התפקדות אוקטובר- בדיוק בסופ"ש

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות אוקטובר- בדיוק בסופ"ש../images/Emo41.gif

אולי קצת מוקדם, אבל בגלל שאני לא אהיה כאן הלילה (ממכר חברים לOC), וגם לא מחר (בריכה, ים, בריכה, ים, תל אביב בקיצור), אז פשוט תתפקדו... תענו לשאלות הבאות
שם: גיל: כיתה: תוכנית אהובה ביס וויקנד (אולי היו שינויים מהחודש שעבר...): מה הייתם רוצים שיהיה ביס וויקנד לקראת החגים: ברכה לשנה החדשה בשביל חבריכם בפורום:

TheCharm

New member
מתפקד ראשון../images/Emo70.gif

שם: ג'וני גיל: 13 (וגאה בזה) כיתה: ח' (וגאה בזה) תוכנית אהובה ביס וויקנד: OC לקראת החגים: תוכנית ספיישל שתסקר את מהלך הערוץ מלפני שנה כשרק עלה ברכה לשנה החדשה: אה, שנה טובה, ותביאו לנו עוד אנשים כי ממש יבש פה!!!

מיטל101

New member
גם אני..

שם:מיטל גיל:15 וחצי כיתה:י' תוכנית אהובה ביס וויקנד (אולי היו שינויים מהחודש שעבר...):וואי..יש הרבה אבל הכי הכי-הישרדות,או.סי,מגרש ביתי,יורדים בגדול, סמולוויל, חמות על הבית,קווין היל,סופר נני...יש עוד כמה...לא זוכרת כרגע מה הייתם רוצים שיהיה ביס וויקנד לקראת החגים:אממ...אבודים...חח ברכה לשנה החדשה בשביל חבריכם בפורום:שתהיה לכולם שנה מצויינת ונפלאה וטובה ו....כאלה...

vand

New member
אני...

שם: vand (השם חסוי) גיל: 16 כיתה: י"א תוכנית אהובה ביס וויקנד (אולי היו שינויים מהחודש שעבר...): the oc מה הייתם רוצים שיהיה ביס וויקנד לקראת החגים: the oc עונה 3 ברכה לשנה החדשה בשביל חבריכם בפורום: שנה טובה לכולם

O a s i s 3

New member
מתפקדת ../images/Emo69.gif

שם: אדוה גיל: 13 כיתה: ח' תוכנית אהובה ביס וויקנד (אולי היו שינויים מהחודש שעבר...): The OC מה הייתם רוצים שיהיה ביס וויקנד לקראת החגים: סליידרס
ברכה לשנה החדשה בשביל חבריכם בפורום: שנה טובה, וכל הברכות הנדושות לראש השנה

אני

שם- עדן גיל- 15 תוכנית- האו סי לקראת החגים- באפי, פסדינה ואבודים ברכה- חג שמח לכולם ותהנו בחופש

Ulong

New member
אני

שם: Ulong (סתם לא חח.. אבל בינתיים זה יהיה רק אולונג) גיל:14 כיתה:ט' תוכנית אהובה ביס וויקנד: הישרדות והאוסי מה הייתם רוצים שיהיה ביס וויקנד לקראת החגים: לא יודע אולי ספיישלים ברכה לשנה החדשה בשביל חבריכם בפורום: שתהיה לכולם אחלה שנה מלאה באושר

../images/Emo11.gifעונה

שם: שי גיל: 14 וחצי כיתה: ט' תוכנית אהובה ביס וויקנד (אולי היו שינויים מהחודש שעבר...): כמעט הכל חוץ מהעונה החדשה והמגיעלה של המתכון להצלחה אבל הכל הכל הכל מה הייתם רוצים שיהיה ביס וויקנד לקראת החגים: אממ אולי עוד עונה של חשיפה הוא היאכטה לשנה החדשה בשביל חבריכם בפורום: שנה של בריאות והצלחה בכל מעשה ידכם ואלה וויקנדים!

shawn 1

New member
מתפקד: ../images/Emo13.gif

שם: שון גיל: 15 וחצי כיתה: י' תוכנית אהובה ביס וויקנד: THE OC הרווק 7 יורדים בגדול המירוץ למיליון קצת את הישרדות סמולוויל אוורווד מגרש ביתי 8 כללים פשוטים הופ ופיית' פחות ממושלמת מה הייתם רוצים שיהיה ביס וויקנד לקראת החגים: הייתי רוצה שיהיו הרבה דברים.... אבל למה שאני מחכה אישית, זה ל"SUPERNATURAL" ששמעתי שיס וויקאנד קנו. OC 3 ומגרש ביתי 3... ברכה לשנה החדשה בשביל חבריכם בפורום: תעברו את החג בשלום!

shawn 1

New member
יש עוד כמה סדרות שאני אוהב..

שכרגע אני לא זוכר.. ביניהם WIFE SWAP!

Angelus

New member
אני

שם: בן. גיל: 19. תוכנית אהובה: סמולוויל. מה היינו.. : מרתון מטורף של סמולוויל, The OC, שיתחילו לשדר את השרדות 11. ברכה.. : שנה טובה, חבר'ה. (איזה יבש אני
)

למעלה