התכוונתי לזה :)

אממ יש לי קצת פאשלות היום ../images/Emo9.gif

זה בכלל היה אמור להיות תגובה... אז כדי לפצות על זה אני חושבת שאני אריץ משחק חדש... פעם כבר התחלנו אותו אבל לא הייתה היענות. (ואני רוצה לציין שזה לא רעיון שלי.. אז אם הוגה הרעיון פה תשמיע קול כדי שכולנו נוכל להריע לך
)
כל אחד יצטט משפט מאיזה שיר וככה נרכיב שיר חדש.. ולדעתי אפשר לעשות את זה גם באנגלית וגם בעברית. מה שבא לכם.. אל תרגישו כבולים... אני אתחיל בשרשור הבא

מאטריקס

New member
אהההההה... ציטוט...

אבל רק רגע יש לי שאלה... המורה...
לדוגמא אני כותב: Hot Town Summer In The City מתוך השיר Hot Town Summer In The City אז מישהו צריך לכתוב ציטוט חדש שמתחיל במילה City ??? או שזה יכול להיות גם משפט באמצע???

אני אסביר את עצמי מחדש:)

התלמיד מאט, הסכת ושמע... אני מתכוונת שכל אחד יקח ציטוט מאיזה שיר שבא לו... ומישהו אחר ימשיך את הציטוט משיר אחר מבלי שיהיה קשר בין השירים.. אין צורך שתהיה מילה מקשרת- זה לא נרעיון שהתכוונתי. אני מתכוונת שנחבר שיר חדש... רוצה דוגמא? קיבלת. ציטוט 1 (מהשיר של מרדית´ ברוקס - ביטצ´) "I´m a bitch. i´m a lover I am child I am mother" ציטוט 2 (מהשיר 911) "?So Why don´t you just hurt me, desert me And call the cops " אז מה קיבלנו? I´m a bitch, i´m a lover. I´m child I´m mother. ?So Why don´t you just hurt me, desert me And call the cops וככה עוד אנשים יצטטו משפטים משירים אחרים עד שיווצר שיר חדש... אם עדיין לא הסברתי את עצמי כמו שצריך תגידו לי.. אולי אני לא ברורה.. עכשיו רק חסרים לנו מלחינים

מאטריקס

New member
אההה הבנתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

שמישהו אחר יתחיל אין לי כוח להתחיל... אני אמשיך....

למעלה