התפקדות אוקטובר

../images/Emo41.gifהתפקדות אוקטובר../images/Emo41.gif

קדימה קדימה- להתפקד
שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של רונה: אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): וכמובן, תמונה:

../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 15 עוד ימים ספורים מקום מגורים: מעלה אדומים (ליד ירושלים) שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה
אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): Dizzy Up the Girl- Goo Goo Dolls

punky brewster

New member
../images/Emo121.gif

שם: ענבר גיל: 8804 יום מקום מגורים: mostly in my head שיר אהוב של רונה: הדואט עם קרן פלס, בזכות מעדניה בנחלת בנימין אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): שהכינו לי במיוחד. וכמובן, תמונה: אם תסתכלו טוב תראו מצד שמאל 2 אנשים, אחד לוקח את חבר שלו על הגב, מצאתי את זה ראוי לצילום.

punky brewster

New member
את יודעת שכן.

אבל בלי קשר אתמול כשהסתכלתי עליהם חשבתי שזה רגע שראוי לתעד. אדם לוקח את חברו על גבו כשהוא צריך...

צודקת

את לא טיזרית אני טיזרית אני הטיזרית הכיייייייייי גדולה כאן! ואני אביא את הגלידה, מבטיחה.

misheani

New member
כן המפק'ת!

שם: רוני גיל: 24 מקום מגורים: ת"א שיר אהוב של רונה: כרגע- חטפתי צמרמורת פרמננטית מ"מאחורי הדלת". אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): הראשון שקופץ לראש מהאזנות הנוכחיות: frank black/dog in the sand וכמובן, תמונה: נחשו מאיפה.

ילדה טובה ../images/Emo13.gif

והתמונה מקסימה, נראה שהיה לך טיול משעשע, מי היה מאמין שהברלינאים מחייכים

misheani

New member
אז זהו, ש

הוא ממש לא מחייך פה. הוא העביר דחקות עם חבורה אחרת של תיירים, ואז הם הלכו ואני נשארתי עם כל העייפות והשחיקה מהעבודה (שלא לומר, אנטישמיות?) שלו. אבל הל, יצא לו פרצוף תואם, וגם קיבלתי מסמך חתום ממנו שאני רשאית לעבור לצד המזרחי של החומה. יו-הו. והכל תמורת יורו. לא רע.

misheani

New member
?

את מתכוונת לאישה מאחורי הדגל שלו? או שיש פה איזה משמעות נסתרת שלא הבנתי?

califia

New member
תפסיק לזרות לי מלח על הפצעים.

אני מפסיקה לגלות לך במסנג'ר כלום. קח את שלומית ותהפוך אותה לגבר. ולא לזבית. ואת רון. ואת כל השאר. די. ותעברו לגרמניה לצחק ולחייך עם הסטטיסט.

למעלה