התמונה הכי טובה/גרועה

Access M

New member
../images/Emo41.gifהתמונה הכי טובה/גרועה../images/Emo41.gif

הנה עבר לו עוד שבוע ואנחנו כבר בתוצאות של השבוע ה-4:) והתוצאות: התמונה הכי גרועה:
במקום השלישי:
שרה וג'אוני(
מי חסר הטעם שהצביע לה??????????) עם 2 קולות לכל אחת.
במקום השני:
ג'ייד עם 4 קולות.
במקום הראשון:
במקום הראשון עם רוב מחולט של 13 קולות כבר שבוע שני ברציפות!!!, אתם החלטתם שהתמונה הכי גרועה בשבוע ה-4 לתוכנית היא של:
ג'ינה
התמונה הכי טובה:
במקום השלישי:
ברוק ומולי סו עם 2 קולות לכל אחת.
במקום השני:
ג'ואני עם 8 קולות שירדה מהשבועיים ברצף בראש התמונה הכי טובה.
במקום הראשון:
במקום הראשון עם 9 קולות אתם החלטתם שהתמונה הכי טובה בשבוע ה-4 של התוכנית היא של:
לזלי
זהו, נגמר לו השבוע הרביעי
בהודעה הבאה השבוע ה-5

Access M

New member
../images/Emo41.gifהתמונה הכי טובה/גרועה השבוע ה-5../images/Emo41.gif

הפעם התחרות תהיה קצת שונה, הפעם לא תצביעו לתמונה הכי טובה אלא, לפרסומת הכי טובה/גרועה. בצד אני שם תמונות שצילמתי מהפרק של כל מתמודדת מהפרסומת שלה רק בשביל לרענן לכם את הזיכרון לפרסומת! אתם כבר יודעים את החוקים נכון? יאללה.. להצביע
כרגיל התוצאות שבוע הבא

Manga136

New member
../images/Emo127.gif שרה, ../images/Emo128.gif ג'ייד. ../images/Emo142.gif

שרה: דווקא אהבתי. לא היה עד-כדי-כך איום. ג'ייד: לא אהבתי כל כך... היא כמעט רק רקדה, והיא גם לא זכרה את השורות שלה וקיללה.

NP16

New member
כולן גרועות../images/Emo3.gif פורונדה../images/Emo127.gif ברוק החמודה ../images/Emo128.gif

Yann Tiersen

New member
../images/Emo127.gifפורונדה ../images/Emo128.gifג'ייד

פורונדה הייתה פשוט הכי נסבלת. אבל בגדול כולן ממש גרועות. Easy, Breezy, Beautiful COVER GIRL *מקיאה*

NeVeRtheLeSs

New member
../images/Emo127.gifלזלי ../images/Emo128.gifג'ייד

אוף כל כך חבל שהעיפו את מולי סו! היא הרבה יותר יפה מג'ייד... אוף ג'ייד הזאת כל כך עצבנה אותי בפרק הזה, למה לא העיפו אותה?! הלוואי שההתנהגות שלה תשתנה מעכשיו... אולי בגלל שהיא כמעט הודחה...

khzh120

New member
לזלי../images/Emo127.gifג'ייד../images/Emo128.gif

לזלי -מתחילה להתבלט,יצאה לה תמונה נהדרת! ג'ייד -תמונה מזעזעת,היא גם קיללה ולא זכרה את השורות.

לזלי.../images/Emo127.gifפורונדה.../images/Emo128.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אני מצטערת, אבל פורונדה דוחה. '-' דוחדוחהדוחהדוחהה. הפרצוף שלה עשה לי עיוותים, ואני לא צוחקת .____.;; והגוף שלה, גאש. הריס שלי יותר מלא ממנה.

למעלה