התמונה הכי טובה/גרועה

Access M

New member
../images/Emo41.gifהתמונה הכי טובה/גרועה../images/Emo41.gif

לפני שאני אגיד מי זכתה אני רוצה להגיד לכם משהו. ממש התרשמתי מהכמות של האנשים שהשתתפו במשחק
אז תמשיכו ככה
ועכשיו לתוצאות: התמונה הכי גרועה:
את המקום ה-3 חולקות 2 מתמודדות: קארי וג'ייד
במקום ה-2: וונדי
ובמקום הראשון:
פורונדה
פורונדה הגיעה למקום הראשון עם 13 קולות!!! התמונה הכי טובה:
במקום ה-3: דניאל
במקום ה-2: מולי סו
במקום ה-1:
שרה
עם 10 קולות!!! (האמת הקרב היה ממש צמוד בין מולי סו שקיבלה 8 קולות לשרה שקיבלה 10) ועכשיו לשבוע הזה! בהודעה הבאה אני אפרסם את התמונות של המתמודדות עם ההוראות של המשחק למי שלא זוכר

Access M

New member
../images/Emo41.gifהתמונה הכי טובה/גרועה השבוע ה-2../images/Emo41.gif

הנה הוראות המשחק למי שלא זוכר: הסבר על המשחק: כל שבוע לאחר הפרק השבועי אני אשים את התמונות שהמתמודדות הצטלמו לאותו הפרק. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לסמן
לתמונה של המתמודדת שאתם חושבים שיש לה את התמונה הכי טובה השבוע, ובאותה הודעה לסמן
למתמודדת שאתם חושבים שהתמונה שלה הייתה הכי גרועה השבוע. מה יוצא לנו מזה? דבר ראשון, הפורום יהיה הרבה יותר פעיל וזה כבר טוב דבר שני, ככה נוכל לראות האם רוב הפורום חושב כמו השופטים! מתי נדע מי המתמודדת עם התמונה הכי טובה ומי עם הכי גרועה? בכל יום חמישי, לפני שיתחיל הפרק השבועי אני אפרסם את התוצאות של הפורום יאללה שיהיה לנו משחק מהנה אתם יכולים להתחיל להצביע(אם זה לא קשה להצביע בכותרת של ההודעה ככה שיהיה לי קל לספור את הקולות) נ.ב רצוי ואף עדיף לנמק את דעתכם בתוכן ההודעה

Manga136

New member
../images/Emo127.gif דניאל, ../images/Emo128.gif ג'ייד.

דניאל-התמונה הזאת מקבלת ממני עשר. התלבטתי בינה לבין ננה, אבל לדעתי דניאל הדהימה יותר מננה... אבל זה לא אומר שננה לא הצליחה.
ג'ייד-אני יודע שלאחרונה הצבעתי לה בתור הכי טובה, אבל השבוע הזה היא פשוט הייתה איומה. התלבטתי בינה לבין ברוק ובין מולי... אבל היא באמת הייתה הכי גרועה ומאכזבת.

IkMfNiY

New member
ג'ואני ../images/Emo127.gif וונדי ../images/Emo128.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

התלבטתי בתמונה הטובה בין ג'ואני לשרה כי אהבתי את התמונות של שתיהן. ובתמונה הגרועה.. וונדי, פשוט וונדי. יעל

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo127.gif מולי סו ../images/Emo128.gif ג'ינה

אהבתי גם את של
-ג'ואני,דניאל קארי ולזלי. לא אהבתי את
-ברוק,ג'ייד,וונדי וננה.

../images/Emo127.gifקארי ../images/Emo128.gifמולי סו

התמונה של קארי יצאה מדהימה! ובכלל לא אהבתי אותה עד עכשיו, אבל אחרי המהפך ובתמונה הזאת במיוחד היא נראית ממש ממש יפה. התמונה של מולי סו יצאה מפחידה, היא נראית כמו גבר:|

NP16

New member
ג'ואני../images/Emo127.gifוונדי../images/Emo128.gif אבל לא ראיתי את הפרק..

דווקא ג'ייד נראית אחלה לדעתי.. לפי פה שנאתי את כל התמונות חוץ משל ג'ואני דניאל והיא.. אולי דניאל טובה מג'ייד אבל אני פשוט לא אוהב את המראה שלה כמו שאני ממש לא אוהב את המראה של ונדי, ומולי סו כל כך יפה שקשה להגיד שהיא יצאה רע, זה הכל יחסי

למעלה