התייעצות....

stush

New member
../images/Emo41.gif התייעצות.... ../images/Emo41.gif

לבת דודה שלי (שהיא בכתה ט', תהיה בת 15....) יש עוד מעט יום הולדת... היא מאוד אוהבת לקרוא... רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לספרים שאני יכולה לקנות לה ליומולדת? הבעיה שלי היא שהיא קראה כבר פחות או יותר הכל, אז אם אתם יודעים על ספרים חדשים זה מאוד יעזור!
תודה!

Lildi

New member
כמה המלצות

אז ככה , אני מקווה שאני אביע כמה רעיונות חדשים לספרים שבת דודה שלך עדיין לא קראה: 1. הרוזן ממונטה קריסטו 2אם היא אוהבת בלשות אז איזה שהוא ספר של קונן דויל -שרלוק הולמס (לא משנה איזה , כולם מעולים) 3. אייבנהו-וולטר סקוט 4. שלושה בסירה 5. נשים קטנות 6. עלובי החיים אם היא יודעת אנגלית ממש טוב אז את הספר הזה: the gadfly.אני חושבת שהספר הזה לא נמצא בחנויות בשיראל, אבל אם את יכולה להזמין במזון, אז אני מבטיחה שבת דודה שלך ממש תאהב את הספר, כי אני אישית כשקראתי אותו, זה נהיה הספר האהוב עלי מס 2 (אחרי הרוזן ממונטה קריסטו). ככה שאני מקווה שעזרתי. אם כן, אז תודיעי לי.

bla blla

New member
אממ...../images/Emo41.gif

אני לא חושבת שספרי בלשות זה טוב לקנות... לא כולם אוהבים את זה... ונשים קטנות ועלובי החיים היא בטח קראה... למרות שזהנ ספרים שאפשר לקרוא שוב... מקווה שעזרתי...

sagiberg

New member
והתוספות שלי../images/Emo13.gif

שוגון/גיימס קלאוול יש ילדים זיגזג/גרוסמן הסיפור שלא נגמר

stush

New member
אז ככה... ../images/Emo41.gif

קודם כל תודה לכולם על הרעיונות!!!!!!
אני יודעת שהיא קראה את "יש ילדים זיגזג" ואת "הסיפור שאינו נגמר" כי אני הבאתי לה אותם...
את יכולה לספר לי על מה הספר שוגון/גיימס קלאוול ? תודה!!!
ל Lildi תודה על ההמלצות.. אני חושבת שאני אתחיל לקרוא חלק מהספרים שהמלצת עליהם ;-] ולbla blla את צודקת, היא באמת לא אוהבת כל כך ספרי בלשות....

sagiberg

New member
תקצירון על שוגון../images/Emo132.gif

אוניה נטרפת על חופי יפן של המאה הקודמת. גורל הספנים רע ומר אבל הקפטן שורד ולומד לחיות עם היפניים , לחיות את מנהגיהם ולהתאהב באחת מהם.......סיפור מלא מתח, אהבה ותרבות של סמוראים. קראתי פעם ראשונה בגיל 15 ואהבתי מאוד

Lildi

New member
אני רק מקווה שעזרתי,

ואמרת שאת מתכוונת לקרוא משהו ממה שהמלצתי, אז מה זה יהיה?

stush

New member
אממ.... ../images/Emo41.gif

את הרוזן ממונטה קריסטו אני מתכוונת לקרוא כבר כמה זמן... בתקווה שעוד מעט אני כבר אקרא...
וגם את עלובי החיים אני רוצה לקרוא.. ועזרת מאוד!

המלצות:

מד"ב חברתי מעורר מחשבה: המעניק\ לויס לורי המשחק של אנדר\ אורסון סקט קארד רומן היסטורי: האפיפיורית יוהנה\דונה וולפולק קרוס פנטזיה לנוער: המצפן הזהוב\פיליפ פולמן

MetaalSryus

New member
../images/Emo141.gif

המעניק זה ספר קשה. לי היה מאוד קשה לקרא אותו, אבל הוא מדהים ונותן המון מחשבות. לדעתי זה מתאים יותר למישהו שהוא כזה פילוסופי/פסכילוגי, או למכורים למד"ב.

stush

New member
למכורים למד"ב??? ../images/Emo41.gif

אני אמליץ לחברה שלי....

olga267

New member
המשחק של אנדר

"המשחק של אנדר" זה ספר מעולה, אני נורא ממליצה עליו... uma will kill bill, קראת גם את ההמשכים של "המשחק של אנדר"?

קראתי את "הצל של אנדר"

אבל את ההמשכים הישירים ל"משחק" ואת ההמשכים של "הצל" לא קראתי. ניסיתי את "קול למתים" אבל התייאשתי די מהר. יש לי בעיה קשה עם ספרים שמתקיפים אותי ביותר מדי דמויות בבת אחת...

למעלה