התיעצות.יש לי כ70 תמונות של רודוס

אילנית12

New member
../images/Emo41.gif התיעצות.יש לי כ70 תמונות של רודוס

חשבתי שאחלק ל3 חלקים את התמונות בכל רשומה אשים כ23 תמונות. את הרשומות אשים בבלוג הנוסף שלי שהוא כמעט ריק ולא בבלוג של המתכונים שעמוסים במאות תמונות. השאלה שלי אם רשומה של 23 תמונות תעלה בצורה תקינה או שיקח לה זמן לעלות ?

פנומן 72

New member
שימי לב

תמונות שמצלמה דיגיטלית מייצרת היא לרוב גדולה מ-1.5 מגה ואם יש לה רזולוציה גבוהה מ-7MP התמונות יכולות להגיע גם לנפח גדול הרבה יותר. גם אם תפוז יאפשר לך להעלות תמונה בגודל של 1.5M לגולשים ייקח בערך חצי דקה כדי לראות תמונה אחת, שלא לדבר על יותר מזה. לשם כך יש להעלות את התמונות בתוכנה גרפית וליצור resize לתמונות שיתאימו לרוחב העמודה בבלוג שלך, נניח 500 או 700. תבדקי. רק לאחר מכן יש לשמור את התמונה שנפחו יצנח קרוב לוודאי בלמעלה מ-90% ורק אחרי זה יש להעלות את התמונות. זה לא אמור לקחת יותר מדי זמן. בהצלחה.

siv30

New member
לגבי הפן הטכני פנומן ענה לך

אני רוצה להתייחס לפן של החוויה שהרשומה אמורה לייצר ו- 23 תמונות נראה לי טיפה עמוס ולא מאפשר באמת להתעמק בתמונות. הייתי הולכת על פשרה של 6-7 תמונות לרשומה ובוחרת את התמונות שהכי עושות לי את זה.

wranger

New member
מה שכולם אמרו, וגם -

אם את ממש אוהבת את כל התמונות ולא יכולה לבחור, את יכולה להעלות את כולן למקום אחר (למשל, לאלבומים של תפוז, או לפליקר לאן שבא לך), להוסיף דוגמה-שתיים-שלוש בבלוג ולהביא קישור לאותו מקום שבו שמת את השאר.

למעלה