התנהלות התקשורת במהלך הפינוי

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifהתנהלות התקשורת במהלך הפינוי

בעקבות דיון שנערך אמש בתכנית 'משעל חם', הייתי מעוניין להעלות את הנושא הנ"ל לדיון גם כאן. במהלך ימי הפינוי שבנו ושמענו, פעם אחר פעם, את פרשני החדשות השונים המתריעים מפני התפרעויות ביישוב X ואגירת נשק ביישוב Y. כל הודעה של ראשי הצבא והמשטרה המודיעה על חשש מהתלקחויות אומצה בחום והופצה ע"י התקשורת, כמעט בשמחה. נבואות הזעם עיטרו כל מהדורת חדשות וכל כתבה בעיתונים. מה דעתכם על התנהלות התקשורת בהקשר הנ"ל? ומן הצד השני, נראה כי הייתה חלוקה ברורה בכיסוי ההתנגדות. כל שימוש בילדים הוקא וגונה, אך קללות נוראיות מעיניים בוכיות של נערה (אשר שבו וחזרו לפני כל חייל וחייל), אושרו ע"י הכתבים השונים כלגיטימיות. מה דעתכם על העניין? באם זו לא בקשה גדולה מידי, אבקש לשמור על תרבות הדיון ולהמנע מקללות ומשפה מגונה.

Lאחד

New member
אני חושב שהתנהלות התקשורת

לא היתה שונה בהרבה מהתנהלותה לאורך כל השנים - שנאה ושטנה,זריית חול בעיניים, שקרים מתועבים והבעת עמדה ברורה במקום סיקור חדשותי אמיתי. הרבה מהאמת צונזרה כי היא לא התאימה לדעות העורכים (אני אומר זאת מידיעה!) היו תמונות שנראו בשידור חי ולא החמיאו לגירוש אז הן נעלמו מיד לאחר הופעתן ולא דוח עליהן בהרחבה כפי הסנסציה שהן היו אמורות לייצר מבחינה חדשותית. התנהלות גסה ופרועה - אנטישמיות לפי הכללים! ממתי, בכלל צריך "אישור" של כתבים לבכי או לקללות? מי הם בכלל? את כל המידע על האלימות התקשורת פיברקה פעם אחר פעם. אבל היא לא טרחה עדין להסביר איך זה שלא נמצאו פצועים מבין השוטרים והחיילים (חוץ ממתיבשים שאותם צריך להעמיד לדין בגין זלזול במשמעת מים)

Lאחד

New member
ועוד דבר

אני לא חושב שההתנהלות בתפוז היתה טובה בהרבה...

למעלה