התפקדות אוקטובר

misheani

New member
מה שלומית? מה מלח? מישהו מוכן לשתף גם אותי?

לפני שאוריק פה. את מעיי.

בסך הכל קוראים לי שלומי.

עומר, לעיתים, אוהב להפליק לישבני החטוב וצרוח-"שלומית! שלומית!".

DeepThoughts

New member
את ואני כמו שתי צלחות לווין

שם: שירה (ויש לי סיפור מצחיק) גיל: 24 (ביום חמישי) שיר אהוב של רונה: the dead and the junkie (אחרי שחוויתי בלייב) ושתי צלחות לווין (אנחנו עושים לרונה עוול, זה בטח לא השם שלו) אפשר שיר לא אהוב של רונה: כרית נוצות אלבום: נועם רותם- עזרה בדרך, עושה לי צמרמורות תמונה: של אהובתי החדשה סיפור מצחיק: אני מבאר שבע, שירה sheesh מחיפה , ושם המשפחה שלה היה אמור להיות כמו שלי, והייתן מקבלות שתיים עם אותו שם..

SheIIy

New member
../images/Emo76.gif

שם: נחשו. גיל: 19 מקום מגורים: פ"ת שיר אהוב של רונה: כנראה שכאב הפנטום. ו'גלויה' לייב (
) אלבום מועדף: בחודש האחרון שמעתי בעיקר את 'יהודית רביץ - מיטב השירים 2', 'המכשפות - עד העונג הבא' (-בזכות כל הערבים לזכרה למיניהם שעשו לי חשק להכיר קצת יותר), ו'תמיר חיטמן - מקסימום בסוף ניפול' (אח של אוהד חיטמן וההיא מכוכב נולד. אחלה דיסק) ותמונה: לא, זה לא תלוי אצלי כרגע בחדר, אבל זה היה תלוי (למשך כמה ימים) בחדר בדירת שרות ז"ל
(איך 'קדישמן' שלי?)

0mroosh

New member
ערכתי פעם סרט בר מצווה והעלם לא הפסיק לדבר

על הקדישמנים (המקוריים), שתלויים לו בסלון. רציתי למות, לא אוהב את קדישמן. לא אוהב בר מצוות.

SheIIy

New member
חה.

מי מדבר על קדישמן באמצע בר מצווה?!
יום יבוא וארכוש לי פוסטר של כבשה.

misheani

New member
העבודה של קדישמן במוזיאון היהודי בברלין

מצמררת. אין לי תמונה טובה של זה, רק וידאו. מדובר בחצר קטנה ואפלה, שבה דורכים על פרצופים מברזל שפזורים כמו עלים, והיא נקראת "שלכת". לזכר קורבנות השואה וקורבנות האלימות המלחמתית באשר היא. הערכה מחודשת לקדיש.

SheIIy

New member
וואלה..

יצא לי לראות את הפרצופים האלו באיזו תוכנית שעשו עליו בערוץ 8. ייתכן שפיספסתי את הקטע שהסביר מה משמעות הפרצופים. תודה על ההסבר.

למעלה