התוכנית של הרקדניות התחילה עכשיו

dvd2000

New member
../images/Emo41.gifהתוכנית של הרקדניות התחילה עכשיו../images/Emo41.gif

בערוץ LBC כל יום חמישי בשעה תשעה בערב רקדניות מכל העולם כל שבוע

הי די.וי.די. צפיתי בתחרות אתמול

עקב המלצתך והודעתך בפורום מהשעה שמונה וחצי כבר הייתי מוכנה ומזומנה ואכן התוכנית התחילה בשעה 20:45 ופיספסתי את הרקדנית הראשונה. איזה כייף היה לראות את התוכנית, הרקדניות - אחת אחת יפיפיות, נכון שלא כולן יודעות לרקוד ואני לא מתכוונת רק לתנועות של "הראקס שרקי" אלא באופן כללי - לרקוד. כלומר יציבת והחזקת הגוף בזמן הריקוד, החזקת הידיים, היו רקדניות שנראו כמו ציפורים נודדות.... אבל מה מעצבן ? שבקושי הבנתי מילה, אולי די.וי.די. תזרוק איזה עצם, מה אמרו השופטים? יכולתי להבין ממילה פה ומילה שם ולפי הבעת הפנים של השופטים, מה דעתם על הרקדנית שהופיעה... אבל אני מתארת לעצמי שהם לא יגידו את כל מה שבאמת הם חושבים.... גם לא הבנתי את העניין של התחרות - איך זה בעצם הולך? בכל תוכנית אחת מודחת והשאר ממשיכות הלאה ? בקיצור - תוכנית חביבה וממליצה לראות. תודה לך די.וי.די שהבאת בפנינו את התוכנית - קבל בוסה גדולה! התוכנית משודרת בהוט - ערוץ הלבנוני 136 - בכל יום חמישי, תהיו מוכנים כבר בשעה 20:45 . בברכת יום מטפטפ ושבת שלום תמרה

יש מצב להוריד את זה?

בעלי רואה כדורסל בשעה הזו ביום חמישי ומסלק אותי מהסלון

dvd2000

New member
שלום מיכל בנוגע לצפייה באינטרנט

בקטעי התוכנית את יכולה לראות ביוטיוב אבל לא באיכות כל כך טובה Contestant in LBC's "World Bellydance Champions

dvd2000

New member
היי תמרה ../images/Emo140.gif

אכן את צודקת שלא כולן שם יודעות לרקוד ועל כן הן חוטפות ביקורת מהשופטים : ) כל פעם הם מביאים חבורה של רקדניות אחרות , כי אני לא ראיתי את הרקדניות שהופיעו בשבוע שעבר . בתוכנית הזו הם מביאים רקדניות מכל העולם הערבי ומאירופה ומברזיל ובקיצור מכל העולם , מאוד הפליא אותי לראות שהרקדניות האירופאיות המערביות רוקדות יותר טוב ועם טכניקה מהרקדניות ממדינות ערב . אחרי כל קטע של ריקוד הרקדנית מקבלת ביקורת כמו בנולד לרקוד והשופטים אומרים את דעתם , לאחר סבב הריקוד של כל הרקדניות מביאים רקדנית רקדנית ונותנים לה ניקוד ומראים איזה ציון נתן לה כל שופט . בקיצור בתוכנית הזו רואים חיוכים וגם הרבה דמעות חחחחחח בתוכנית שהיתה מאוד אהבתי את הרקדנית הברזילאית עם השימלה הכחולה היה בה משהו יפה והיא רקדה בצורה נהדרת אבל השופטים לא כל כך אהבו זאת ואמרו שאין שם ראקס שארקי אלא צעדים ברזילאים של סמבה וניעינועי אגן ברזילאיים . מה שעוד הפריע לי מה זה השמלות המעפנות האלה ,איפה חידושי העיצוב בשמלות בתחום ריקודי הבטן חחחחח... לפי מה שהבנתי כנראה שלקחו קבוצה גדולה של רקדניות וחילקו אותן לקבוצות של 8 וכל פעם מדיחים רקדנית אחת לא יודע גם לי לא היה מובן הקטע הזה כנראה בהמשך יתברר לנו בדיוק מה קורה חחחח זאזא חסאן הוא העידו תדמור של עולם הרקדניות הבטן פיפי עבדו היא אונה מנולד לרקוד ובתפקיד השופטת הביצ'ת השופטת השניה שלא זכור לי שמה והיא המיכל אמדורסקי+ דויד דביר של נולד לרקוד איזה מוזיקה ממכרת ממש תענוג לאוזן וגם במהלך הצפייה בתוכנית אנחנו גם רוקדים לצלילי המוזיקה אם הרקדנית לא רוקדת משהו חחחחחח מאוד שמחתי להגיד לכם על התוכנית ושיהיה שבוע טוב ושבת שלום

כן, גם אני חושבת שהרקדנית הברזילאית

רקדה בחן רב ואפילו הזכירה לי את הרקדנית סוהר זאקי. היה בריקודה משהו מאוד עדין ונעים אבל כפי שאני מכירה את זאזא חסן - הוא לא אוהב רקדניות מלאות ולדעתי אפילו אם היא היתה רוקדת מדהים הוא היה נותן לה ניקוד נמוך כפי שהוא נתן לה - 4 די.וי.די - איפה בדיוק ראית את פיפי עבדו כשופטת? או שאני לא רואה טוב ואני צריכה משקפיים, או שפיספסתי משהו ? בכל אופן ביום חמישי הבא, אתה לוקח עט ונייר ומתרגם משפטים מעניינים של השופטים, שמעת?

dvd2000

New member
תמרה בנוגע לתוכנית ../images/Emo13.gif

השופטת היא נגואה פואד ולא פיפי עבדו : ) , היא יושבת באמצע בין זאזא חסאן לשופטת אחרת לא פיספסת כלום חחחחחח אני אנסה אבל אני לא יכול לתרגם הכול יש לי זיכרון קצר חחחחחח איך שאני מקבל את הנתונים ישר הם הולכים לאיבוד חחחחחח

dvd2000

New member
קטע וידיאו שבו רואים יותר טוב ../images/Emo38.gif../images/Emo140.gif

קטע של הרקדנית הברזילאית במידה והלינק לא עולה http://www.dailymotion.com/tag/Music/video/x3koxt_world-bellydance-championship_events כמה דמעות

למעלה