבל, ויש בספר 42 דפים של שאלות שידריכו אם הם מוכנים להיות נשואים. היה גם משחק זוגות לבחון האם הם מכירים אחד את השני באמת. התוכנית הייתה למעשה חלק שני של המחנה טירונים שהוא עשה
סה"כ תוכנית טובה הייתה לדעתי, והאתגרים שהוא נתן היו נחמדים ומצחיקים ואני חושבת שהם בהחלט למדו מזה משהו על עצמם בתור בני זוג. אילו אתגרים הייתם אתם עושים בתוכנית כזו כמו שהייתה היום חוץ מהאתגרים שד"ר פיל נתן

brum

New member
חלק מהאתגרים היו מיותרים

כאחת שנשואה זמן לא מבוטל אני יכולה להעיד שזה נכון לברר ציפיות אבל אחרי החתונה הכל משתנה גם אם יעשו מחנה אימונים זה לא יעיד בכלל על המוכנות שלהם כזוג - במיוחד הענין עם התינוק - כשהאב יחזיק את הבן שלו הוא ירגיש מאוד אחרת כלפי כל העיסוק בתינוק כי כמה שהתינוק הטכני מתוחכם הוא לא יכול להחליף את הרגשות שנלווים לעצם לידתו שמשנים משהו גם באישה וגם בגבר - שלא לדבר על החלפת החיתולים, אני בטוחה שמה שיוצא מהתינוק זה ממש לא דומה. אז חוץ מלגור ביחד (ולישון באותה מיטה) ולברר את הציפיות של בני הזוג בכל מיני תחומים אין הכנות שיכולות לשמש או לנבא את הדוגמא.

לא אהבתי את התוכנית היום

זה הזכיר לי יותר את "ריקי לייק" עם התאגרים וכל זה אני אוהבת שהוא יושב ופותר בעיות של אנשים בלי לשלוח אותם לעשות משימות כאילו כמו טיפול פסיכולוגי כזה. אבל מעבר לזה אני חולה עליו...ושמחה שנפתח פה פורום:)

למעלה