התסריט ל"כשברומא"

motib4

New member
../images/Emo41.gif התסריט ל"כשברומא" ../images/Emo41.gif

לכל מי שלא קרא את ההודעות הקודמות, הנה הסבר: חברי הפורום יכתבו תסריט ל"כשברומא", הסרט החדש של התאומות, שעוד לא יצא ולא ידוע מה יש בו. התסריט הינו בדיוני ודמיוני וכל אחד מחברי הפורום ממשיך את השני עד שנקבל תסריט שלם. בסרט פוגשות התאומות ידידים מהעבר ומתוכניות שונות. למשל- את דיג´יי מצער גידול בנות. אני מציע שאם דיג´יי לדוגמא הייתה אחותן, אז גם כאן היא תהיה. אז נתחיל.
כשברומא- תסריט בדיוני- חלק א´
"הכל התחיל שהיינו צריכות לנסוע לרומא לפתיחת החנות החדשה שלנו שם", אמרה מרי קייט. "אבל את מה שעבר עלינו שם, אפילו אנחנו לא יכולנו לנחש...", הוסיפה אשלי. ביום בהיר אחד, שבוע לפני פתיחת החנות, החלטנו לצאת לטיול קצרצר בקוליסאום. ומכיוון שלא גרנו ברומא ולא הכרנו את האיזור, היינו צריכים להסתכל באטלס העולם שלנו. זהו ספר גדול עם הרבה מפות. גילינו שהקוליסאום נמצא רק 2 מטר מעליית הגג שלנו ושיערנו שזה ייקח לנו 15 דקות לנסוע באופניים. ארזנו אוכל, משקפת, ואת מדריך הטיולים שלנו ויצאנו לדרך. ובדרך... לא תאמינו את מי פגשנו! זאת הייתה קרי!
סוף חלק א´
אתם מוזמנים להמשיך מכאן... דרך אגב- קחו הכל בהומור...

המשך :)

זאת הייתה קרי , חברתינו הכי טובה שעברה לרומא בכיתה ג´ גם קרי הופתעה לראות אותנו והזמינה אותנו עליה היה כבר ערב והגענו לקרי היה מסיבה מטריפה הכרנו שם שתי בנים שעליהם נספר לכם אחר כך, מריי קיט (עם ככה קואאים לה בסרט) זכרה שאימה הייתה חברתה הטובה ביותר של אימם ושאלה את קרי איפה היא , קרי לא ענתה. אז החליטה לורר איפה אמא של קרי מסתבר החברים אמרו שחטפו אותה והיא מוחברת באיזה מקום ברומא אחר כך התיעצנו חברוה ואשלי עד שהיא הסכימה בכלל לבוא איתנו והחלטנו לפתור את התעלומה (תמשיכו ...:) מקווה שזה טוב כי אני גרועה בזה!

ariela olsen

New member
המשך של ההמשך

אחרי שהחלטנו לפתור את the case of the missing mother התחלנו לחשוב... מי יכול לעזור לנו בתעולמה? ולפתע צלצל הטלפון... "משרד חקירות אולסן ואולסן" "we´ll solve any crime by dinner time" לא האמנו את מי אנחנו שומעות!!! אחרי שנתיים שלא שמענו ממנה! קייטי, חוקרת האפ.בי.איי שפגשנו באוסטרליה! היא סיפרה לנו שהיא נמצאת עכשיו ברומא והיא שמעה שגם אנחנו שם אז היא החליטה להרים אלינו טלפון... סיפרנו לה מה קרה לאמה של קארי וקייטי אמרה שהיא תשמח לעזור לנו בתעלומה אבל יש רק בעיה אחת... מי ימשיך עכשיו?

המשך להמשך של ההמשך....

והבעיה היא שהיא לא יודעת איך להגיד לבית של סבתא! אז הסברנו (יענו מרי קייט ואשלי) לה איך להגיע לבית של סבתא וחיכינו וחכינו וחכיניו עד שהגיעה השעה לארוחת צהריים. בארוחת צהריים אבא ואמא נראו מוזרים, כשסיימנו את הארוחה עלינו לחדר וגילינו שם שתי מצלמות ושני כרטיסים להופעה של בריטני ספירס בלונדון! (מי שלא יודע- מרי קייט ואשלי היו בהופעה של בריטני ספירס בלונדון)

motib4

New member
המשך ../images/Emo13.gif

החלטנו לדחות את התעלומה ביום אחד וללכת להופעה. אנחנו נורא אוהבות את בריטני. התקשרנו לקייטי- והודענו לה שניפגש מחר אצל סבתא. ההופעה הייתה מדהימה! ואפילו הצלטלמנו עם בריטני! נהננו מאוד. חזרנו הבייתה ובדיוק שבאנו להכנס למיטה- דפקו בדלת. אמא ואבא לא היו בבית ואנחנו שקשקנו... ירדנו לפתוח את הדלת. שאלנו: "מי זה?". קול מיסתורי אך מוכר ענה: "זה אני- (שם של מישהו)". המשך יבוא.

המשך

"זאת אני- די ג´יי" מרי קייט ואני נשמנו לרווחה, ופתחנו את הדלת. "רציתי להודיע לכם ש......" המשך יבוא (מי שלא מזהה זאת די ג´יי.....)

motib4

New member
המשך ../images/Emo41.gif

"רק רציתי להודיע לכם שמחר יש משחק כדורעף על החוף!, בא לכם שאני אקח אתכם טרמפ?", היא שאלה. "לא, אמרנו, אנחנו לא יכולות לבוא... יש לנו תעלומה לפתור, מצטערת", אשלי ואני החלפנו מבטי אכזבה. אז, באותו רגע נכנסו אבא ואמא במהירות ונעלו מייד את הדלת אחריהם! "מה קרה?", שאלנו שתינו. "רוד... רודפים אחרינו...", אמרה אימא! "מה?! מי?", שאלתי ומרי קייט הסתכלה עליי במבט מפחיד. "אנחנו לא יודעים!" ענה אבא. ובדיוק אז הייתה הפסקת חשמל...

../images/Emo65.gif חיברתי הכל ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

חיברתי הכל ביחד כדי שניראה איך זה יצא וגם יהיה יותר נוח ...
מקווה שיצא לי טוב כי התבאלגנתי עם זה עם לא אז תיסלחו לי
כשברומא-תסריט בדיוני-חלק א´ הכל התחיל שהיינו צריכות לנסוע לרומא לפתיחת החנות החדשה שלנו שם", אמרה מרי קייט. "אבל את מה שעבר עלינו שם, אפילו אנחנו לא יכולנו לנחש...", הוסיפה אשלי. ביום בהיר אחד, שבוע לפני פתיחת החנות, החלטנו לצאת לטיול קצרצר בקוליסאום. ומכיוון שלא גרנו ברומא ולא הכרנו את האיזור, היינו צריכים להסתכל באטלס העולם שלנו. זהו ספר גדול עם הרבה מפות. גילינו שהקוליסאום נמצא רק 2 מטר מעליית הגג שלנו ושיערנו שזה ייקח לנו 15 דקות לנסוע באופניים. ארזנו אוכל, משקפת, ואת מדריך הטיולים שלנו ויצאנו לדרך. ובדרך... לא תאמינו את מי פגשנו! זאת הייתה קרי! סוף חלק א´ ...
זאת הייתה קרי , חברתינו הכי טובה שעברה לרומא בכיתה ג´ גם קרי הופתעה לראות אותנו והזמינה אותנו עליה היה כבר ערב והגענו לקרי היה מסיבה מטריפה הכרנו שם שתי בנים שעליהם נספר לכם אחר כך, מריי קיט (עם ככה קואאים לה בסרט) זכרה שאימה הייתה חברתה הטובה ביותר של אימם ושאלה את קרי איפה היא , קרי לא ענתה. אז החליטה לורר איפה אמא של קרי מסתבר החברים אמרו שחטפו אותה והיא מוחברת באיזה מקום ברומא אחר כך התיעצנו חברוה ואשלי עד שהיא הסכימה בכלל לבוא איתנו והחלטנו לפתור את התעלומה . אחרי שהחלטנו לפתור את the case of the missing mother התחלנו לחשוב... מי יכול לעזור לנו בתעולמה? ולפתע צלצל הטלפון... "משרד חקירות אולסן ואולסן" "we´ll solve any crime by dinner time" לא האמנו את מי אנחנו שומעות!!! אחרי שנתיים שלא שמענו ממנה! קייטי, חוקרת האפ.בי.איי שפגשנו באוסטרליה! היא סיפרה לנו שהיא נמצאת עכשיו ברומא והיא שמעה שגם אנחנו שם אז היא החליטה להרים אלינו טלפון... סיפרנו לה מה קרה לאמה של קארי וקייטי אמרה שהיא תשמח לעזור לנו בתעלומה אבל יש רק בעיה אחת והבעיה היא שהיא לא יודעת איך להגיד לבית של סבתא! אז הסברנו (יענו מרי קייט ואשלי) לה איך להגיע לבית של סבתא וחיכינו וחכינו וחכיניו עד שהגיעה השעה לארוחת צהריים. בארוחת צהריים אבא ואמא נראו מוזרים, כשסיימנו את הארוחה עלינו לחדר וגילינו שם שתי מצלמות ושני כרטיסים להופעה של בריטני ספירס בלונדון! החלטנו לדחות את התעלומה ביום אחד וללכת להופעה. אנחנו נורא אוהבות את בריטני. התקשרנו לקייטי- והודענו לה שניפגש מחר אצל סבתא. ההופעה הייתה מדהימה! ואפילו הצלטלמנו עם בריטני! נהננו מאוד. חזרנו הבייתה ובדיוק שבאנו להכנס למיטה- דפקו בדלת. אמא ואבא לא היו בבית ואנחנו שקשקנו... ירדנו לפתוח את הדלת. שאלנו: "מי זה?". קול מיסתורי אך מוכר ענה: "זה אני- (שם של מישהו)". "זאת אני- די ג´יי" מרי קייט ואני נשמנו לרווחה, ופתחנו את הדלת. "רציתי להודיע לכם ש......" מחר יש משחק כדורעף על החוף!, בא לכם שאני אקח אתכם טרמפ?", היא שאלה. "לא, אמרנו, אנחנו לא יכולות לבוא... יש לנו תעלומה לפתור, מצטערת", אשלי ואני החלפנו מבטי אכזבה. אז, באותו רגע נכנסו אבא ואמא במהירות ונעלו מייד את הדלת אחריהם! "מה קרה?", שאלנו שתינו. "רוד... רודפים אחרינו...", אמרה אימא! "מה?! מי?", שאלתי ומרי קייט הסתכלה עליי במבט מפחיד. "אנחנו לא יודעים!" ענה אבא. ובדיוק אז הייתה הפסקת חשמל.

המשך ../images/Emo41.gif

ואז פיתעום הייתה הפסקת חשמל, והכל היה שקט שקט שקט צעקנו אמא אבא
ביחד. אין קול אין עונה. החלטנו לצעוק שאולי ישמעו אותנו. פיתעום השכנה כנראה דפקה בדלת (אנחנו רועדות מצומררות מחובקות) פותחות את הדלת לאט לאט , השכנה הזמינה אותנו עליה נתנה לנו תה ועוגיות כדי שנרגע ורצתה שנספר לה הכל ... אשלי התחילה לספר אני הוספתי מילים מידי פעם. אחרי שנירגענו החלטנו להתקשר לקייטי ולספר לה הכל, קייטי הלכה איתנו למשטרה, אתם לא מאמינים איזה יום זה היה בימקום להנות שלוש שעות היינו במשטרה אולי אפילו יותר, פיתעום פלאפון {אמא שלהם} איפה את???!? השיבה... אני לא יכולה להגיד לכם תעשו בישבילי טובה ו...? (תמשיכו
[מתחיל להפחיד הא
]
נועה

נועה- (+המשך)

נועה- היה לי גם רעיון, אז ברשותך אני רושמת אותו- ואז פתאום הייתה הפסקת חשמל- והכל היה שקט שקט, מרי קייט רצה להביא פנס ואני בנתיים חיפשתי את אימא ואבא. מרי קייט חזרה עם הנעל של אבא ביד! ´OMG מה זה אמור להיות?´ שאלתי אותה. ואז היא כיוונה את הפנס אל הדלת, שנשמע ממנה רעש של צחוק. הדלת נפתחה וראינו שם את מקס ובריאן! א-ת-ם ל-א נ-ו-ר-מ-ל-י-י-ם!!!! צעקנו ביחד. ואז בריאן אמר- המשך יבוא..... (חחח....)

למעלה