התלבטות חדשה

QueIronia

New member
../images/Emo41.gifהתלבטות חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

קצת הוציאו לי את הרוח מהמפרשים לגבי מיני אייפוד (שני האחים שלי...) והציעו לי להסתכל בכיוון של נגן אצבע של ג'יגה אחד (לא פחות!). אז כרגע אני שוקל האם שווה לקנות מיני אייפוד 4 ג'יגה או שנגן אצבע של ג'יגה אחד יספיק לי. אז אם למישהו יש דיעה, אז בכיף.
אני רק רוצה לציין שכל נגן שהוא לא אייפוד אני אקנה בארץ ואייפוד בחו"ל (בגלל האחריות הבינלאומית...). אם כבר מדברים על נגן אצבע, אז בתקציב יורד מ- 200$ ל- 600 ש"ח. יש חברות מומלצות לנגני אצבע?
רבה שוב

QueIronia

New member
ושאלה נוספת../images/Emo26.gif

האם בנגני אצבע יש אפשרות לעשות Playlist (אני מניח שבאייפוד אפשר, אבל תקנו אותי אם אני טועה)

TheRealDeal

New member
אני הייתי אומר..

אם נגן פלאש, אז הנגנים של iAudio נחשבים למעולים, הדגמים הם G3 וU2. ואם מה שאתה רוצה זה אייפוד מיני, אני לא רואה סיבה שלא תקנה אותו.. אז הוא יותר רגיש לנפילות ורעידות, אבל הוא אחלה, ויש אחריות בינלאומית...

mc 69

New member
הם כולם אותו דבר

אם אתה רוצה תקנה איזה נגן של אייריבר של ג'יגה בככה 170 דולר אאל"ט נגני אצבע הם באייכות ירודה ומתקלקלים מהר..

QueIronia

New member
הכוונה לאיכות ירודה של סאונד../images/Emo35.gif

בכל מקרה, ב- 170 דולר אני כבר אעדיף להוסיף ולקנות נגן רגיל, נראה לי...

degas

New member
לא מסכים

לא כל נגני ה- FLASH הם באיכות ירודה. זאת פשוט הכללה לא נכונה בכלל. לי יש iaudio u2. נגן מעולה בעל איכות שמע מעולה. קצת יקר (כ- 1,000 ש"ח), אבל שווה כל גרוש.

mc 69

New member
ץקרא עד הסופפפ

אני אמרתי שכל נגני הפלאש גרועייםם?? אני אמרתי שכל נגני המדבקה(אצבע)הם גרועיםם

TheRealDeal

New member
מדבקה.. אצבע..

נגן מדבקה - דוגמא טובה לנגן מדבקה, או מוצר מדבקה בכלל זה הנגנים השחורים הקטנים והזולים האלה שנמכרים היום בכל חור בארץ, הם בעצם מיוצרים בייצור המוני באחת ממדינות המזרח, ותמורת הזמנה של מספר מסויים של פריטים מהמוצר ידביקו כל שם שתרצי, לפעמים רואים על נגנים כאלה בארץ שמות של חברות מוכרות, זה קורה כשחברה מסויימת בארץ שיש לה זכויות על השם של החברה הזאת בישראל מבקשת שידביקו את השם של החברה על הנגנים שלהם. נגן אצבע - כל נגן פלאש בצורת 'אצבע', בעצם צורה ארוכה ודקה.

degas

New member
השאלה היא...

מה הצרכים שלך. נגני אצבע הם טובים בעיקר למי שמיטלטל הרבה (לדוג' ספורט) ו/או חשוב לו מאוד משקל. אם לא, אז עדיף ללכת על נגנים טיפה יותר גדולים ובעלי קיבולת יותר גדולה ויש הרבה כאלה (ראה הסקירה ב- PC MAG על הנגנים הטובים ביותר שיש ברמות שונות) ואני אומר לך את זה כמי שיש לו נגן אצבע מעולה שאני (כמו ששמת לב), מאוד מאוד מרוצה ממנו. פשוט תענוג. אבל החסרון (היחיד לדעתי) שלו הוא הקיבולת - 1 G. אם אתה רוצה יותר, לך על נגני דיסק.

QueIronia

New member
הספורט היחיד שאני אעשה עם הנגן

יהיה כנראה ללכת מצד אחד של האוטובוס לצד השני, ככה שנראה לי שאנימעדיף נגן כמו האייפוד.

למעלה